homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mesje dulci

#1 2007-09-05 13:04:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mesje dulci

astazi i-am trimis un mesaj de dim in care spuneam ca "imi sarut iubirea usor ca sa nu il trezesc". a fost foarte incantat a spus ca a fost cel mai dulce mesaj big_smile pe care i l-am trimis pana acum.asaca m-am gandit sa scriem aici ce mesaje dulci trimitem noi lor dar si ei noua.

p.s: sunt foarte indragostita de el smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-09-05 13:08:11

myya
Full member
De la: bacau
Inregistrat: 2007-07-25
Site

Re: mesje dulci

ce super..misto mesajul smile...noi ne trim mesaje dulci dar de noapte buna..in rest vb la tel f mult...acum vreo 2 zile dupa ce am vb la tel mi-a trim un mesaj "te iubesc puiutz"...atat dar asa tare mi-a placut mesajul:)...

#3 2007-09-05 13:13:33

evilpink
Banat

inca unul :te iubesc matza mica smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-09-05 13:14:06

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Ieri, dupa ce am fost la el, am plecat impreuna in sensuri diferite si mi-a dat mesaj : " pusspusspuss Ne-am despartit cam repede.. te pup ca mi-e drag de tine! "

Mi-a placut asa mult smile
Oricum.. mesajele astea au efect mare pentru cei in cauza big_smile

#5 2007-09-05 13:15:46

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

"nu am putut sa nu te sarut la 23 de ani, colega. o sa fie frumos, ai sa vezi. te iubesc!"

anul trecut de ziua mea smile

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-09-05 13:16:24

evilpink
Banat

Oricum.. mesajele astea au efect mare pentru cei in cauza

asta asa este............ iti insenineaza ziua si iti fac sa bata mai repede inimioara smile

puss puss puss

#7 2007-09-05 13:20:14

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Si eu ii trimit de multe ori msj lu iubi cu : pup usor de tot gurita mea sa nu se trezeasca baiatu."
Noi de obicei ma aduce acasa, dupa aia cand ajunge si el mai vb pe mes, dupa ce ne bagam in pat ne trimitem si mesaj de noapte buna. Si mi-a trimis serile trecute mesaj: "Mami nu stiu de ce dar sunt asa de fericit ca te am"

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#8 2007-09-05 13:44:46

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

te iubesc mult mai mult decat mult mult  big_smile big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#9 2007-09-05 13:50:16

ChoCoL4Te
Full member
Inregistrat: 2007-06-13

Te iubesc enorm d mult d tot..sincer cu adevarat din tot sufletzelu si cu toata fiinta mea tongue

No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry

#10 2007-09-05 13:53:33

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

"habar n-ai cat de mult te iubesc, motanelu meu mic..."
"te iubi iubi iubi!!"
+ sute de mesaje luuungi, adevarate declaratii big_smile ca asa ne place noua, sa dezvoltam, sa explicam, sa povestim... tongue tare mult imi place sa ne alintam asa cu mesaje dulci...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#11 2007-09-05 13:58:40

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

i-am trimis intr-o seara un mesaj in acre am scris TE IUBESC de cate ori mi-a incaput.el mi-a trimis inapoi " eu nu te iubesc" iar apoi alt mesaj TE ADOR de cate ori a incaput in mesaj.mi-a placut big_smile

expect the worst , hope for the best!

#12 2007-09-05 15:12:14

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

Si mie imi place mai mult "te ador" decat "te iubesc" 8->.. dar imi aduce aminte de fostul..

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#13 2007-09-05 15:39:52

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

"Vreau sa fug, vreau sa plang, vreau sa te ascult doar pe tine, vreau sa ne topim impreuna ! VREAU !"  A venit ca raspuns la o felicitare virtuala pe care i-o trimisesem eu, acum vreo 2 ani, intr-o perioada mai zbuciumata in relatia noastra. Mesaj care mi-a ramas in suflet... In rest, multe mesaje dulci in care imi spune ca ii e dor, ca ma viseaza, si alte lucruri...

#14 2007-09-05 15:44:05

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

noi intro vreme ne trimiteam multe mesaje chiar numa "pup" sau " puss " acuma mai mult vb la tel si rar ne mai dam mesaje ...

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#15 2007-09-05 15:51:11

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

Eu tin minte ca invatam intr-o seara pt examenul de a 2-a zi, iar el era acasa si se uita la meci, si cum nu prea imi statea gandul la cursurile mele,i-am facut repede un mesaj si i l-am trimis: "Of, ce naduseala! Ce chef sa am de invatat? Cand ma gandesc la tine...ah! E cald si e obositor, Si park sunt cu capu'n nori. As vrea sa fii cu mine-acum Sa ma iubesti k un nebun, Dar...ah ce am uitat...fotbalul nu s-a terminat! big_smile puss "          La care raspunsul lui: "Pune mana si invata si nu te mai gandi la prostii smile te iubesc puta, maine nu mai ai scapare."

#16 2007-09-05 19:02:02

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

sa nu fie cu suparare , dar eu si prietenul meu nu prea credem in mesaje (prea) dulci . nu ne reprezinta , ma rog fiecare cu mentalitatea lui. singurele dati in care imi trimite mesaje este atunci cand este plecat prin tara si atunci ii trimite un simplu mi-e dor de tine , in rest vb la tel k avem cosmote

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#17 2007-09-06 02:14:45

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

eu inca mai am in telefon cateva mesaje de la primul meu iubit, pe care le pastrez fiindca imi plac f mult: "Si mie imi place melodia asta! E melodia noastra! Te iubesc cu tot sufletelul meu si iti jur ca nu o sa ne despartim niciodata! Ne casatorim, da?"(16/09/2003 tongue) hehe.. se pare ca a jurat aiurea big_smile dar mi se pare un mesaj f frumos de dat unei pers pe care o iubesti big_smile (inafara de faza cu melodia, care tine de context) tongue

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#18 2007-09-06 03:11:06

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

"Tu esti puiul meu mic si iubitor...vreau sa fim mereu impreuna, ca doi bebelusi ce se iubesc pana la cer! Inima mea iti apartine! Sa ma visezi... noapte buna!"
Si mai aveam muuulte mesaje dulci de pe vreme cand ne dadeam mesaje (acum ne sunam rotfl e numai vina abonamentelor tongue ), dar am tot schimbat cartele si telefoane incat nu le mai am. sad Oricum...l-am gasit pe asta pe o cartela mai veche...si e atat de dulce... smile E de acum vreo 2 ani jumate-3 mesajul. big_smile Si inca suntem 2 bebelusi ce se iubesc pana la cer... big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#19 2007-09-16 21:03:55

fluturasul
New member
De la: Arad
Inregistrat: 2007-09-16

am un carnetel plin cu peste 200 de mesaje......nu le scriu aici......ca nu am timp acuma....dar....mesajele sunt superbe..cine le vrea.....sa imi scrie mail.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.