|
Nu esti logat.
Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?#2 2007-09-06 18:09:20Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?Eu am luptat pana atunci cand cei care nu erau de acord s-au impacat cu ideea. Si cu cat comentau mai mult cu atat numai de-al naibii tineam cu dintii.Pana la urma au vazut ca nu o scot la capat cu mine asa ca m-am lasat in pace...macar sa intru eu singura cu capul in zid daca e sa intru Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2007-09-06 18:10:42
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?mult...cred ca juma de relatie...partea proasta e ca uneori luptam chiar cu el....:-(( ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #4 2007-09-06 18:13:40
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?
si eu la fel. am mers mereu pe ideea ca o relatie se construieste in 2, nu in 3/ 4/ 7... si nimeni nu poate sa priveasca relatia de la exterior asa cum o stim noi din interior, asa ca parerile celorlalti nu conteaza prea mult... cine nu e de acord cu iubirea noastra are 2 solutii - ori se obisnuiesc cu ideea si ne accepta, ori ne ignora complet. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-09-06 18:34:50
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?Eu am luptat super mult in relatia mea, nu spun ca nici el nu a facut asta, dar eu am luptat mult mai mult si cu el si cu familia lui care bagau strambe mai mereu. Am luptat si as mai lupta in continuare daca ar fi dupa mine, dar stiu sigur ca o fac aiurea fara vreun rezultat pozitiv pt mine. Cel mai mult imi pare rau ca el nu a observat cat de multe am facut pt el si a plecat ca un las cu coada intre picioare ca si cum nu a fost nimic intre noi 2......si chestia asta a durut super mult pt sufletul meu. Publicitateloading...
#6 2007-09-06 20:19:18
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?...prea mult pt cat merita.....(exa relatie) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #7 2007-09-06 20:21:44
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?
si eu la fel.mai bine de jumatate de an ne vedeam doar cateva minute pe zi.iar in week-end nici nu se putea vorbi.erau comunisti rau ai mei. expect the worst , hope for the best! Offline #8 2007-09-06 20:36:11
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?In relatia mea el a luptat mai mult.Pe mine m-a motivat el,altfel nu cred ca aveam atata putere. Me and u... Offline #9 2007-09-06 21:17:02Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?Pentru fostul am luptat chiar mult. Ai mei nu il suportau, asa ca am avut destule comentarii si ochi dati peste cap. este adevarat ca ne-am despartit in cele din urma, dar am dorit ca eu sa iau decizia asta pentru ca asa simt, nu pentru ca ei au un bad hair day Offline #10 2007-09-06 21:28:26
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?daca sunt destul de indragostita si el merita dau ceea ce e mai bun din mine,l am asteptat pe exul sa hotarasca insa el si a ales cariera de aviator si pe mine m a lasat cu ochii in aer si iniam in franta..insa a trecut:( take me as i am or watch me as i go! Offline #11 2007-09-07 04:48:16
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?eu am luptat pt primul. Mama ma considera prea mica pt a avea o relatie si pe el il considera un bou. A fost oarecum ok pana mi-a gasit mama prezervative ascunse in birou si mi-a spus despre asta in masina in timp ce ne intorceam de undeva si cand am ajuns in fatza blocului si a parcat masina, EL era la colt si cnd m-am dat jos m-am dus direct la el si ne-am pupat. Atunci s-a ofticat mama rau d tot si cand am ajuns in casa a inceput sa se crizeze ca eram cls a 8-a si trebuia sa invatz nu sa umblu cu baieti. Dar dupa capacitate s-a calmat, nu a mai spus nimic. Dar aveam de luptat in continuare cu tatal lui, care nu il lasa sa isi rada mustatza (si a trebuit sa stau sa i-o pensez ), nu il lasa afara mai tarziu de 9 seara, daca il chemam eu sa ma ia de la meditatii si el pleca de-acasa sa vina dupa mine, cand se intorcea il batea ... Dar chestiilea astea ne-au apropriat f mult. Mai ales fazele cu tatal lui, eu eram singura careia ii putea povesti, asa ca i-am devenit si iubita si amica si mama si detoate.. :-| Si cand a inceput sa mearga mai bine am inceput noi sa ne certam si ne-am despartit... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #12 2007-09-07 08:21:01
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?pana acum nu am luptat foarte mult, dar pentru relatia asta voi fi nevoita sa lupt cu toata familia mea, iar la va fi nevoit sa faca acelasi lucru, pentru ca familiile noastre nu ne vor accepta asa usor. de fapt sunt convinsa ca va fi scandal mare Offline #13 2007-09-07 09:02:36
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?eu am luptat o vara intreaga pt ca mama sa accepte un tip pe care ea-l categorisise ca fiind "golan"; si ink in stil barbar.. de asta tind sa cred k as fi reusit, dak nu s-ar fi rupt de la sine relatia . Offline #14 2007-09-07 11:38:08
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?eu am luptat pt relatia asta...de fapt am facut-o amandoi cate putin...asta vara cand eu nu mai aveam nicio speranta el m-a recucerit [si a fost un dulce:D] iar vara asta a venit randul meu...cand eu ii faceam niste faze aiurea si el a decis ca nu poate continua cu crizele mele de gelozie m-am dus la el si am stat de vorba...si parea ca totul se va termina, insa tot el m-a sarutat ...punand in balanta, cred ca el a luptat mai mult pt mine decat eu pt e Nothing happens without a reason... Offline #15 2007-09-07 12:08:52
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?noi cred ca amandoi am luptat unul pt altu nici nu stiu ... nam avut greutati mari ... dar am trecut prin multe impreuna si bune si rele si neau apropiat mult ... chiar aseara vorbeam cu el pe tren ...ca am fost cu el sasi dea restanta ..si ziceam ca orice a fost am fost impreuna ... si prin orice am trecut impreuna ... atat faze faine cat si urate si acuma ni f bine ...doamne da sa nu se strice nimic it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #16 2007-09-07 13:14:46
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?eu am avut foarte multe certuri cu ai mei,pt ca nu voiau sa-l accepte,credeau ca nu e suficient de bun pt mine.m-am certat de multe ori cu ei,pe tema asta.am plans,n-am mai vorbit o saptamana odata.pana la urma au ajuns sa-l accepte de dragul meu,numai ca apoi treptat,treptat a inceput sa scartaie relatia noastra,ca in final sa se si termine...iar ai mei acum sunt foarte fericiti si mi-au spus foarte clar sa nici nu ma gandesc sa ma mai impac cu el... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #17 2007-09-07 13:22:43
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?ma sperie un pik ce ai zis ,pink_butterfly, ca si ai mey sunt total impotriva lui desi nu-l cunosc,l-au vazut in poze cu mine si la fel imi spun ca nu e suficient de bun etc Offline #18 2007-09-07 13:58:39
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?Eu am luptat mult...pentru fiecare relatie serioasa pe care am avut-o(nu au fost decit 3, cu tot cu asta de acum pe care le consider asa)...de fapt am luptat si lupt mult pentru tot ce am facut sau fac...nu fac parte dintre persoanele carora le iese din prima, fara lupta....sunt extrem de tenace...lupt pina imi iese, cu orice si cu oricine, intii insa evaluez serios situatia sa vad daca merita efortul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-09-07 14:45:37
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?Si eu am "luptat" destul de mult....numai ca am fost si fair-play...adica el avea prietena..si eu am asteptat cuminte si totusi nerabdatoare sa incheie..nu am intervenit absolut deloc..si abia cand el singur si-a dat seama ca nu mai merge cealalta relatia am actionat eu si mi-am pus in aplicare "vrajile"....Poate de asta am si reusit...ca am fost rabdatoare.. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|