|
Nu esti logat.
Amanare CM cu cateva zile#1 2006-07-19 21:02:20
Amanare CM cu cateva zileM-am mai gandit... Nu as vrea sa aman CM chiar cu o luna... Numai asa, cu cateva zile, sa pot sa am un concediu OK... As putea ca, dupa 21 de pilule active sa iau numai cateva din folia urmatoare, si dupa aceea sa fac pauza 7 zile? Pt ca asa mi-as schimba si ziua cand vine (acum are prostul obicei de a-si face aparitia in weekend). Si, daca fac asa, sunt in continuare protejata, nu? A! Iau Rigevidon. Am mai gasit un post asemanator pe forum, dar nu sunt foarte lamurita. Ar fi vorba despre inca 2 sau 3 pilule peste cele 21. E OK?... Multumesc. Ultima oara a fost editat de Laurik (2006-07-19 21:03:06) Offline #2 2006-07-19 22:10:21
Re: Amanare CM cu cateva zileda,este ok,ai inteles f bine. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #3 2006-07-26 13:28:59
Re: Amanare CM cu cateva zileFetelor, dati-va cu parerea, va rog! Eu si prietenul meu suntem cam aerieni de felul nostru si nu vom putea pleca toata vara la mare decat un weekend. Si sapt asta ar putea sa-si ia liber si vineri, sa stam putin mai mult. OK, ne-am hotarat sa mergem, numai ca nu am luat in calcul menstruatia mea care a inceput ieri... si faptul ca probabil va tine pana lunea sau martea viitoare...deci sa sar peste pauza e exclus, de scurtat pauza stiu ca nu e recomandat. Eu incep o noua folie vineri. Voi ce parere aveti? Ce alta masura as putea lua in afara de tampoane interne? Pot face ceva sa scurtez menstruatia, macar sa fie mai putin abundenta? Pentru ca nu vreau sa pierd ocazia asta...sau daca folosesc tampoane, trebuie schimbate si inainte si dupa ce intru in apa? Mie mi-ar fi aiurea, pt ca eu la mare pentru apa merg si o sa stau mai mult in mare decat pe plaja...cum sa fac sa fie mai bine? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #4 2006-07-26 13:54:31
Re: Amanare CM cu cateva zilenu puteti amana plecarea asta cu o saptamana? ca eu prea multe variante nu vad. doar absorbant intern. cred ca in weekend nu va mai fi asa mult, deci nu ar trebui sa iti creeze mai probleme un 'dopuletz". Nobody home Offline #5 2006-07-26 14:00:24
Re: Amanare CM cu cateva zilePartea urata e ca abia de azi incepe sa fie mai abundent...noi putem pleca in alt weekend, dar ar tebui sa plecam sambata si sa ne intoarcem duminica, asa macar mai avem si vineri...dar cu "dopuletul" asta cum e? Eu folosesc tampoane, dar nu stiu cum sa fac atunci cand trebuie sa intru de 10 ori in apa...pentru ca nu ma duc la mare sa stau pe plaja, eu vreau sa inot, sa ma joc in apa...chiar trebuie schimbat inainte si dupa ce intru in apa, cum scrie in prospect? Pentru ca asta ar insemna sa folosesc vreo 30... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline Publicitateloading...
#6 2006-07-26 14:02:32
Re: Amanare CM cu cateva ziledraga Diana... din pacate, din experienta proprie vorbind, in afara de tampoane interne... altceva nu stiu sa-ti recomand, avand in vedere ceea ce descrii tu. Eu una chiar nu-mi fac probleme daca-mi vine cand plec la mare sau oriunde, pentru ca ma salveaza aceasta inventie desteapta numita OB. Trebuie sa te simti bine in pielea ta, si atunci nu mai conteaza in ce perioada esti! Cele interne, e bine sa le schimbi inainte de a pleca la plaja, si apoi cum te intorci la hotel, maxim la 6-8 ore. Si, sa fii atenta sa nu racesti, sa nu fie apa prea rece(ceea ce cred ca oricum nu va fi cazul!) Si... distractie placuta in rest! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #7 2006-07-26 14:04:41
Re: Amanare CM cu cateva zilepoti sa intri in apa si de 100 de ori.... dopuletul :-) nu absoarbe si apa de mare, daca asta te temi ca se intampla... Ultima oara a fost editat de berbecutza_ali (2006-07-26 14:09:54) E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #8 2006-07-26 14:09:02
Re: Amanare CM cu cateva zilede acord cu berbecutza. il schimbi la cateva ore (daca stai mult in apa eu zic sa il schimbi la vreo 3). Nobody home Offline #9 2006-07-26 15:09:34
Re: Amanare CM cu cateva zileEu ma duc (daca ma duc, inca nu stiu sigur, sa vedem daca poate pleca baiatul meu) la Mamaia. Dar poate totusi ne vedem, ar fi super sa ne cunoastem. Eu nu-mi faceam griji pentru apa marii, stiu ca nu intra, dar ziceam si eu ce-am citit pe prospectul de la ob si mi s-a parut cam exagerat. M-ati linistit! Multumesc pentru urari. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #10 2007-08-18 12:29:23
Re: Amanare CM cu cateva zilesi eu vrea sa plec la mare dar in saptamana aceea ar trebui sa imi vina....din cate am inteles si citit aici pe forum ca sa aman menstra ar trebui sa iau fara pauza de 7 zile nu? dar duc folia pana la capat?si numai dupa ce o termin fac pauza de 7 zile iar in a 8a zi incep o noua folie...sper ca am inteles bine.... don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #11 2007-08-18 12:32:14
Re: Amanare CM cu cateva zilenu tre s iei toata folia... uite cum am fct eu: mi s-a terminat folia intr-o luni (ultima patsila atunci) si marti am mai continuat ink 7 zile cu alta folie,cu ink 7 pastile. si dupa am lasat s-mi vina.. si mi-a venit in a4a zi.deci nu tre s duci foliapana la capat. dupa ce termini de luat alea 7 pastile faci pauza si in a8a incepi alta folie nu aceeasi din care ai luat pastilutele de rezerva ca s zik asa, nu de alta da ca s nu et incurci. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-18 12:33:03) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #12 2007-08-18 12:35:31
Re: Amanare CM cu cateva zilemi se pare compicat asa ...dar nu ar fi asta problema,ci ca am auzit ca nu ar fi bine... iar cu protectia? sunt protejata? mersi mult de raspuns Ultima oara a fost editat de Sun_Lady (2007-08-18 12:38:38) don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #13 2007-08-18 12:44:37
Re: Amanare CM cu cateva zilenu e complicat delok.. iei cat ai nevoie apoi faci pauza si in a8a zi iei alta folie. e ismplu k buna ziua...nushu ce ai auzit u.. dar mie doc mea gineco mi-a zis k pot s iau asa sau pot s a iau toata folia si abia s asytept s vina.. si am preferat 1 varianta... esti protejata. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #14 2007-08-18 12:50:05
Re: Amanare CM cu cateva zileo sa vad...eu sunt tare zapacita de fel si mi-e sa nu le incurc...oi vedea...dar e ok si asha cum am zis eu? :-S mersi inca o data don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #15 2007-08-18 12:52:36
Re: Amanare CM cu cateva zileda sa iei in continuare fara pauza de 7 zile . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #16 2007-08-18 13:08:46
Re: Amanare CM cu cateva zilesaru mana don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #17 2007-08-19 11:48:38
Re: Amanare CM cu cateva zileBuna! Am incercat sa imi schimb si eu ziua in care imi vine menstruatia si am scurtat pauza la 3 zile apoi am inceput o noua folie, dar acum am sangerari si pete aproape in fiecare zi. Pe prospectu anticonceptionalelor scrie ca se poate intampla asta dar incep sa ma ingrojorez un pic...este vreo problema? Offline #18 2007-08-19 14:44:44
Re: Amanare CM cu cateva zilee vb de spotting...deoarece ai scurtat pauza...de cat timp iei anticonceptionale?...daca vroiai sa schimbi ziua trebuia sa procedezi astfel... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-08-19 16:14:55
Re: Amanare CM cu cateva zileiau de vreo 4 sau 5 luni dar nu am mai avut spotting...nici cand am luat prima oara si d-asta mi se pare un pic ciudat acum...mai am o saptamana si o sa fac pauza si sper sa se regleze dup-aia.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|