|
Nu esti logat.
Medicamentul azitrox#1 2007-09-07 11:56:38
medicamentul azitroxBuna ziua, Offline #2 2007-09-07 12:02:08
Re: medicamentul azitroxIn primul rand, ai postat gresit si cel mai probabil, topicul o sa fie mutat de catre moderatori. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-09-07 12:03:29) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2007-09-07 12:52:04
Re: medicamentul azitroxei bine, eu zic sa schimbi medicul dar si laboratorul si sa nu faci un asemenea tratament in timpul sarcinii, cu atit mai mult in primele luni de sarcina. nu e nici o urgenta! chistul ala e aproape sigur un folicul oprit in faza aia de dezvoltare si poti sa il lasi in pace si pe el... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-09-07 13:45:46
Re: medicamentul azitroxdoctoressa, imi cer scuze ca am dat o informatie gresita. am incercat sa fiu cat mai obiectiva, dar...pana la urma tot un medic stie mai bine. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #5 2007-09-07 14:01:16
Re: medicamentul azitroxnu te stresa...nu sunt probleme. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-07 14:14:03
Re: medicamentul azitroxmultumesc. :-) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2007-09-07 17:27:26
Re: medicamentul azitroxVa multumesc tuturor pt raspuns ! Offline #8 2008-04-01 21:16:41
Re: medicamentul azitroxVreau sa va cer parerea in cea ce priveste folosirea Azitroxu-lui la tratarea bolii numite "sifilis" nu stiu denumirea medicala.Am fost odata purtator al acestei boli si am facut tratament cu Moldamin injectabil 2000 din cate imi aduc aminte si acuma am impresia ca sa intamplat din nou.Analizele orcum o sa le fac la un laborator si sa fiu sigur de asta , dar vreau sa va intreb doar daca se poate folosi Azitrox impotriva aceste boli pentru ca am vazut ca la prospect scrie si boli prin transmitere sexuala. Astept raspuns... Offline #9 2008-04-01 21:18:15
Re: medicamentul azitroxdaca este recomandat de un medic banuiesc ca da. insa cred ca trebuie sa fie combinat cu altele. singur nu cred eu sa faca fatza Offline #10 2008-04-01 21:22:44
Re: medicamentul azitroxe pt anumite boli...deci n ai cum sa sti sigur (din cate am vazut pe prospect nu e si pt sifilis dar in final e antibiotic....deci poate ar mg)...oricum medicul iti da ce considera el...nu ce doresti tu... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-04-01 21:23:56
Re: medicamentul azitroxasyeapta rezultatul analizelor daca ceva nu este ok o sa iti dea medicul tratament.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-04-02 23:01:20
Re: medicamentul azitroxSincer nu ma asteptam sa primesc raspunsuri asa de repede si pt asta va multumesc, stiu ca doar rezultatul analizelor o sa lamureasca in ce priveste folosirea sau nu a medicamentelor, insa sincer sunt destul de stresat pt asta si de aicia venit si intrebarea mea pentru Dvs. Stiu din surse sigure ca doctorul a prescris acest medicament Azitrox pentru o altfel de infectie cu transmitere sexuala.Orcum sper ca rezultatul analizelor sa fie unul bun si sa nu ajung din nou in situatia penibila de a face tratement cu Moldamin. Offline #13 2008-04-02 23:03:03#14 2008-04-02 23:06:57
Re: medicamentul azitroxnu e pt orice boala cu transmitere sexuala.pt sifilis de electie ramane moldaminu' mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|