homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Transpiratie...HELP!!!

#1 2007-09-08 08:49:04

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Transpiratie...HELP!!!

Am probleme cu transpiratia cam de cand am avut prima menstra... Curge apa de pe mine...La propriu. La inceput am crezut ca e o dereglare hormonala sau ceva de genu (din alea aparute la pubertate) si am sperat ca o sa revin la normal. Da' bineinteles ca nu s-a intamplat asa. Vara nu pot sa port haine deschise la culoare, ca se uda instantaneu. Iarna...toata lumea ingheata de frig...eu ca de obicei transpir neutral Si nu e vorba de miros, ca slava Domnului nu am si probleme din astea. Pur si simplu curge apa de peste tot...la subsioara, in spate, de sub sani... Si m-am saturat. E chiar frustrant. Daca ati putea sa-mi recomandati vreo crema, lotiune, ceai, ceva, orice care sa aiba si efecte, v-as ramane recunoscatoare wink

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2007-09-08 08:57:44)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2 2007-09-08 14:34:54

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: Transpiratie...HELP!!!

Si eu am problema asta. Uneori afara e frig si mi-e frig si mie, totusi cum ma misc un pic mai alert cum curg apele de pe mine, ajung acasa cu chilotii uzi nu alta. E foarte neplacut. Nu miroase, dar ma simt asa nasol ca stau in suc propriu cand ajung la birou de exemplu sau altundeva unde ma duc si nu pot sa ma sterg, sa ma schimb de hainele umede.
La mine problema e ca am multe kg in plus. La endocrinolog mi-a spus ca e de la tiroida, dar din analize repetate la diferite intervale de timp mi-a iesit ba hipotiroidie, ba aproape hiper, ba ca e ok, nici nu mai stiu ce sa cred. Dr de familie a zis ca e lipsa de vitamine asa in general, astenie. Doar ca mi se intampla de ani de zile, asa ca teoria ei pica.
Incerc si eu sa gasesc o solutie, deocamdata caut, ma documentez sa vad ce pot sa fac.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3 2007-09-08 17:54:39

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

imi amintesc ca tata a avut o prietena farmacista si i-a dat niste acid boric[ sper ca nu am gresit- am inceput sa uit chimia :-S] pt furnicile de apartament...furnicile nu au murit si nush cum venise vorba si am zis ca de vreun an imi tranpira cam tare picioarele si a zis ca e destul de bun pt ca inchide porii, insa nu trebuie folosit f des...insa la voi e cam greu pt ca aveti probl pe toata suprafata corpului sad

Nothing happens without a reason...

#4 2007-09-08 17:55:26

yoyolina
Moderator

Vdaiana: Si eu am cautat...dar pe unde am gasit cate ceva cat de cat util...era vorba de medicamente... si nu prea ma incanta ideea unui tratament medicamentos...nu de alta, dar mi-e teama sa nu ma ingras mai mult ( am 1.75 si 74 de kg grater ) Oricum ms mult de raspuns, si daca gasesti ceva util, anunta-ma tongue si eu voi face la fel. puss

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2007-09-08 17:58:31)

#5 2007-09-08 17:59:10

yoyolina
Moderator

hmm...acid boric...Lichid, capsule sau praf? Oricum o sa ma interesez si de asta la farmacie. Ms de hint, domino wink

Publicitate

loading...

#6 2007-09-08 18:23:05

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Sigur ca am fost la dr si nu numai la unul. Cel mai sigur motiv este ca sint grasa si la orice efort transpir. In rest nu mi-au gasit nimic.
By the way, mama are 53 kg si uneori transpira fara motiv.
Mai e si umiditatea aerului, alimentatia, emotiile, o multime de motive ne-medicale.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-09-08 18:29:54)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#7 2007-09-08 18:25:31

yoyolina
Moderator

Eeeh...joaca si grasimea un rol....da pana cand? lol adica...o sa transpiram pana ajungem l 40 de kile? Eu una nu cred k asta e singura explicatie...Parerea mea big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.