|
Nu esti logat.
Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?#1 2007-09-10 13:55:55
Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?Buna fetelor, Offline #2 2007-09-10 14:41:23
Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?buna anelisa, cred ca eu te pot ajuta in legatura cu condiloamele. arata ca niste alunite maroniu deschis si nu dor , nu te deranjeaza cu nimic. eu am avut unul micut in zona inghinala, eu am crezut ca l am facut de la rasul cu lama, dar cand am fost la dermatolog si mi a zis ce e m am socat. acum la o luna merg la control, in caz ca mai apare trebuie scoase. Ultima oara a fost editat de adi (2007-09-10 14:48:33) Offline #3 2007-09-10 14:43:26
Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?Merci mult, banuiesc ca in rest nu ma poti ajuta cu o parere...Oricum, o zi faina plina de sanatate. Offline #4 2007-09-10 15:09:36
Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?nu fa nici un tratament medicamentos pana nu sti sigur ce ai...pana ajungi la medic spalate doar cat de des simti nevoia...si schimba des chilotul...care sa fie doar din bumbac...evita pe cat posibil pantyurile...iar in ceea ce priveste acele mici cosulete...da te cu pudra si cutaden...iar daca nu dispar te va lamurii medicul in legatura cu ele... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-09-26 23:37:33
Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?buna seara! sincera sa fiu si eu sunt curioasa cum arata pt k mi s-a spus k as avea si eu, iar intr-adevar dupa un anume tratament mi-au disparut insa,dorind sa aflu info cat mai multe am cautat p net...si m-am speriat de ceea ce am vazut(parca erau niste negi imensi in jurul vaginului)....la mine nu era nici p departe asa....ci mai degraba niste, nici nush cum sa le numesc....practic niste puncte de culoarea pielii , asemanatoare cu cele de p limba (f micutze)....e posibil sa fi fs altceva?.....mi-e groaza sa mai merg la medic(acusica merg la controlul periodic) ca cine stie ce vesti imi mai da!!! Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-27 09:24:51
Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?
spune-mi si mie te rog, unde ai fost sa te tratezi pt cel din zona inghinala? Offline #7 2007-09-27 09:43:17
Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?
descrierea clasica e "creasta de cocos" - asa arata. mami de minuni Offline #8 2007-09-27 12:38:34
Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?observ ca esti din iasi....stii vreun loc in care se face testul pt HPV?(mc anticipat pt rasp) Offline #9 2007-09-28 19:39:23
Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?ca si laborator sau ca si medic? mami de minuni Offline #10 2007-09-29 14:13:10
Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?Buna fetelor, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|