homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medic??

#1 2007-09-07 23:45:29

gabel
Membru
Inregistrat: 2007-09-07

Medic??

Buna!! am si eu o mica problema... Acum 3 luni am facut o vizita la un cabinet de planing unde mi-au fost recomandate Lo-Femenal, contraceptivele. Le-am luat din prima luna insa doar 8 zile. Aveam stari de greata, de ameteala, respiratia mi se oprea deseori, toate astea numai seara, nu mai dormeam la fel de bine si am renuntat atunci. Credeam ca altele sunt cauzele pt care ma simteam asa (stres, eram in sesiune si alte griji de zi cu zi ). Nu am mai fost la medic sa schimb pastilele sau pt un control... Acum 2 zile am inceput sa le iau din nou. Doar ca incep sa am aceleasi simptome. Dar ma incapatanez sa le iau, sa fie doar subconstientul meu care imi da starile astea, sau pastilele astea nu sunt pt oricine, pt orice organism?? Sa renunt, sa merg la un ginecolog care sa-mi prescrie alte contraceptive?? Va multumesc mult.

no mater what!!

#2 2007-09-08 00:43:36

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

Re: Medic??

eu zic sa incerci 3 luni cu ele pt ca atat ii trebuie organismului sa se obisnuiasca cu ele...insa daca iti este prea rau, eu zic sa te duci la medic...si nu as sugera sa opresti iar folia la jumatate...mai bine du-o pana la capat, si poate a 2a luna incepi cu altele [la recomandarea medicului]

Nothing happens without a reason...

#3 2007-09-11 10:29:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

si sincer eu as merge la un cabinet de planning(altul sau acelasi)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-09-11 13:32:16

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

domino a scris:

eu zic sa incerci 3 luni cu ele pt ca atat ii trebuie organismului sa se obisnuiasca cu ele...insa daca iti este prea rau, eu zic sa te duci la medic...si nu as sugera sa opresti iar folia la jumatate...mai bine du-o pana la capat, si poate a 2a luna incepi cu altele [la recomandarea medicului]

3 luni sa iei niste anticonceptionale care din a doua zi de utilizare trezesc simptome??
is that true?!

#5 2007-09-11 15:21:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

nu, e exagerat sa iei 3 luni...solutia e insa sa mergi la medic, nu sa le intrerupi de capul tau...in plus, fireste nu toate contraceptivele sunt potrivite pentru oricine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.