|
Nu esti logat.
Nu mai suport cerceii#1 2007-09-07 00:57:45
nu mai suport cerceiima dor urechile daca port cercei...din orice, argint aur...am rezistat acum cateva zile 1 zi cu cercei de aur dar seara am cedat...eu nici nu prea am mai purtat tocmai din cauza asta, si am observat pe cerceii din copilarie(dati jos acum vreo 4 ani) k s-au inverzit... aveti vreo idee?pot face ceva? The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline #2 2007-09-07 01:31:24
Re: nu mai suport cerceiiE posibil ca din cauza ca n-ai mai purtat de ceva timp...sa se fi astupat gaurile...daca te-a durut cand ai pus cerceii prima data...si acum pana se vindeca locul tot sa te doara. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2007-09-07 01:41:08
Re: nu mai suport cerceiiDak zici k nu ai prea purtat cercei...este posibil k gaurile sa se fi stramtorat sau poate chiar astupat cu pielitza de aia subtzire ..iar acum knd ai revenit la cercei ai rupt pielitza ce tzi-a astupat gaurile shi te cam doare putzin.....lasa-tzi cerceii in urechi o zi sau doua...nu ceda asha d rpd,,,,,pt k te doare cum ai bagat cerceii din nou in urechi......dar inainte de ai baga in urechi dezinfecteaza-i cu spirt... Offline #4 2007-09-07 10:09:38
Re: nu mai suport cerceiisi ai grija ca acum, la inceput, sa nu porti cercei mari, grei, care sa atarne prea tare de ureche... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-09-07 10:19:38
Re: nu mai suport cerceiicerceii din aur ar fi cei mai buni pt astfel de situatii ca ei ajuta sa se vindece acolo ... la mine cand miam mai facut celelalte gauri ... am in urechea stanga 4 de toate in toate bobitze simple mici de argint...da la inceput cand mi leam facut am pus cercel de aur si sa vindecat mult mia rpd decat daca as fi pus argint it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-07 11:14:53Re: nu mai suport cerceiiSi eu aveam problema asta dar o rezolvam punand cerceii in spirt, ii lasam peste noapte si abia apoi ii puneam in urechi.Si eu purtam inainte din aia bilutza dar ma incomodau cand dormeam, ma intepa tija aia, asa ac in fiecare noapte ii dadeam jos si de fiecare data cand ii puneam inapoi ma dureau urechile (si nu erau astupate gaurile). Acum mi-am gasit niste cercei de argint rotunzi pe care de cand i-am lua nu i-am mai dat jos si de atunci nu ma mai dor urechile. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2007-09-07 13:54:36
Re: nu mai suport cerceiiSi eu am porbleme cu cerceii, nu suport nimic altceva in afara de aur. Fara sa fac nimic pur si simplu se face o buba la gauri, parca se juleste pielea si se face coaja daca port alti cercei. Si acuma port cerceii de aur pe care i-am primit la botez, dar ciudat poate nu e aur de 24 k pentru ca s-au innegrit. De argint stiam ca la unii se innegreste sau lasa urme pe piele, dar cu aurul nu stiam. Cineva mi-a spus ca secretia pielii mele e foarte acida si de aia. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #8 2007-09-07 14:23:41
Re: nu mai suport cerceiiia-ti niste cercei mici, niste creole micute(aur, argint ce crezi tu) sau tot ceva care sa se inchida pe sistemul creolelor, dar sa fie mici acolo unde vin langa ureche (nu vb de partea care sta in gaura ) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-09-07 14:49:26
Re: nu mai suport cerceiiam avut si eu probleme cu cerceii.daca imi puneam altii decat cei care ii am decand m-am nascut,ma dureau urechile.mi se infecata gaurica.aveam mereu gaurile rosii.pana mi-a luat puiu o pereche de cercei si nu am putut sa il refuz.i-am explicat ca s-ar putea sa nu ii pot purta,dar a trebuit sa ii bag in urechi.recunosc,am avut cateva zile probleme,dar doar cu o ureche(stanga).de atunci nu i-am mai scos din ureche.ma simt foarte comod cu ei.ai mei sunt de argint si sunt cerculete potrivite.inainte si eu imi dadeam cu spirt cu o seara inainte cand vroiam sa imi pun alti cercei,dar era un chin. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #10 2010-11-14 20:23:07
Re: nu mai suport cerceiiAm inca doua gauri in urechea stanga (pe langa gaurile care se fac la fetite cand sunt mici). Offline #11 2010-11-27 02:10:28
Re: nu mai suport cerceii
daca rezisti cateva zile cu cei de aur, n-o sa ii mai simti, se lecuieste zona si e ok...cel putin eu exact asa situatie am avut... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #12 2010-11-27 08:27:38
Re: nu mai suport cerceiicel mai bine incearca sa-ti iei cercei din inox chirurgical, aceia nu coclesc si nu au de ce sa te doara. Asta pana ti se refac gaurile. Cerceii din aur pot fi cei mai spurcati, la fel ca si cei din tabla sau alte materiale. Poti sa-ti cumperi cercei din material chirurgical de la orice centru unde se dau gauri, iti alegi un model care iti place(chiar daca e pt nas, spranceana), ceva de genul eu zic ca sunt ok: (doar sa cauti cu o tija subtirica, nu foarte groasa ca nu o sa-i poti baga)si poti schimba una din bilute cu orice altceva. Nu sunt incomozi, sunt doar putin inestetici dar poti sa-i misti in ureche(in caz ca ti s-a astupat gaura si tot faci mici cojite) si poti incerca sa te dai cu crema (kanamicina oftalmica). In cateva zile o sa isi revina. Pe viitor recomand argintul, e unul din cele mai pure metale din care se fac cerceii(dupa inoxul chirurgical) Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2010-11-27 08:28:23) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|