Recomanda un film-2
- micaella4
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-07-06
Re: Recomanda un film
mie-mi pare ca topic-urile, totusi, se suprapun... si in plus, "filme bune" mi se pare mai practic...ia omu' numele si-l verifica pe imdb...vede acolo tot ce-l intereseaza..scurt pe doi.. pe cand prin metoda asta ar obosi si cel care face recomandarea..tastand..cat si cititorul. big hug, dojo! no offence. pup!
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Daca nu ma-nsel, pe imdb cunt tot cronici de la telespectatori.
Topicul asta e bun pentru ca te pune sa-ti exersezi vocabularul (care in ziua de azi, ne cam saraceste din pacate) si sa faci un comentariu pe baza propriilor tale perceptii asupra filmului respectiv. Mie - si mi-e rusine sa recunosc - mi-ar fi greu acum sa fac o cronica asa complexa ca a lui dojo - adica mi-ar fi greu s-o exprim in cuvinte...Dar promit ca, atunci cand voi avea un pic de timp disponibil, revin! Fetelor, sa nu fugim de exersarea vocabularului, stiu ca aici am vrea sa purtam mai mult discutii lejere si nu suntem pe un forum literar, dar ne-ar prinde bine si ceva mai mult decat :"k, np, a fost super, misto" etc. , macar intr-un topic ca acesta, pentru cine vrea sa incerce. Plus ca suntem inteligente toate si mi-ar place sa vad parerea uneia sau alteia despre un film, poate altcineva vede lucruri la care alta nu s-a gandit. Cam asta gandesc eu despre topicul asta. :-) sper ca nu v-am suparat.
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- Lelaina
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-02
Daaa.....tre sa revin si yo.... Trainspotting este de asemenea un film genial...am facut o lucrare anul asta (de atestat la engleza) despre cinematograia britanica si Trainspotting e considerat unul dintre cele mai bune filme ale secolului nostru... Regizat de Danny Boyle..va recomand amkr inceputul,monologul personajului principal...absolut genial...plus k este un film destul de controversat,britanici nu l-au apreciat in prima instantza...in mod special un senator (imi scapa numele)...memorabila toilet scene...demential film...http://www.youtube.com/watch?v=T3g9nTOV9KM&mode=related&search= (intro la Trainspotting...monologul de care va vorbeam)
The devil wears prada.....complet de acord cu dojo...yo deja am pierdut sirul vizionarilor...un rol grozav facut de Meryl streep.....de fapt ea cam face tot filmul...de fiecare data kns sunt deprimata ma uit la acest film...si rad cu pofta...il recomand clar in zilele deprimate si ploiase
Poor is the man whose pleasure depends on another
- unik
- Full member
- De la: Litoral..
- Inregistrat: 2006-10-08
Vanilla Sky
Romance, thrill and mistery, cam asa as caracteriza filmul. Este super datorita faptului k nu poti distinge realitatea de faptele petrecute in somn, viata ca intr-o coma, traita de protagonistul Tom Cruise.
O alternativa as sugera Woman on top care l-as caracteriza drept o reteta, un parfum de film, cu o senzualitate aparte....
Ultima oara a fost editat de unik (2007-09-07 12:58:24)
- Lelaina
- Hero member
Apropo de Vanilla Sky....stiati k aproape jumatate din bugetul filmului s-a dus la primaria New Yorkului? scena knd el merge singur de nebun pe strada...este 100% autentica...strada a fost evacuata de primarie dupa ce s-a platit o suma frumusica pt asta....
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
off topic: de mult vreau sa intreb, cum bold-uiti/colorati cuvintele in mesaj? eu nu pot :-(
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
un film la care va recomand sa nu mergeti: camera 1408
mie mi plac si filmele horror si thriler si cele psihologie...si acesta se vrea o combinatie a acestor 3 "genuri". Din pacate rezultatul este o mare dezamagire (cel putin pt mine a fost)...scele de horror te sperie (si la mine asta s a int de 2 ori tot filmul) doar datorita elementului surpriza...nu ti vine nicicum sa l incadrezi in genul thriler iar deznodamantul psihologic lasa de dorit...nu va povestesc filmul ca poate vreti sa l vedeti si dupaia ma injurati...dar daca ajungeti la cinematograf...in fata ecranului care va arata ce filme ruleaza si aveti de ales...nu l alegeti pe acesta...mergeti pe a 2 a varianta...sa nu ajungti ca si mine sa i considerati bani aruncati pe geam...
azi ma bate gandul sa merg sa vad hairspray...sper sa nu fiu...din nou...dezamagita...
happy with him...inlove with him...
- dojo
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2007-07-08
- Site
off topic: cum se bolduie textul:
textul tau
Asa iese. B este tag-ul de bold (ingrosat) care se deschide si se inchide cu /
- dida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-11-20
test merge multumim dojo
Ultima oara a fost editat de dida (2007-09-07 16:36:23)
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other
- Lelaina
- Hero member
Tocmai am terminat de vizionat The bridges of Madison County....superb.... rar mi s-a intamplat sa vad un film la o recomandare si sa-mi placa atat de mult..dar acest film e altfel...are CEVA care te cucereste...si am un feeling k acel ceva e Meryl Streep....femeia asta,actritza asta este absolut fascinanta....cel mai probabil zilele urmatroare ma voi orienta spre filmografia ei.... Dojo,dak imi amintesc bine tu zikeai k iti place Meryl Streep..astept cu interes o recomandare...in afara de The devil wears Prada
- dojo
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2007-07-08
- Site
Pai hai sa fie ...
Sophie's Choice
Poate un alt film despre Holocaust. Sau poate un film despre alegeri. Bune sau rele, alegeri care ne marcheaza pe viata, care ne pot distruge sau salva. Meryl Streep la tinerete plus Peter MacNicol (John Cage pentru amatoarele de Ally McBeal). Nu mi-ar placea sa va povestesc prea multe despre film, pentru ca l-as "strica" pentru voi.
Este un film bun, greu de vazut a doua oara. Meryl Streep,dupa cum ziceam, tanara, dar deja cu un potential extraordinar. Un film plin de seva, cu momente interesante si poate in unele faze socante. Atentie la tot ce se intampla, plot-ul este destul de incalcit asa la prima vedere.
Inca o recomandare calda este "The Hours". Meryl Streep (din nou), Nicole Kidman si Julianne Moore. 3 actrite de calibru intr-un film despre Virginia Woolf. Un film pe 3 planuri aparent separate, care se vor imbina la final. Din nou atentie ca altfel pierdeti firul. Multe chestii la care sa cugeti, idei interesante .. un film zic eu din nou de vazut ...
PS: ma bucur ca ti-a placut "Podurile din Madison county".
Ultima oara a fost editat de dojo (2007-09-12 01:47:38)
- eakarina
- Full member
- Inregistrat: 2006-01-12
Fantoma de la opera, Magnolii de otel(julia roberts), Fatal desire(eric roberts), Parfum de femeie(al pacino) sunt cateva care imi plac, poate vor fi si pe gustul catorva dintre voi
A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
1408 (2007)
Sinopsis Mike Enslin vrea sa demonstreze ca nu exista nimic dincolo de aici si acum. Nu exista viata dupa moarte... Nu exista Dumnezeu... Nu exista a doua sansa... Sau poate da?
Filmul 1408 este adaptat dupa o nuvela inspaimantatoare scrisa de maestrul suspansului, Stephen King. Renumitul romancier de horror-uri Mike Enslin (John Cusack) crede numai in ceea ce vede. Dar, dupa o serie de bestseller-uri care au discreditat evenimentele paranormale ce avusesera loc in cele mai bantuite case si in cimitirele din intreaga lume, el nu are nicio dovada a vietii de dupa moarte. Numai ca ratacirile dupa fantome ale lui Enslin din noptile lungi si singuratice sunt pe cale sa se schimbe in momentul in care se cazeaza in Camera 1408 a renumitului hotel Dolphin, pentru ultimul lui proiect, "Zece nopti in camerele de hotel bantuite". Fara sa tina seama de avertizarile directorului hotelului (Samuel L. Jackson), autorul este prima persoana care se cazeaza in camera care se zice ca e bantuita, dupa ani intregi. Un alt bestseller pare a fi iminent, dar ca multe alte personaje ale lui Stephen King, mai intai, trebuie sa treaca de la scepticism la credinta adevarata si sa infrunte demonii pentru a supravietui acelei nopti.
Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-09-13 07:14:26)
- Sammy
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-10-24
tocmai am fost la stardust (tradus pulbere de stele). mi-a placut mult, vi-l recomand! e si romantic si haios.
"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo
- bela
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-11-03
Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...
- LadyInRed
- Hero member
- De la: _________
- Inregistrat: 2007-06-07
the notebook
- adriana18
- Full member
- De la: bucuresti....colentina
- Inregistrat: 2006-09-27
Schindler's List Director:Steven Spielberg
"Whoever saves one life, saves the world entire" O capodopera cinematografica film cutremurator , castigatoare a 7 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor, a cucerit atat criticii de arta cat si publicul. Filmul prezinta o poveste adevarata a enigmaticului Oskar Schindler, membru al Partidului Nazist, un afemeiat si un profitor dar care reuseste sa salveze vietile a mai bine de 1100 de evrei in timpul Holocastului.
"""You should be kissed and often - by someone who knows how"
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
crys_ty_na a scris:un film la care va recomand sa nu mergeti: camera 1408
mie mi plac si filmele horror si thriler si cele psihologie...si acesta se vrea o combinatie a acestor 3 "genuri". Din pacate rezultatul este o mare dezamagire (cel putin pt mine a fost)...scele de horror te sperie (si la mine asta s a int de 2 ori tot filmul) doar datorita elementului surpriza...nu ti vine nicicum sa l incadrezi in genul thriler iar deznodamantul psihologic lasa de dorit...nu va povestesc filmul ca poate vreti sa l vedeti si dupaia ma injurati...dar daca ajungeti la cinematograf...in fata ecranului care va arata ce filme ruleaza si aveti de ales...nu l alegeti pe acesta...mergeti pe a 2 a varianta...sa nu ajungti ca si mine sa i considerati bani aruncati pe geam...
azi ma bate gandul sa merg sa vad hairspray...sper sa nu fiu...din nou...dezamagita...
subscriu
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|