|
Nu esti logat.
Imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implor-2#20 2007-09-27 14:26:48
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implornimic ce sa se intample mai ales daca contact ai avut dupa 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2007-09-27 14:27:20
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implorpai intre 2 folii tre sa faci pauza o sapt???????????nu inteleg dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #22 2007-09-27 14:31:19
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implorpai dak nu au trecut 12 ore de la ora la cer le lui u noraml;, nu te ingrijora dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #23 2007-09-27 14:32:25
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implor
treb. sa zici asa de la inceput.in cazul asta nu sunt probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-09-27 14:34:24
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implorcate pastile sunt pe folia aia? 21 sau 28? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-27 14:35:18
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implorpai iei 21 de pilule si celellte 7 pauza.depinde de ce anti folosesti ca sunt anti la acre iei si in cele 7 zile pilule dar acelea contin numai fier, Ultima oara a fost editat de brunetzik (2007-09-27 14:35:56) dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #26 2007-09-27 14:36:51
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implorla acata pastila esti de pe folie esti? apropo doar alea 21 au hormoni celelalte 7 care sunt mai mici sau de alta culoare decat primele sunt puse acolo ca sa nu uiti tu cand sa incepi alta folie.daca ai intarziat una din astea 7 pastile nu sunt prob. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #27 2007-09-27 14:36:58
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implordak is 28 de pastilele iei pe toata fara pauza intre folii dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #28 2007-09-27 14:40:57
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implornpc ..* sa iti fie de folos sfaturile Ultima oara a fost editat de brunetzik (2007-09-27 14:41:16) dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #29 2007-09-27 14:55:42
Re: imi tremura mainile pe tastatura...ajutor! va implorardeyutza, daca tot ti-am fost de ajutor (forumul) citeste si regulile noastre. Ai warn. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|