|
Nu esti logat.
Bulversare totala...#1 2007-09-05 18:12:23
Bulversare totala...Am si eu nevoie de o lamurire...sunt total bulversata.E prima oara cand postez un mesaj si va rog din suflet sa ma ajutati.Acum o luna am incetat pilulele pe care le-am luat(intai yasmine si apoi Desorelle),timp de 7 luni,,pilule luate la recomandarea medicului ca urmare a depistarii unui chist ovarian(ce s-a remis ulterior la 6 luni).Am hotarat sa fac o pauza timp de o luna,luna in care am avut 2 contacte protejate.Menstruatia mi-a intarziat 3 zile,iar ceea ce mi-a venit a fost o scurgere maroniu-negricioasa,redusa cantitativ.Din prima zi de scurgere am reluat pilulele(Yasmin de data aceasta),dar ma simt total aiurea:greturi,ametelei,o senzatie amara in gura,salivatii excesive.Am facut si un test de sarcina la 2 saptamani de la contacte si a iesit negativ(gandindu-ma ca si cu prezervativ se mai da gres).In concluzie,dilema mea e:este posibil a aceasta scurgere sa se datoreze stoparii anticonceptionalelor?Poate fi menstra peste sarcina pe care testul nu o depisteaza?Starile mele total aiurea se pot datora reluarii anticonceptionaleleor?ma gandesc cu groaza ca poate fi vorba despre o sarcina.... Offline #2 2007-09-05 18:24:28
Re: Bulversare totala...insarcinata nu esti ai starile astea din cauza reluarii ac. nu am inteles daca mai ai si acum surgerea de care vb. dar daca da ea se numeste spotting si poate sa apara in primele 3 luni de administrare a ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-05 18:26:45
Re: Bulversare totala...mary23, in primul rand, bun venit ! Offline #4 2007-09-05 18:46:53
Re: Bulversare totala...Bine v-am gasit!Prima oara nu a fost chiar asa...imi era greata,ce-i drept,dar nu chiar asa...si da,spottingul se mentine si acum....multumesc mult pt promptitudine! Ultima oara a fost editat de mary23 (2007-09-05 18:52:08) Offline #5 2007-09-05 18:52:51
Re: Bulversare totala...Cu placere! In primele 3 luni pot aparea astfel de reactii. Daca sunt suportabile e ok. Daca se prelungesc pe mai mult de 3 luni, trebuie sa mergi la medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-05 19:03:13
Re: Bulversare totala...Mi-ati luat o piatra de pe inima...caci pe zi ce trece mi se parea ca mai apare cate un semn de sarcina(stiu ca-s "usor "paranoica... Offline #7 2007-09-16 21:20:21
Re: Bulversare totala...Revin cu o noua nelamurire...De cand am reinceput luarea anticonceptionalelor despre care am scris ceva vreme in urma,am avut spotting continuu...insa astazi secretia a fost ciudata rau si m-am cam speriat:ca un fel de gelatina negricioasa si cu dureri de ovare destul de mari...o fi o raceala?ce parere aveti? Ultima oara a fost editat de mary23 (2007-09-16 21:20:50) Offline #8 2007-09-16 21:22:22
Re: Bulversare totala...n ar fi exclus...stai sa vezi cum decurge...caci s ar putea sa fie si menstra daca se mareste sangerarea... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-09-16 21:47:05
Re: Bulversare totala...dar mai am inca 5 pastilute de yasmin si apoi astept menstra...poate fi vorba oare si de secretii ce tin de sindromul premenstrual? Offline #10 2007-09-16 21:50:43
Re: Bulversare totala...nu vreau sa vb prostii...asa ca mai bine asteapta...mie mi e ca poate ti a venit mai repede...insa nu e sigur...s ar putea sa fie f bine tot spotting si durerile sa fie ori sindrom premenstrual ori sa fie datorate unei raceli...oricum ar fi nu intra in panica caci nu e grav si stai sa vezi ce se mai intampla... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-09-16 21:55:35
Re: Bulversare totala...multumesc mult de promptitudine...o sa mai astept,sper sa fie ok... Offline #12 2007-09-16 22:15:57
Re: Bulversare totala...stiu ca prea mare ajutor nu e si ca aveai nevoie de un raspuns exact...dar din pacate nu avem cum sa ne dam seama...sunt prea multe posibilitati... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-09-19 02:15:28
Re: Bulversare totala...buna!revin si eu cu inca o intrebare,sper sa ma puteti ajuta si d data asta cu un raspuns...iau yasmin si menstra ma tine f putin 2 zile in care abia curge si c ma sperie e ca imi vine si cu cheagurin unele mai mari altele micute,e normal?ma tot gandesc la efectele postinorului luat acum 2 luni...joi trebuie sa incep noua folie,c sa fac....dupa cum stiti ma confrunt si cu un spotting slab d p la a 15 pastila inghitita....la medic pot merge abia la sf lunii...c ma sfatuiti..cred ca nu mi s potrivesc pilulele astea..trebuie sa l schimb...pot agrava situatia daca mai iau iau o luna yasmin?oricum d luna viitoare nu as mai avea nevoie d protectie vreo cateva luni ca prietenul meu e in alta tara si n vedem in vacante si cam la 4 luni...va multumesc inca o data...pup Offline #14 2007-09-19 03:16:25
Re: Bulversare totala...De la anticonceptionale e normal sa durereze mai putin menstra. Doctoressa zicea ca atata timp cat vine si o picatura se numeste menstruatie (atunci cand ai luat antibebe....si stii ca le-ai luat corect). Asa ca nu e o problema ca te tine doar 2 zile...si c d e abia curge...e normal...de la antibebe. Ba chiar ar trebui sa te bucuri. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #15 2007-09-19 10:32:46
Re: Bulversare totala...iar spottingul e normal daca apare in primele 3 luni...daca apare dupa trebuie schimbate pastilutele...dar tu oricum vrei sa le intrerupi...deci n ar mai avea rost schimbarea lor... happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-09-19 13:01:33
Re: Bulversare totala...Revin cu problemuta mea:sangerarea a inceput sa fie din ce in ce mai multa,inca nu a ajuns la culoarea normala de rosu,dar se indreapta spre...insa mai persista si acele cheaguri maronii negricioase.cred ca ai avut dreptate crys_ty_na,insa e posibil sa -mi vina asa repede desi eu nu am terminat folia cu pilule?(mai am 2) Offline #17 2007-09-19 13:07:27
Re: Bulversare totala...ti-a venit ch dc nu ai terminat folia ,si mie mi s-a intamplat sa nu termin pastilele si sa continue in per de pauza. Mamica de 2 pui scumpi Offline #18 2007-09-19 13:13:09
Re: Bulversare totala...multumesc Cosmina,deci nu sunt un caz patologic ...incepusem sa-mi fac griji ca or fi cine stie ce probleme... Offline #19 2007-09-19 22:31:37
Re: Bulversare totala...va multumesc....ma bucur ca ma tine menstra putin dar ma ingrijoreaza gheagurile care imi vin,si mi-e teama ca in iulie la inceput am luat si postinor peste antibebe pt ca am luat antibiotic)si tot stau stresata ca stiu ca e destul d blamat potinorul...si am vazut si cazuri in care nu si-a facut efectul si paranoia din mine ma face cateodata sa ma tem si d o eventuala sarcina(si d aceea ma ingrijora menstra redusa cantitativ)....sunt la a 4 folie,maine trebuie sa incep a 5 folie d pilule...stiu ca e normal spottingul in primele 3 luni dar eu deja sunt d maine la a5 folie...a aparut si luna trecuta si luna asta inainte cu o sapt d instalarea menstrei si a fost in cantitate mica..ma speriam ca deobicei dupa contact sexual dimineata era rosu,iar in rest maroniu....a si mai am si o rana p col care ma nelinisteste..sunt permise contactele sexuale daca am aceasta rana p col,sau poate tocmai d aceea am acest spotting?abia sapt viitoare merg la medic..si d aceea nu stiu daca sa incep o noua folie sau nu Ultima oara a fost editat de mutzulina (2007-09-20 00:12:25) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|