|
Nu esti logat.
Stari de voma#1 2007-09-04 11:17:18
stari de vomadupa cum stiti am bebe si am o continua stare de voma de cateva zile dar nu pot vomita exista cumva un medicament pentru a stopa aceste stari?? stiu ca sunt normale dar lucrez si nu pot sa ma eschivez mereu plus ca ma deranjeaza orice parfum...stiti ceva?? Offline #2 2007-09-04 11:44:22
Re: stari de vomase da cu reteta? are contraindicatii ? Offline #4 2007-09-04 11:57:50
Re: stari de vomaasa stiam si eu o sa merg dar m a programat abea sapt viit si nu cred ca mai rezist asa mult....si tot ce mamnanc mananc cu scarba si fff putin Offline #5 2007-09-04 11:59:19
Re: stari de vomae normal sa ai starile astea, nu lua metoclopramid, nu se recomanda deloc in timpul sarcinii, poate fi periculos. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-04 12:21:51
Re: stari de vomaintreaba daca poti lua pastile de ghimbir (sau sa rontai ghimbir), eu il folosesc cu succes fiindca am rau de masina Offline #7 2007-09-04 13:10:48Re: stari de vomastarile sunt normale, asa cum zice si ioana, dar nu lua nimic pana nu te sfatuieste doctorul, chiar daca primesti sfaturi de la prietene - ce se potriveste unei gravide, nu e potrivit pentru alta. ti-as zice sa iei o lingurita de lamaie, dar nici asta nu stiu daca e recomandat. nu lua pastilute in nici un caz, ai rabdare sa ti se spuna sigur ce poti lua si ce nu; bea un ceai... uuuf. ma uit acum sa vad ce zic si alte gravidute Ultima oara a fost editat de nannasina (2007-09-04 13:13:37) Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #8 2007-09-04 13:13:17
Re: stari de vomaam inteles ca un covrig, o uscatura ceva ajuta, mai ales dimineata cand te ridici din pat. mama mea si le rezolva cu suc de grapefruit. mami de minuni Offline #9 2007-09-04 14:12:12
Re: stari de vomaNU LUA NIMIC, NICI UN ANTIEMETIC(nici metoclopramid nici emetiral)...bea suc de grapefruit, de lamiie....saupur si simplu indura-le. vorbeste cu medicul saptamina viitoare, nu mai e mult pina atunci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-09-05 09:02:31
Re: stari de vomaam trecut pe castraveti murati....au efect momentan....nu luam pastile oricum fara sfatul medicului .....nu vreau sa risc aiurea prefer sa indur......bebe are acum 19 mm adika asa avea sapt trecuta marti acum cred ca a mai crescut ) incepe sa si faca simtita prezenta si am inteles ca oricum e bine sa ai stari de voma. Offline #12 2007-09-05 10:10:42
Re: stari de vomamersic voi fi ....dar e greu mai ales cu mirosurile..hmm le detectez de la kmm Offline #13 2007-09-05 10:18:54
Re: stari de vomaeu am 4 luni si jumatate,am avut si eu prob cu stari de voma,mai bine zis mie imi era greata dimineata si seara tarziu dar nu vomam,cica e bine ca dimineata cand te trezesti sa nu te ridici brusc din pat si sa mananci ceva biscuiti daca poti.cu mirosurile o sa ai probleme mai tot timpul dar ce nu merita bebelusii nostri?eu nu am luat nici un medicament, sa nu iei nici tu,o sa treaca starile astea.in cate luni esti? Offline #14 2007-09-05 13:40:27
Re: stari de vomain 6 saptamani sunt la inceput eu nu am stari de voma tot timpul dar am de 5-8 ori pe zi dar nu pot vomita .la cat timp a inceput sa se vada burtica? eu sunt putin mai plinuta am deja o burtica mica de unde incepe sa creasca? Offline #15 2007-09-05 13:54:06
Re: stari de vomade la 4 luni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-09-05 14:14:47
Re: stari de vomaasa cum a spus doctoressa si este adevarat, de la patru luni.poti manca?daca da,incearca sa mananci cate putin si mai des,in nici un caz mancaruri grele.eu nu puteam bea nici apa minerala dar de la 3 luni nu mai am probleme. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|