|
Nu esti logat.
Cum se invie 'amicu de la parter':P-2#20 2007-09-06 12:07:28
Re: cum se invie 'amicu de la parter':P)...good ideea..probabil cum zicea si una din voi mai sus,e si din cauza k suntem la inceput amandoi,invatzam impreuna:P Offline #21 2007-09-06 12:08:52
Re: cum se invie 'amicu de la parter':Pdar ai grija cum ii vorbesti.......ca daca folosesti un limbaj mai deochiat sau alintaturi poate ii place si nu rezolvi nimic You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #22 2007-09-06 12:32:30
Re: cum se invie 'amicu de la parter':P...eu is aia nemultzumita si tot eu tre sa am grija la ce zic:P.....ce cruda e viatza:P Offline #23 2007-09-06 12:50:39
Re: cum se invie 'amicu de la parter':PAtunci zi-i lui sa-ti vorbeasca asa. Pe mine pur si simplu ma scaote din minti chestia asta. prima data cand s-a intamplat.....pe langa faptul k au fost 2 numere pe cinste...a doau zi cand imi aminteam cum a fost si cum imi vb ma lua cu furnicaturi pe tot corpul. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #24 2007-09-06 12:57:20
Re: cum se invie 'amicu de la parter':P:(dak nu pot.adik nu poate.ma trateaza k pe o papushik de portzelan pe care i e frik sa nu o sparga!..imi place,dar nu mereu.si cand ii zic sa nu se mai comporte q mn asa,incepe sa ma ignore ,putzin.adik nu mai e la fel de lipicios si de pupacios si ashteapta sa vin eu cu initiativa in toate....ma oftik la faza asta. Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-06 13:01:57
Re: cum se invie 'amicu de la parter':PHmmmm...adica lui nu-i vine niciodata chef sa te ia la "una mica" o repriza din aia rapida asa.......sau sa te ia sa te urce pe pereti...s-o faceti mai salbatic asa? Imbraca-te o data intr-o lenjerie neagra......sau ceva provocator si "obraznic" sa vezi cum ii vine chefu imediat. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #26 2007-09-06 13:40:16
Re: cum se invie 'amicu de la parter':Pi mai vine,,,dar se intampla in mashina...sau dak ma urk pe pereti,se razgandeshte repede si ma asheaza ushurel pe pat...si reuseshte sa imi strice tot chefu:P..eh..crek aja e la inceput...de fapt,dak ma gandesc mai bine,la inceputul inceputului nu era chiar asa...avem4luni de cand am inceput...si vreo2jumate nu a fost chiar asa..acum nush ce are..k are ceva,,se vede pe el,dar nu vrea sa zica. Offline #27 2007-09-06 13:48:00
Re: cum se invie 'amicu de la parter':Ptrage-l de limba./.....sau daca nu merge....trimite-i in timpul zilei mesaje cum k ai vrea o partida incendiara....bine stii tu....folosesti si tu un limbaj adecvat....chestii care vi se potrivesc voua You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #28 2007-09-06 13:48:31
Re: cum se invie 'amicu de la parter':PSi al meu ma refuza dupa ce o facem de 2 ori, da de multe ori il "resurscitez" apeland la zonele lui erogene (urechile si spatele). S-a intamplat k o data sa ejaculeze de 5 ori numai de la orale depinde de exercitiu si atmonsfera, dk nu a mai facut sex de mult e mai sensibil k orice barbat...si conteaza si apetitu in momentul respectiv... Offline #29 2007-09-06 13:52:24
Re: cum se invie 'amicu de la parter':P..mi-e frik sa incerc sexul oral..dak il mushc?..adik...el mi-a propus de2ori,dar nu am vrut..si a incerkt sa imi faca 1data,,si nu l-am lasat. Offline #30 2007-09-06 13:57:16
Re: cum se invie 'amicu de la parter':Psexul oral vine de la sine......mie chiar imi place sa ii fac......sau sa facem 69..mmm. Totul e sa nu atingi cu dintii.....Eventual ia-ti un film xxx de pe net si uita-te.... Oricum chiar daca nu il faci ca o profesionista lui o sa-i placa......si cu timpu o sa te descurci din ce in ce mai bine. Ah si ca pont....sa te ajuti de mana...adica mana sa vina in prelungirea gurii You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #31 2007-09-06 14:02:32
Re: cum se invie 'amicu de la parter':P..aham...kut unu pe odc:P pana vineri seara..sambata..sa inv ceva:P si lichidul pe care il elimina el,il inghiti..?are vre1 gust?am citit undeva k depinde de ce manank.totul se face cu buzele si cu limbutza..?..si mana:P. Offline #32 2007-09-06 14:06:02
Re: cum se invie 'amicu de la parter':PDaca mai incerca sa iti faca, lasa-l o sa iti place f mult, chiar dk te simti 1pik jenata, toate ne-am simtit asa la inceput, acum ii mai zic in gluma, "baga capu acolo si da-i un pupic" Ultima oara a fost editat de unik (2007-09-06 14:07:43) Offline #33 2007-09-06 14:07:49
Re: cum se invie 'amicu de la parter':Pnu e neaparata nevoie sa il inghiti...eu nu inghit niciodata. Ori ii fac doar asa ca sa-l incalzesc mai tare.......ori daca ajunge sa isi dea drumu ma atentioneaza inainte.... Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-09-06 14:09:37) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #34 2007-09-06 14:11:09
Re: cum se invie 'amicu de la parter':P...e cam silentzios deci dak il aud k geme e de bine si ff bine..de obicei imi dau seama dupa respiratie,mimica,privire..nu prea scoate sunete... Offline #35 2007-09-06 14:13:12
Re: cum se invie 'amicu de la parter':Psi al meu era tacut....dar i-am zis k m-ar ajuta foarte mult sa mai geama si el sa imi dea de inteles k e bine ce fac.....si incet incet si-a dat drumu si el al gurita You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #36 2007-09-06 14:13:24
Re: cum se invie 'amicu de la parter':P
eu tocmai ma apucasem sa pap acum si am dat peste post-ul asta... Offline #37 2007-09-06 14:16:25
Re: cum se invie 'amicu de la parter':P)asa e kmd eshti fara experientza si nu ai q cn vori micaella4:P pui tot felu' de intrebari si disperi lomea pe forum:P sorry fetele dak pun prea multe intrebari...dar nu shtiu ce sa fac k sa fie bine,si ptru mine si ptru el,cat o mai fi sa fim amandoi impreuna..si e f putzin:P( Offline #38 2007-09-06 14:16:51
Re: cum se invie 'amicu de la parter':Pnu prea ai cum sa musti involuntar, doar dk iti da el o palma peste cap stai linistita, relax, fi increzatoare, simte-te sexy si ai sa vezi k o sa fie bine... Ultima oara a fost editat de unik (2007-09-06 14:17:45) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|