|
Nu esti logat.
Prima data la un ginecolog#1 2007-09-05 20:53:50
Prima data la un ginecologBuna!Am fost si eu pt prima data la un ginecolog.Doctorul mi-a prescris un tratament de 10 zile.Acest tratament consta in niste pastile si niste ovule.Intrebarea mea este are rost sa incept tratamentul deoarece menstruatia trebuie sa-mi apara peste 3 zile? Ultima oara a fost editat de G&O (2007-09-05 20:54:56) Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #2 2007-09-05 20:54:58
Re: Prima data la un ginecologasteapta sa iti pui ovulele dupa menstra. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-05 20:57:39
Re: Prima data la un ginecologBine,dar cu patilele celelalte ce fac pot sa le cumpar?? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #4 2007-09-05 23:28:02
Re: Prima data la un ginecologIti spun maine cum se numesc pastilele(deoarece reteta nu este la mine),dama doare in partea de jos(in partea cea mai joase) stanga.Dar ma doare asa usor de cateva zile,cand ma doare can nu ma mai doare.Cel mai tare ma doare in prima zi de mesntruatie. Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #5 2007-09-05 23:36:25
Re: Prima data la un ginecologCrezi ca este ceva grav??Cat costa un ecograf? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-06 10:27:22
Re: Prima data la un ginecologDE ce apar chisturile?din cauza ca mi-am inceput viata sexuala? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #7 2007-09-08 11:22:04
Re: Prima data la un ginecologMedicamentele se numesc zanocin 10 pastile, iar ovulele (cred sper sa nu gresesc,ca nu prea inteleg ce scrie)polygvax 12buc.Sper sa fie bine ce am scris,pt ca doctorul scrie cam uratel. Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #8 2007-09-08 15:28:26
Re: Prima data la un ginecologs ar putea sa fie vb de o anexita...pt ca vad ca ti a prescris antibiotice...ia in paralel si o pastiluta de flucovim 150 azi...si inca una peste 7 zile ca sa u te trezesti si cu vreo candidoza... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-08 15:28:49) happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-09-08 22:51:47
Re: Prima data la un ginecologDar doctorul nu mi-a prescris,crezi ca este ceva grav????? Ultima oara a fost editat de alexia (2007-09-08 23:07:40) Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #10 2007-09-08 23:34:00
Re: Prima data la un ginecologAcum mi-a adus prietenulmeu rezultatul de la secretie vaginala,si mi s-a spus ca am,candita.Nu stiu multe despre aceasta boala.Credti-ma cand mi-a adus rezultatul si l-am citit mi s-au inmuita picioarele.Este grav??Va rog ajutati-ma.Cred ca luni merg sa-mi prescrie alte medicamente cred ca aceastea nu sunt bune pt aceastra boala. Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #11 2007-09-09 01:01:56
Re: Prima data la un ginecologMie trebuie dupa cum am mai spus sa-mi apara menstruatia,luni o sa merg la doctor sa vad ce tratament o sa-mi dea,cred ca acesta ce m-i la prescris acuma este pt o alta infecti(ma rog).ce spune-ti este tarziu cam dupa vreo 7 zile sa incep tratamentul??Situatia nu se ingreuneaza?? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #12 2007-09-09 01:11:30
Re: Prima data la un ginecolog
La cabinet de planning nu trebuie sa duci nimic si nici nu trebuie sa anunti la dr de familie ca te-ai inscris. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-09-09 01:12:12) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #13 2007-09-09 11:15:09
Re: Prima data la un ginecologeu zic sa nu incepi tratamentul pana nu mergi la medic...daca nu ai si alta problema...ci doar candidoza nu vad dc ai lua antibioticul...care doar mai mult rau face...mergi...discuta cu medicul si roagal sa ti explice ce ai mai exact...daca intradevar ai si altceva vei trata acea problema prima...dupa care o sa rezolvi si cu candidoza... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-09-09 22:43:40
Re: Prima data la un ginecologDeci eu am fost sapatamana trecuta la medic...si mi-a prescris un tratament cu medicamentul de mai sus.Pe urma ma trimis cu analiza de secretie.Dupa 2 zile am fost si am ridicat analiza.Pe spate scria ceva cu candida,Dar mie doctorul mi-a spus ca am o usoara infectie.Maine merg sa vad ce-mi recomanda.Dar sdincer mi foarte frica.Oare prietenul meu poate sa aiva si el ceva?? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #15 2007-09-10 06:58:31
Re: Prima data la un ginecologdaca tu ai candida si ati facut sex neprotejat atunci are si el.se rezolva cu pastilute de zanocin ptr amandoi.acelasi tratasment l-am luat si eu si iubi meu.......stai linistiota te vad panicata....nu ai de ce!bafta! te pupic. Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #16 2007-09-24 22:50:03
Re: Prima data la un ginecologDupa cum v-am mai spus am inceput sa fac tratamentul de mai sus scris.Vreau sa va intreb daca trebuie sa simt sau sa se intample ceva daca iau ovulele acelea.Ca eu nu simt si nu mi sa intamplat nimic pana acum.Multa lume imi spune ca trebuie sa-mi curga un lichid maroniu ,dar mie nu mi-a curs nimic si sunt in a 2 zi.Faza ii ca la inceputul relatiei sexuale nu folosesti prezervativ (te mai joci etc)Pe urma normal ca folosim prez. sper sa nu fie nimic.La el cum se manifesta.Mersi pt sfaturi. Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #17 2007-09-25 10:18:33
Re: Prima data la un ginecologG&O, candida nu prea e transmisibila sexual...nu te stresa deci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-09-25 22:47:22
Re: Prima data la un ginecologDoctoressa am o intrebare am inteles ca aceasrta ciuperca nu este transmisibila sexual,credeti ca prietenul meu ar trebui sa ia si el medicamente?Va multumesc mult ca ma ajutati! Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #19 2007-09-25 22:56:20
Re: Prima data la un ginecologtransmiterea sexuala e ultima pe lista cauzelor aparitiei candidozei (si e mai frecventa la barbati caci o primesc de la iubita)...se poate dar e putin probabil ca el s o fi luat si sa ti o fi dat...cel mai probabil tu i ai dat o lui...asa ca daca nu are simtome sa ia doar o pastiluta de flucovim 150 (asta ca sa nu fie pericol sa ti o dea inapoi dupa ce tu te vindeci)...daca are si mancarimi,roseata,etc sa se dea si cu clotrimazol crema... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-25 22:57:02) happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|