|
Nu esti logat.
Biomed slip - pt slabit + celulita#1 2007-09-05 19:12:57
biomed slip - pt slabit + celulitaa incercat vreuna dintre voi pantalonasii astia?... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2007-09-05 19:23:15
Re: biomed slip - pt slabit + celulitadar pantalonii din ce sunt facuti? nu prea vad cum functioneaza. k de transpirat poti sa transpiri si daca iti pui 3 perechi de pantaloni si nu cred k slabesti... Offline #3 2007-09-05 19:27:53
Re: biomed slip - pt slabit + celulitaeu mi-am luat din carrefour un trening ,Body sculpture.dar i-am luat de cateva ori.nu sunt cine stie ce.eu ma asteptam sa transpir mai tare.mai bine ma infasor in folie.sta strans si transpir mai tare.pantalonii mei sunt largi. expect the worst , hope for the best! Offline #4 2007-09-05 19:38:58
Re: biomed slip - pt slabit + celulitaam dat un seach pe net si am vazut ca multe femei ii lauda, pe cateva forumuri, ca se transpira f tare in ei, cu conditia sa faci miscare cata vreme ii porti. de asta m-am gandit sa-i incerc si eu, nici mult nu costa... poate am noroc sa ajute si ei la ceva nu-mi trebuie mult, macar 3 kg... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-09-05 21:23:56
Re: biomed slip - pt slabit + celulitaeu nush sincer ce sa zic ....de ez tipa de la aerobic ... intructoarea le zicea la fetele ce veneau infasurate in folie sa nu mai vina asa ca numa se incalzesc prea tare si degeaba ... ca ce transpiri e vb de apa ce o elimini din organism la fel ca atunci cand mergi la sauna ...si cum mersul la sauna nu te slabeste doar elimina apa la fel e si cu folia ... pantalonii si ce mai is pt transpirat ....acuma nush ce sa cred ... eu vam zis ce am auzit eu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-05 21:48:14
Re: biomed slip - pt slabit + celulita
Cat costa? #7 2007-09-05 22:37:11
Re: biomed slip - pt slabit + celulitaam pus site-ul pe care l-am gasit in primul post. in jur de 300 000. daca da rezultate, va zic si voua (daca mi-l iau ) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-09-06 01:44:39
Re: biomed slip - pt slabit + celulitase gaseste in magazinele naturiste oare?eu nu as vrea sa slabesc as vrea numai sa scap de celulita asta care ma ingrozeste!! cred ca o sa il iau...e ieftin Offline #9 2007-09-06 08:53:59
Re: biomed slip - pt slabit + celulitasunt buni eu am folosit te ajuta sa transpiri foarte mult dar tb sa faci miscare, nu vei transpira stand doar imbracata cu ei. Offline #10 2007-09-11 14:19:29
Re: biomed slip - pt slabit + celulitafetelor mi-am comandat si eu sambata trecuta (pe 1 sept) pantalonii minune si ieri i-am scos de la posta. costa 29.7 lei dar comanda minima este de 30 lei asa ca am mai comandat si un supliform pe langa... pe langa asta am platit inca 13 lei taxele de trimitere. bun.. tote bune si frumoase.. aseara am zis sa vad ce pot.. m-am facut eu cu supliform, am luat pantalonasii pe mine si am dat la pedale la bicicleta, cam o jumate de ora (pentru inceput). in final am fost super incantata.. nush care o sa fie rezultatele si cat o sa slabesc, dar dupa cum am transpirat in ei (n-am mai transpirat asa pe picioare ever ), tind sa cred ca o sa am ceva rezultate.. oricum nu-mi pare rau ca i-am cumparat... va mai tin la curent Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti! Offline #11 2007-09-11 16:28:54
Re: biomed slip - pt slabit + celulitaspor la treaba in continuare it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2007-09-23 15:17:33
Re: biomed slip - pt slabit + celulitami-am facut si eu comanda si sunt multumita de ei! transpir in ei, este doar a doua zi de cand ii folosesc, sper sa scap putin macar de celulita... Offline #13 2007-09-23 15:37:04
Re: biomed slip - pt slabit + celulitafetelor... Offline #14 2007-09-23 15:40:03
Re: biomed slip - pt slabit + celulitacelulita consta in retinerea apei in tesuturi....deci ajuta pantalonii, nu degeaba se fac in salone impachetari, sauna si alte minunatii.....daca folosesti folie sau pantaloni, faci si putin sport sau pur si simplu mergi pe jos, mananci sanatos si mai dai si cu o crema pt celulita sigur o sa se vada rezultatele. #15 2008-04-10 10:18:10Re: biomed slip - pt slabit + celulitainstructoarea mea de aerobic vine infasurata in folie la ora... Offline #16 2008-04-10 13:05:55Re: biomed slip - pt slabit + celulitapt cele care au biomed slip. cum trebuie sa fie la marime?tre sa fie mulat sau largut? eu am gasit marimea m si mi s-a parut maricel de mine, dar nu stiu cum ar trebuie sa fie. eu am in talie 65 si la solduri 94 Offline #17 2008-04-10 13:35:11
Re: biomed slip - pt slabit + celulita
ca sa mai fie citit inca o data!! Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-10 13:40:04) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #18 2008-04-10 22:40:13Re: biomed slip - pt slabit + celulitasi eu am tot citit numai de bine cu biomed slip-ul asta..dar de la magazinul lor nu pot sa imi iau? adica daca sunt in bucursti mi se pare mai logic asa nu stiu micheline si cocoleta de unde sunt daca si-au comandat pe net...dar eu am aflat k au magazin langa hanul lui manuc...mi-as lua si eu Offline #19 2008-04-10 23:01:57
Re: biomed slip - pt slabit + celulitaeu mi-am luat biomed si s-a rupt de la prima utilizare si nici nu transpiram asa de bine.. mai mult transpiram in pungile care mi le puneam inainte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|