homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog un raspuns de la doctoressa

#1 2007-09-05 14:41:29

mara_82
New member
Inregistrat: 2007-07-23

va rog un raspuns de la doctoressa

Buna ziua, am mai vorbit cu dvs. cam in urma cu 2-3 saptamani si va povesteam ca am facut un test de sarcina la 23 de zile de la un contact sexual neprotejat(dupa care folosisem postinor si era a doua oara cand il foloseam in 2 luni de zile) si a iesit negativ, plus aveam ceva ustrimi ale sanilor. Apoi m-am simtit foarte rau, adica am avut si am inca, dar nu cu aceeasi intensitate ca la inceput, un gust ca de fier in gura, care imi dadea o senzatie de ameteala si greata. Asa ca  la 32 de zile de la contactul respectiv(care insemna si 7 zile de la data normala cand trebuia sa am menstruatia) am repetat testul de sarcina. A iesit tot negativ- se vede clar o liniuta roz, dar ceea ce am observat a fost ca daca tin banda testului astfel incat sa se reflecte lumina pe ea, se observa alba si lucioasa o liniuta(nu e deloc roz sau alta culoare), dar pare ca si cum ar fi insemnata din fabrica. Testul pe care l-am facut este barza gold. Ceea ce vreau sa va intreb este:
-aceste teste de sarcina au insemnate din fabricatie cele doua liniute si in urma introducerii in urina se coloreaza una sau doua in functie de concentratia de hormoni? sau testul meau a avut ceva? sau de fapt e si a doua liniuta slaba, dar va spun ca nu e colorata de loc si se vede numai daca tin banda de test astfel incat sa se reflecte lumina pe ea?
-care sunt totusi sansele sa fiu insarcinata, daca deja 2 teste au iesit negative, dar totusi eu am starea asta de rau: senzatia de fier in gura  care imi da si ceva senzatie de voma?
-aceasta stare de rau poate sa fie efectul postinorului luat prea  des?
-mesntruatia nu mi-a venit inca: ultima menstrautie am avut-o pe 22-27iulie, cand a avut loc si contactul sexual neprotejat(in ultima zi de menstra), iar la 5 zile dupa(luasem si postinorul cam la 18 ore de la contactul neprotejat) am avut o sangerare care m-a tinut cat mesntrutia, dar a fost ma redusa cantitativ. Sa mai repet un test de urina sau mai sigur sa fac untest de sange?(nu stiu ce sa mai cred daca 2 tese de urina, pe care le-am facut zic eu corect au iesit negative)
va multumesc

#2 2007-09-05 14:45:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: va rog un raspuns de la doctoressa

mara, gravida nu esti. testele au 2 liniute, asa e normal, sa o vezi in lumina pe cea de-a doua...nu stiu insa de ce am puternicul sentiment ca am mai vazut intrebarea asta si ca ti s-a mai raspuns la ea...dar poate ca nu tie.
mergi la medic
verifica de ce te simti rau...nu e sarcina, repet

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-09-05 14:46:56

mara_82
New member
Inregistrat: 2007-07-23

multumesc mult doctoressa. O sa merg la medic. Ceea ce am uitat sa mentionez este ca am o gastrita cronica acutizata(sau ceva de genul)descoperita acum un an. Am tot luat tratamente, dar efectul lor a fost doar pe termen scurt, dar de la gasteoenterologie mi-au zis ca de la gastrita nu pot sa am stari de greata. Acum ma gandecs sa fi avut si posinorul un rol in a-mi ravasi din nou gastrita?

Ultima oara a fost editat de mara_82 (2007-09-05 14:50:04)

#4 2007-09-05 14:56:07

Al Pacino
Administrator

sau bila....

#5 2007-09-05 15:02:10

suteusimona
Full member
Inregistrat: 2006-11-15

buna ziua,doctoressa.sunt simona,am fost cluj,mi s-a recomandat amniocenteza si bineinteles ca am sa o fac.va rog,tineti-mi pumnii sa fie bine micutul sau micuta mea.multumesc.sunt programata pe 18 septembrie.

Publicitate

loading...

#6 2007-09-05 15:14:51

Al Pacino
Administrator

tin pumnii foarte strinsi,fireste...eu insist sa cred ca va fi bine

#7 2007-09-05 15:18:21

suteusimona
Full member
Inregistrat: 2006-11-15

multumesc,va fi bine.

#8 2007-09-05 18:00:22

deea_je
New member
Inregistrat: 2007-05-31

buna ziua..as dori si eu un sfat.de azi urmez un tartament cu antibiotice(vreo 9 zile tre sa-l urmez) si de duminik iau anticonceptionale.nu stiu daca sa intrerup treaba cu anticonceptionalele pana imi revin sau sa continui sa iau

#9 2007-09-05 18:02:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu intrerupi ac. le iei in continoare doar ca trebuie protectie suplimentara pe toata durata tratamentului si inca 7 zile de la terminarea lui smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2007-09-05 18:06:50

deea_je
New member
Inregistrat: 2007-05-31

ok..multumesc:) ma gandeam k poate afecta cu ceva tratamentul cu antibiotice

#11 2007-09-05 23:05:20

cris_tinat
New member
Inregistrat: 2007-08-04

pai intr-un fel afecteaza( adica e posibil sa reduca efectul anticonceptionalelor lucru pe care il gasesti in prospectul ac), dar nu cum te gandesti. se pot lua fara grija in acelasi timp, dar cum spuneau si fetele -protectie suplimentara pt siguranta

#12 2009-06-23 15:42:06

k_x_na
Membru
Inregistrat: 2009-06-23

Buna!
Si eu ma confrunt cu o problema...
Vreau sa intreb ce parere aveti de testul Barza Gold.. e a doua luna cand il fac si a doua liniutza este slab roz vizibila...
Chiar nu sh ce sa mai cred.

#13 2009-06-23 15:48:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Test fals pozitiv nu prea exista.
L-ai citit in timpul specificat, da ? Nu mult dupa aceea

#14 2009-06-23 15:54:33

k_x_na
Membru

heimdall a scris:

luna trecuta a iesit prima liniutza roz si am stat ce am stat , am vazut k nu apare nimik... am zis asta e... luna viitoare
si nu l-am aruncat.
dupa ceva vreme , nu sh sa zic exact cat ...m-am uitat din nou... si culmea, aparuse... stiam k trecuse timpul dar in sinea mea , m-am bucurat ..dupa 2 zile am facut surechek , a iesit negativ si dupa alte 2 zile a venit cm.
azi am facut din nou testul, cm ar tb sa vina pe 25 , dar nu mai am rabdare ... si am fost atenta .. a aparut a 2-a liniutza dar nu imediat , cam 5 min sa zic...
problema e k am tot citit pareri ...cum k nu exista fals pozitiv (teoretic asa ar tb sa fie pt k numai hormonul cu ochi schimba culorile pe acolo tongue) si cum k barza gold da mereu si a 2 liniutza
nu mai am rabdare inca 2 zile...

#15 2009-06-24 21:23:32

Al Pacino
Administrator

k_x_na a scris:

heimdall a scris:

luna trecuta a iesit prima liniutza roz si am stat ce am stat , am vazut k nu apare nimik... am zis asta e... luna viitoare
si nu l-am aruncat.
dupa ceva vreme , nu sh sa zic exact cat ...m-am uitat din nou... si culmea, aparuse... stiam k trecuse timpul dar in sinea mea , m-am bucurat ..dupa 2 zile am facut surechek , a iesit negativ si dupa alte 2 zile a venit cm.
azi am facut din nou testul, cm ar tb sa vina pe 25 , dar nu mai am rabdare ... si am fost atenta .. a aparut a 2-a liniutza dar nu imediat , cam 5 min sa zic...
problema e k am tot citit pareri ...cum k nu exista fals pozitiv (teoretic asa ar tb sa fie pt k numai hormonul cu ochi schimba culorile pe acolo tongue) si cum k barza gold da mereu si a 2 liniutza

eu zic sa mai ai rabdare
testele astea facute asa, inainte de intirzierea menstrei pot sa iti dea tristeti mari(sa iasa pozitiv acum -slab si negativ saptamina viitoare)

#16 2009-06-25 11:59:09

k_x_na
Membru

doctoressa a scris:

k_x_na a scris:

heimdall a scris:

si nu l-am aruncat.

eu zic sa mai ai rabdare
testele astea facute asa, inainte de intirzierea menstrei pot sa iti dea tristeti mari(sa iasa pozitiv acum -slab si negativ saptamina viitoare)

Asa este.
Azi ar tb sa vina. Am emotii mari..
Sa vedem .. dc nu vine , incerc maine sa fac inca un test.

#17 2009-06-29 09:11:39

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

ai primit raspuns , nu mai scrie peste tot aceeasi problema , o sa primesti warn de la moderatoare
daca ai pus intrebarea la un post , il urmaresti pe acela
sterge restul postarilor

#18 2009-06-29 10:00:45

rosu.tatiana
Membru
Inregistrat: 2009-06-29

Buna ziua! Am si eu o problema. In urma cu 2 luni am fost la un control ginecologic si- urma unui ecograf si a analizelor a rezultat o infectie uterina si un chist pe ovarul drept cu dimensiunile de 2,50 mm-3,00mm. Am urmat un tratament cu Ciprozone, ovule Poliginax, supozitoare Indomentacin, Nospa. Menstruatia mi-a venit normal, 4 zile, nimic neobisnuit, apoi trei zile nu am mai avut nimic dupa care iarasi timp de 4 zile am avut scurgeri nu f abundente cu putine cheaguri si in continuare am scurgerii in continuu maronii, timp de aproape 14 zile. Nu stiu ce sa fac. Mentionez ca am avut contact sexual in aceasta perioada, si am stari de greata, somnolenta, ameteala. M-am programat iarasi la un control. Nu stiu ce sa fac..Poate ma ajutati cu cateve indicatii. Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.