|
Nu esti logat.
O parere pls pt mine#1 2007-09-09 21:43:00
o parere pls pt mineacu Ultima oara a fost editat de andreea cop (2009-04-20 21:37:28) Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #2 2007-09-09 21:46:37
Re: o parere pls pt mines'a rupt prez?....dak da dute la farmacie si fa un test de sarcina... si ala itzi spune exact dak ejti sau nu... Offline #3 2007-09-09 21:58:44
Re: o parere pls pt mineincearca sa stai calma si mai bine ia un test de sarcina,din cite inteleg a intirziat o saptamina deci poti sa faci...sa speram ca e bine...linisteste te si chiar daca v-ati despartit ar trebui sa i spui parerea mea...sa si asume si el responsabilitatea.pupik si bafta! Ultima oara a fost editat de rayuela (2007-09-09 22:00:03) iubind dincolo de moarte Offline #4 2007-09-09 22:03:40
Re: o parere pls pt minesunt de acord cu rayuela...e posibil ca si inatarzierea sa se fi produs si de la starea emotionala si de la stres...incearca sa te calmezi si sa faci totusi un test...sa speram ca va fi totul bine...iti tinem pumnii sa nu fie nimic rau... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2007-09-09 22:30:07
Re: o parere pls pt minedaca imi zici la cite zile ti a venit cel mai devreme si apoi cel mai tirziu,pot sa calculez perioada fertila si poate ca nu erai in ea...si chiar daca sunteti certati tot trebuie sa isi asume responsabilitatea...ii trimiti sms sa fii impacata. citi ani aveti? iubind dincolo de moarte Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-09 23:02:30
Re: o parere pls pt mine14-23...per fertila.pe 16 august a inceput perioada fertila.deci nu erai in perioada fertila...nu ai de ce sa ti faci griji. eu asa zic....dar daca nu vine fa ti un test sa te linistesti.dupa calcule iese ca erai departe de perioada fertila. iubind dincolo de moarte Offline #7 2007-09-10 00:47:38
Re: o parere pls pt mineeu zic sa stai calma asha sunt toti barbati...niste nerusinati kand vine vorba de asi asuma responsabilitatea intr-o problema las ca o vei scoate tu la capat...si fii optimista...... Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #8 2007-09-10 01:22:58
Re: o parere pls pt mineasa e...pe de alta parte,poate crede ca vrei sa l sperii.nu i raspunde cu aceeasi moneda la obraznicii...dar cind iti vine ciclul trimite i sms sa ii zici altfel crede ca ai facut intentionat.nu pune la suflet.trece...te pup dulce pe obrajol si sa ai un somn linistit.daca vrea sa vorbiti,puteti sa vbiti dar calm...nu mai sunt sanse sa va impacati? iubind dincolo de moarte Offline #9 2007-09-10 10:48:31Re: o parere pls pt mine'chiar vreau sa stam de vorba' inseamna ca il intereseaza cat de cat... tine-te tare, va fi bine. vorbiti civilizat si nu va mai faceti rau reciproc, e pacat... Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #10 2007-09-10 11:12:01
Re: o parere pls pt mineexact. ori il ignori ori discutati ca doi oameni maturi. Offline #11 2007-09-10 11:53:32
Re: o parere pls pt minesa ne anunti daca iti vine ciclul si ce ati mai facut...bafta si sa speram ca va si impacati. iubind dincolo de moarte Offline #12 2007-09-10 15:14:52Re: o parere pls pt minedraga mea, daca sunt sentimente, nu prea conteaza nici distanta, nici ce spun parintii. discutati serios, lasati la o parte mandriile si temerile, altfel o sa regretati multa vreme ca nu ati luptat mai mult... Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #13 2007-09-10 17:44:40
Re: o parere pls pt minesi eu sunt de acord....daca va mai iubiti trebuie sa luptati...eu nu as renunta pt nimik in lume la cel pe care il iubesc indiferent cine nu e de acord...si daca pleaca poate pastrati legatura prin internet si mai vbiti,sa il tii la curent cu ce se intimpla cu tine.pupik iubind dincolo de moarte Offline #14 2007-09-10 17:54:49
Re: o parere pls pt minestai linsitita...probalil ai o deregalre si din cauza socurilor emotionale..asa am patit eu luna trecuta..am fost stresata si mi a intarziat aproape 3 saptamani...si in acest timp am facut o groaza de teste...linisteste,nu te mai gandi la el,macar pt o perioada,ca o faci pt binele tau...stim ca ti e greu,dar trebuie sa accepti realitatea si sa mergi inainte... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #15 2007-09-12 13:08:31
Re: o parere pls pt mineandreea cop ce s-a mai intimplat? iubind dincolo de moarte Offline #16 2007-09-12 21:55:27
Re: o parere pls pt minema bucur ff mult ca ti-a venit si acuma te-ai linistitit!!o trecut tot pericolul.el ti-a trimis vrun rsp inapoi?sincer nu sh c sa iti zik....de greu stiu cum e..si imi dau seama.....eu zik o perioada sa stai sa analizezi....bine situatia...si...poate emai bine....sa il uiti daca nu-s sanse d impacare sau cv.si iesi si distreazate cu prietenii asha uiti putin d el.Stii cum se zice tot raul e in spre bine....puup Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #17 2007-09-12 21:55:33
Re: o parere pls pt minee f bine cum ai procedat, eu sper sa va impacati....dar nu i mai da nici un semn daca el nu te cauta poate asa i se face dor de tine si lui. te pupik si ma bucur ca e totul ok cu menstra. iubind dincolo de moarte Offline #19 2007-09-13 09:52:44
Re: o parere pls pt minesuscriu la parerea nannasinei.. sper sa te caute si sa va impacati si sa va iubiti mult...eu sunt o romantica incurabila si visez mereu... iubind dincolo de moarte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|