|
Nu esti logat.
Care sunt sansele?#1 2007-09-06 15:39:40
care sunt sansele?care sunt sansele ca un tratament homeopat sa interactioneze cu antic? e un tratamen ptr fata,ptr cosuri...pastilele au fost luate corect la aceeasi ora,multumesc don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #2 2007-09-06 15:41:29
Re: care sunt sansele?daca e tratament cu extract de sunatoare, sunt sanse mari. daca nu, sunt sanse 0 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-06 15:43:07
Re: care sunt sansele?eu am intrebat la farmacia de unde am luat pastilutele daca sunt cumva cu sunatoare si au zis ca nu....sper sa fie ok..multumesc de raspuns doctoressa don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|