|
Nu esti logat.
Chistul ovarian - ptr doctoressa-2#20 2015-02-12 12:48:00
Re: chistul ovarian - ptr doctoressaBuna ziua, am si eu o mica intrebare. ieri, mi-am facut un ecograf endovaginal si mi-a descoperit dr. pe ovarul drept o formatiune chistica bine delimitat cu ecogenitate mixta, hipoecogen in portiunea superioara si cu egogenitate crescuta inferior 43,2/26,1 mm spunandu-mi ca e posibil chist hematic. si mi-a prescris Duphaston 1cp. x 2/zi timp de 5 zile cu no-spa de 2x pe zi. Am auzit multe, dar totusi sunt confuza si speriata ca nu am avut niciodata chist, va rog spune-ti-mi daca este grav, si ce as putea face ca sa scap de acest chist. multumesc frumos! Offline #21 2015-03-30 22:44:36
Re: chistul ovarian - ptr doctoressaBuna seara, My Tears Dry On Their Own Offline #22 2015-03-30 22:54:57
Re: chistul ovarian - ptr doctoressavorbeste cu medicul, poate iti da unele cu o cantitate mai mica de estrogen, el e cel care provoaca greata Offline #23 2015-03-30 22:56:00
Re: chistul ovarian - ptr doctoressai-am zis de logest, ca luam inainte si era foarte bine cu el, doar ca acum spera ginecoloaga sa scada chistul in dimensiuni My Tears Dry On Their Own Offline #24 2015-03-30 23:01:53
Re: chistul ovarian - ptr doctoressamai intreaba un medic, pana la urma ideea e sa fie ovarele "in pauza" nu stiu cat de importanta e concentratia pastilelor Offline Publicitateloading...
#25 2015-03-30 23:19:56
Re: chistul ovarian - ptr doctoressao sa sun maine sa vad, dar astea nu pot sa le mai iau ca sunt ca o leguma la spital My Tears Dry On Their Own Offline #26 2015-04-05 09:19:51
Re: chistul ovarian - ptr doctoressaEvident o doza mai mica de estrogen va fi la fel de eficienta si nu te va chinui la fel. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2015-05-13 18:34:49
Re: chistul ovarian - ptr doctoressaBuna tuturor! sunt noua pe forum si am o nelamurire! In urma unui control efectuat astazi mi-a fost descoperit un chist ovarian de 10 cm pe ovarul stang. In trecut, am mai avut chisturi dar de maxim 4 cm si au disparut in urma tratamentului cu AC. Doctoul a recomandat clar operatie pt ca exista riscul sa se sparga. Dar m-a socat felul in care a pus problema " daca nu te operezi e posibil sa se sparga sa faci hemoragie si sa mori". A zis ca nu exista alta varianta si ca e posibil sa imi extirpe o parte din ovar daca nu chiar tot. Am ramas muta si am decis ca maine sa consult o a doua parere. Ce imi puteti spune? avand in vedere marimea lui e posibil sa nu se resoarba? as vrea sa incerc o metoda alternativa dar mi -e teama ca intre timp se va sparge. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|