|
Nu esti logat.
Dupa cite incercari ati gasit AC potrivit?-2#20 2007-09-11 10:27:24
Re: dupa cite incercari ati gasit AC potrivit?sa zic si eu..din prima...Microgynon de 15 ani Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-09-11 11:51:20
Re: dupa cite incercari ati gasit AC potrivit?din prima..marvelon 28 pe care le luam de la planning. dar ultima oara mi le-au dat expirate asa ca am fost la un cabinet particular unde mi-au recomandat logest.nici cu logest nu am probleme Offline #22 2007-09-11 12:59:54
Re: dupa cite incercari ati gasit AC potrivit?din prima: logest - un an jumate dupa care le-am schimbat cu yasmin cu care iar n-am probleme No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #23 2007-09-11 13:08:14
Re: dupa cite incercari ati gasit AC potrivit?offtopic: daca nu aveai probleme cu ele dc le ai schimbat? happy with him...inlove with him... Offline #24 2007-09-12 08:19:49Publicitateloading...
#25 2007-09-12 08:42:49
Re: dupa cite incercari ati gasit AC potrivit?15 fete, din care 11 din prima....este bine...incurajator... iubind dincolo de moarte Offline #26 2007-09-16 11:16:53
Re: dupa cite incercari ati gasit AC potrivit?sper sa fie din a 2-a...Lo-Femenal timp de 3 luni, si le-am schimbat cu Novynette. Pana acum mi-e bine cu ele, dar abia acum cateva zile am inceput blisterul. Sper sa fie ok, pentru ca chiar n-am chef sa tot incerc fel si fel de produse... I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #27 2007-10-02 17:07:20
Re: dupa cite incercari ati gasit AC potrivit?fetelor..eu din prima...am luat Novynette de 4 ani, la recomandarea ginecologului meu.. dar acesta nu mi-a facut analize..pana acum 2 luni nu am avut probleme, insa incep sa cred ca ceva nu este in regula... ce ma sfatuiti? sa merg la un planning pt a vedea ce anticonceptionale mi se potrivesc sau alt ginecolog si niste analize? apropo unde poti face analize pt a vedea ce ac ti se potrivesc? si ce fel ? de sange sau de hormoni? astept un raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|