|
Nu esti logat.
O intrebare#1 2007-09-06 08:10:00
O intrebareBuna ..am si eu o nelamurire. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #2 2007-09-06 08:12:32
Re: O intrebarese poate sa fie de la injectia aia de calciu ,zic eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-06 08:20:51
Re: O intrebaresi eu am facut intravenos in timpul cm..si nu mi s`a intamplat asa..daca excluzi o eventuala sarcina,nu cred ca ai de ce sa`ti faci griji...se intampla..dar pt ce faci tu tratamentul asta?ca nu vad legatura intre paracetamol si calciu,aspacardin..sunt curioasa Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-09-06 08:26:34
Re: O intrebarePai dupa analize o spasmofilie..si pentru aia e calciu...si pentru inima (junghi la inima si alte alea restul de medicamente adica paracetamol si aspacardin)....Deci pot exclude sarcina nu de alta dar citesc o gramada de chestii cu sangerare peste sarcina si deja ma ingrozesc!!! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #5 2007-09-06 08:32:29
Re: O intrebarefa un test dak vrei sa te linistesti dar eunu cred ca ai ceva..si de ce ti`a dat paracetamol pt inima? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-06 13:54:55
Re: O intrebareSalutare fetelor..am facut si un test si a iesit negativ..va multumesc pentru raspunsuri.. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #7 2007-09-06 15:36:49
Re: O intrebaree de la calciu password Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|