|
Nu esti logat.
Mare nevoie de un sfat...#1 2007-09-06 15:11:15
mare nevoie de un sfat...Buna! Offline #2 2007-09-06 15:15:12
Re: mare nevoie de un sfat...eu am inceput ac. inainte de a imi incepe viata sexuala tocmai ca sa fiu sigura si sa nu ma stresez cand o sa aiba loc momentul si nu imi pare rau ca am procedat asa .cat despre efectele secundare astea apar in primele 3 luni de utilizare dar nu in mod obligatoriu.eu te sfatuiesc sa mergi la un medic de planning bun si sa discuti mai mult acolo. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-06 15:18:46
Re: mare nevoie de un sfat...Printesico, eu acum trebuie sa fac o pauza de la AC si crede-ma k abia astept sa treaca perioada asta sa ma apuc iar de ele. Mi-e foarte bine cu ele + k ma simt protejata 100%. Cu prezervativ tot stau cu frica+ k placerea e diminuata atat pt el cat si pt tine. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #4 2007-09-06 15:18:57
Re: mare nevoie de un sfat...Cred ca ideea de a te documenta inainte de a incepe viata sexuala e grozava si te felicit din inima...daca toata lumea ar proceda ca tine ar fi minunat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-09-06 17:06:47
Re: mare nevoie de un sfat...M-am informat cat am putut,sa nu fie situatii neprevazute..teoretic stau destul de bine,practic ,voi vedea atunci ce va fi...:-S voi ati avut dureri mari ? Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-06 17:15:16
Re: mare nevoie de un sfat...adica sa iti recomand contraceptive pe forum? sigur nu pot. despre pastile se discuta cu medicul in cabinet... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-09-06 17:25:55Re: mare nevoie de un sfat...Si eu ti-as recomanda contraceptive orale. Am folosit prezervativul prima data si ma tem ca nici durerile nasterii nu se pot compara cu ce am simtit atunci. Cred ca dupa aia puteam naste tripleti, ca oricum eram amortita de "soc" Offline #8 2007-09-06 17:51:19
Re: mare nevoie de un sfat...
imi pare foarte rau ca nu pot veni sa discut cu dumneavoastra la cabinet am citit multe posturi si as fi avut incredere sa va vorbesc ,iar in plus m-as fi simtit mult mai ok.Din pacate eu vin in Bucuresti doar uneori in weekend,cand este vreun eveniment;sunt din Brasov. Offline #9 2007-09-06 18:08:33
aoleu..d-aia mi-e frica mie Offline #10 2007-09-06 18:10:37Re: mare nevoie de un sfat...Daca nu folosesti prez si esti relaxata nu ai probleme. Sunt fete care nici nu au simtit durere, unele (norocoasele) au simtit placere din prima. ideea este ca el sa stie ce face, sa aveti timp, un loc retras si romantic si SA FII RELAXATA. Aia era buba la mine o perioada .. si in momentul in care mi-am zis "what the hell, hai sa vedem ce iese din asta" au fost rezultate deosebit de placute Offline #11 2007-09-06 18:58:40
Pai el are experienta...deci o sa stie ce face,si va trebui sa aiba grija si de durerea mea...timpul si spatiul nu sunt o problema,amandoi locuim singuri.Cu relaxarea..uffffff asta rmane de vazut,cred ca tot el va fi responsabil Offline #12 2007-09-06 19:04:43
Re: mare nevoie de un sfat...noi am fct-o cu prez 1 oara. a rezistat eroic 4 luni si-un pik si dupa aceea am zis eu ok hai si el" esti sigura? adik sigura sigura ca nu vreau sa te simti obligata" si at am fct-o cu prez..si a fost chiar ok...my ales ca la inceput e indicat sa fol prezyul pt ca nu-ti cunosti atat de bine partenereul.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2007-09-06 19:06:49Re: mare nevoie de un sfat...Aproape 20 .. Offline #14 2007-09-06 19:18:12
Re: mare nevoie de un sfat...si lubrifiant...pentru ca eu sunt paranoica in ceea ce priveste durerea:( si cu sangerarea iar e o problema Offline #15 2007-09-06 19:44:14
Re: mare nevoie de un sfat...ideea cu lubrifiantul e foarte buna. va ajuta mult mami de minuni Offline #16 2007-09-07 13:34:23
Re: mare nevoie de un sfat...off...sa imi spun si eu parerea. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-09-07 15:43:52
Re: mare nevoie de un sfat...pe mine nu m-a durut deloc printesa..daca esti suficient de relaxata si excitata si el stie ce face nu or sa fie probleme indiferent ca folosesti prezervativ sau pastilute Offline #18 2007-09-07 17:04:24
Re: mare nevoie de un sfat...eu mi-am inceput relatia acum 3 ani (cand aveam 19 ani)...prima mea incercare pot spune k a fost groaznica...imi era teama...eram foarte incordata...cat s-a chinuit baiatu sa ma faca sa stau relaxata si tot nu a reusit...asa k am renuntat...iar peste 2 zile am reincercat...dar de data asta a stiut cum sa ma ia...si am fost foarte relaxata...nu ma durut chiar asa de rau..oricum e o durere suportabila...cat despre sangerare, eu nu am sangerat deloc...si nu am fol nici prezervativ sau alte chestii...ei si in ziua de azi sunt cu acel baiat Offline #19 2007-09-07 18:17:11
Re: mare nevoie de un sfat...da,aveti dreptate...conteaza foarte mult si starea de spirit,daca o sa ma gandesc tot la durere si sangerare o sa fie mult mai rau si nu va mai avea nici un farmec...ar trebui sa ma calmez...incerc... Ultima oara a fost editat de Printesa (2007-09-07 18:17:39) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|