|
Nu esti logat.
Sa iti lasi problemele "la usa"-2#20 2009-09-21 20:16:38
Re: Sa iti lasi problemele "la usa"bv lucia ca ai reusit...eu nu prea reusesc si victime, din pacate, cad parintii cand vb cu ei la telefon sau iubitul...si le trantesc prin telefon niste vb grele...apoi imi pare rau dar ma controlez f greu Offline #21 2009-09-21 20:20:34
Re: Sa iti lasi problemele "la usa"uffff, ia "programeaza-ti" tu in capsor ca nu are rost sa ranesti chiar persoanele care te iubesc si la o adica ti-ar fi aproape doar pentru singurul motiv ca iti inteleg toanele si trec peste spune-ti asta in fiecare dimineata si de cateva ori pe zi pana capeti exercitiul si sa vezi ce usor e...si apoi, daca te enerveaza cineva de ce sa nu ii spui, frumos si civilizat, persoanei respective? de ce sa te descarci pe altcineva? Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-09-21 20:20:50) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #22 2009-09-21 20:29:12
Re: Sa iti lasi problemele "la usa"am tot incercat dar am cam dat-o in bara de fiecare data...asa ca mai bine nu vb cu ei cand stiu ca sunt in toane proaste.... Offline #23 2009-09-21 21:41:06
Re: Sa iti lasi problemele "la usa"Eu incerc sa evit sa-mi vars nervii pe cine nu trebuie, dar nu reusesc intotdeauna, din pacate „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|