|
Nu esti logat.
Nevralgie de trigemeni#1 2007-09-05 09:23:25
nevralgie de trigemenidoctoressa...mama mea are nevralgie de trigemeni...care intre timp s a suprapus si cu o problema la nivelul dintilor...ideea e ca pt nevralgie a primit carbamazepina (un medicament destul de puternic din cate am citit eu)...si din cauza durerii a luat 4 pastile pe zi in loc de 2...iar asta s a suprapus cu antibioticele (la care este si alergica dar le ia impreuna cu claritin) care le a luat pt dinti si care din cate am citit cresc concentratia plasmatica a mdicamentului...eu i am zis sa nu mai ia azi carbamazepina ci doar antibioticele...dar pana cand sa nu le mai ia? de neurologul ei nu a reusit sa de a inca...dumneavoastra cum ziceti ca ar trebui sa faca? happy with him...inlove with him... Offline #2 2007-09-05 12:04:16
Re: nevralgie de trigemenisa mai reduca din carbamazepina aia ca nu e bine sa se indoape cu ea...mai bine ia si un antinevralgic....sa revina la 2/zi cum a zis medicul! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-05 12:06:31
Re: nevralgie de trigemenia luat antinevralgic si multe altele...dar nu a ajutat o happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-09-05 12:06:52
Re: nevralgie de trigemenie ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-09-05 12:09:41
Re: nevralgie de trigemenimultumesc mult doctoressa happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|