homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare

#1 2007-09-06 08:10:00

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

O intrebare

Buna ..am si eu o nelamurire.
In data la care ma asteptam sa imi vina CM, a inceput o sangerare rosiatica exact ca CM. A curs normal pana sa plec la doctor unde mi-am facut o injectie cu calciu intravenos. Plus urmez un tratament cu Metoprolol, Aspacardin, Movalis, Paracetamol si calciu intravenos (10 injectii)de o saptamana. Cand m-am intors de la doctor parca totul s-a schimbat in sensul ca nu au mai curs decat f rar cateva picaturi si a doua zi era gata. Deci in concluzie a durat practic o zi in care abia s-au scurs cateva picaturi. Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata plus ca nu am avut niciodata probleme cu CM de genul intarzieri sau altele. Se poate ca asta sa se intampla din cauza tratamentului mentionat mai sus si a stresului din ultimul timp? Nu iau anticonceptionale si nu am luat niciodata si am avut relatii sexuale dar protejate cu prezervativ (verificat la sfarsit si fara nici o problema). Deci ce se intampla?

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#2 2007-09-06 08:12:32

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: O intrebare

se poate sa fie de la injectia aia de calciu ,zic eu smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-09-06 08:20:51

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

si eu am facut intravenos in timpul cm..si nu mi s`a intamplat asa..daca excluzi o eventuala sarcina,nu cred ca ai de ce sa`ti faci griji...se intampla..dar pt ce faci tu tratamentul asta?ca nu vad legatura intre paracetamol si calciu,aspacardin..sunt curioasa

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#4 2007-09-06 08:26:34

password
Full member

Pai dupa analize o spasmofilie..si pentru aia e calciu...si pentru inima (junghi la inima si alte alea restul de medicamente adica paracetamol si aspacardin)....Deci pot exclude sarcina nu de alta dar citesc o gramada de chestii cu sangerare peste sarcina si deja ma ingrozesc!!!

#5 2007-09-06 08:32:29

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

fa un test dak vrei sa te linistesti dar eunu cred ca ai ceva..si de ce ti`a dat paracetamol pt inima?

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Publicitate

loading...

#6 2007-09-06 13:54:55

password
Full member

Salutare fetelor..am facut si un test si a iesit negativ..va multumesc pentru raspunsuri..

#7 2007-09-06 15:36:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e de la calciu password

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.