|
Nu esti logat.
Pozitii...de dormit:P-4#58 2007-09-13 07:06:27
Re: Pozitii...de dormit:Pnoi dormim cum apucam. pozitia de somn e la el in brate dar nici nu ma gandesc prin cate ale pozitii trecem toata noaptea. (de somn, bineinteles) Offline #59 2007-09-13 12:30:35
Re: Pozitii...de dormit:PAzi-noapte am dormit toata noapte la el in brate.....cum ma miscam eu pe o parte....ma simtea si se misca si el....ma invelea si dupa aia ma lua in brate.....sau cand s-a pus el sa doarma pe spate m-a tras si pe mine dupa el.....; Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-09-13 12:32:34) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #60 2007-09-13 12:36:41Re: Pozitii...de dormit:PMie iubi imi povestea ca odata venise de la mare si era super obosit si s-a pus in pat sa se culce...si a venit maica-sa sa vorbeasca cu el si abia dupa vreo cateva minute si-a dat saraca seama ca el ii raspundea in somn...acum cat de rational era nu mai stiu Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #61 2007-09-13 12:39:40
Re: Pozitii...de dormit:Pe mijto ca vorbesc in somn poti sa ii intrebi vrute si nevrute asa afli multe Offline #62 2007-09-13 12:45:03
Re: Pozitii...de dormit:PSi iubi meu vorbeste in somn si mai are perioade, cand e f obosit, cand este si somnambul, se ridica din pat si pleaca, face cativa pasi si se trezeste si se gandeste ce cauta acolo I-am zis ca el nu poate sa ma insele ca o sa-mi zica noaptea tot Pana acum nu mi-a zis nimica Dar astea sunt offtopic No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline Publicitateloading...
#63 2007-09-13 12:51:51
Re: Pozitii...de dormit:Pultima oara am adormit la el in brate, el se uita la tv si ma mangaia pe par, pe fata.... saracul, cred ca m-a mangaiat incontinuu vreo juma de ora Just like a tattoo I'll always have you... Offline #64 2007-09-13 12:56:56
Re: Pozitii...de dormit:Pal meu sforaie:(( n ff rau insa o face si eu ma trezesc repede ca am somnu lin:)si iii mai dau un cot:Dsa se simta:P take me as i am or watch me as i go! Offline #65 2007-09-13 15:46:53
Re: Pozitii...de dormit:PDupa prima noapte dormita impreuna,baiatul meu mi-a zis ca sforai.M-am facut mov-verde-albastra si balbaiam eu ca nu.Pana al urma m-a convins Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #66 2007-09-13 16:05:33Re: Pozitii...de dormit:Peu habar n-am daca sforai, probabil ca da atunci cand nu stau cu perna cum trebuie dar mai ales cand sunt racita...dar la unii cred ca e genetic ca sforaie fara sa fie raciti si fara perna Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #67 2007-09-13 17:12:54
Re: Pozitii...de dormit:Peu una vorbesc in somn si mai clantan din dinti,iar el care are somnulmai usor decat mine se trezeste se uita la mine si ma tine de falcute:))) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #68 2007-09-13 17:21:09
Re: Pozitii...de dormit:P
si eu sforai cand sunt racita,dar asa mai subtil...cred ca e ceva normal http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #69 2011-01-29 13:45:34
Re: Pozitii...de dormit:P?mi place să dorm pe burtă, ?mbrăţiş?nd perna sau cu m?inile ?ntinse ?nainte. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #70 2011-01-29 15:42:08
Re: Pozitii...de dormit:PHmmm, cum dormim? Amandoi pe partea stanga, eu cu spatele la el, iar el ma ia in brate si tine in mana tata mea stanga La un moment dat are somnul prea profund si schimba pozitia iar eu daca nu-l simt il caut ametita de somn prin pat si-l iau in brate si tot asa ) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #71 2011-01-29 15:51:01
Re: Pozitii...de dormit:P
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #72 2011-01-29 21:39:23
Re: Pozitii...de dormit:Peu dorm pe burtaaaaaa Offline #73 2011-01-29 23:11:31
Re: Pozitii...de dormit:PAl meu e smecheras.M ia mai intai in brate m pupa alea alea frumos asa..m gandesc "c noapte romantica..o s m tina in brate cand dorm"..sii..imediat c il ia somnul se intoarce si imi zice s il iau in brate .Nu poate dormi q mine in brate,dar mie imi place s il "sugrum" in timp c dorm. Offline #74 2011-01-29 23:45:21
Re: Pozitii...de dormit:Peu, cu fostu', iubeam sa adorm asa cum a zis si k?reste, doar ca pe langa mana pe tata mai punea si-un picior pe mine , dar nu conta daca eram pe stanga sau dreapta, era pozitia noastra preferata, adormeam imediat si cand el se muta ca la un moment dat amortea, il cautam prin pat sa ma lipesc de el . de obicei dormeam la el in brate ca eu nu puteam sa-l iau, din cauza ca era prea mare Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #75 2011-01-30 00:52:07
Re: Pozitii...de dormit:PPe el clar nu pot sa dorm, ca e mare si daca-l escaladez ajung intr-o pozitie inconfortabila pt somn. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #76 2011-01-30 08:10:32
Re: Pozitii...de dormit:Pnoi dormim in brate(eu in bratele lui) sau daca se joaca la calculator ii "rapesc" o mana si o iau in brate ca pe o jucarie si asa adorm.. cred ca amorteste dar probabil scoate mana cand ma misc eu sau daca dorm pe spate urc un picior pe el ca eu nu pot dormi intinsa, ci cu picioarele pe sus sau picior peste picior www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|