homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?

#1 2007-09-10 13:55:55

anelisagreen
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-01

Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?

Buna fetelor,
Revin cu alta intrebare si anume: cum arata condiloamele produse de infectia cu HPV? Eu am de jur imprejurul clitorisului niste cosulete, unele mai mari (cam 5-6mm),  altele mai mici(2-3mm), ca niste puncte de grasime. Testul HPV mi-a iesit negativ, dar dupa cum spuneam si acum cateva zile pe acest site nu mai pun baza in nimic. M-am programat deja la dna. Niculescu la Marie Stopes, dar era libera abia pe 17. Pana atunci cred ca tratamentul pentru Trichomonas nu a dat rezultate si cred ca m-am ales si cu o candida. Am oricum ceva simptome ciudate: ma inteapa frecvent in zona clitorisului si chiar simt o jena pe canal acolo, am mancarimi sporadice si ma cam doare burta. Nu ma mai ustura insa cand urinez, dar de urinat tot des....Ce credeti ca ar putea fi? Ca am tot umblat prin medici .... am inteles de la Doctoressa si nu numai, ca dna. Niculescu este un medic fff bun, dar nu mai am rabdare. Acum am si o scurgere gelatinoasa albicioasa si cateodata transparenta, care ba miroase mai ciudat, ba nu miroase deloc. Ce sa fac pana ajung la medic? Sa mai fac o cura de Klion. Fasigyn-ul am reusit sa-l iau si eu si parternerul meu cum mi s-a spus, in 2 ture de cate 4 buc., dar cu Klionul am dat-o in bara fiindca am avut dereglari mari cu menstruatia si mi-a venit de 2 ori intr-o luna, nemaiputand astfel sa fac decat 5 zile consecutive cu Klion si spalaturi cu Tantum Rosa. Astept sfaturile voastre. Multumesc mult fetelor si spor mare.

#2 2007-09-10 14:41:23

adi
New member
Inregistrat: 2006-11-24

Re: Cum arata condiloamele cauzate de infectia cu HPV?

buna anelisa, cred ca eu te pot ajuta in legatura cu condiloamele. arata ca niste alunite maroniu deschis si nu dor , nu te deranjeaza cu nimic. eu am avut unul micut in zona inghinala, eu am crezut ca l am facut de la rasul cu lama, dar cand am fost la dermatolog si mi a zis ce e m am socat. acum la o luna merg la control, in caz ca mai apare trebuie scoase.
eu ma lupt cu o secretie de ceva timp si nu am reusit sa scap de ea. azi am facut din nou o lama si antibiograma.deci uneori trebuie sa faci mai multe tratamente ca sa scapi de secretie( dr mi a zis ca a avut cazuri in care trataemntul a durat si cate 2, 3 luni). iat legat de cosuletele acelea , nu stiu ce sa ti zic. poate fi foliculita, se face de la epilat.

Ultima oara a fost editat de adi (2007-09-10 14:48:33)

#3 2007-09-10 14:43:26

anelisagreen
New member

Merci mult, banuiesc ca in rest nu ma poti ajuta cu o parere...Oricum, o zi faina plina de sanatate.

#4 2007-09-10 15:09:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu fa nici un tratament medicamentos pana nu sti sigur ce ai...pana ajungi la medic spalate doar cat de des simti nevoia...si schimba des chilotul...care sa fie doar din bumbac...evita pe cat posibil pantyurile...iar in ceea ce priveste acele mici cosulete...da te cu pudra si cutaden...iar daca nu dispar te va lamurii medicul in legatura cu ele...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-09-26 23:37:33

didi_88
New member
Inregistrat: 2007-09-23

buna seara! sincera sa fiu si eu sunt curioasa cum arata pt k mi s-a spus k as avea si eu, iar intr-adevar dupa un anume tratament mi-au disparut insa,dorind sa aflu  info cat mai multe am cautat p net...si m-am speriat de ceea ce am vazut(parca erau niste negi imensi  in jurul vaginului)....la mine nu era nici p departe asa....ci mai degraba niste, nici nush cum sa le numesc....practic niste puncte de culoarea pielii , asemanatoare cu cele de p limba (f micutze)....e posibil sa fi fs altceva?.....mi-e groaza sa mai merg la medic(acusica merg la controlul periodic) ca cine stie ce vesti imi mai da!!! sad

Publicitate

loading...

#6 2007-09-27 09:24:51

cecil
Full member
Inregistrat: 2007-02-21

adi a scris:

buna anelisa, cred ca eu te pot ajuta in legatura cu condiloamele. arata ca niste alunite maroniu deschis si nu dor , nu te deranjeaza cu nimic. eu am avut unul micut in zona inghinala, eu am crezut ca l am facut de la rasul cu lama, dar cand am fost la dermatolog si mi a zis ce e m am socat. acum la o luna merg la control, in caz ca mai apare trebuie scoase.
eu ma lupt cu o secretie de ceva timp si nu am reusit sa scap de ea. azi am facut din nou o lama si antibiograma.deci uneori trebuie sa faci mai multe tratamente ca sa scapi de secretie( dr mi a zis ca a avut cazuri in care trataemntul a durat si cate 2, 3 luni). iat legat de cosuletele acelea , nu stiu ce sa ti zic. poate fi foliculita, se face de la epilat.

spune-mi si mie te rog, unde ai fost sa te tratezi pt cel din zona inghinala?
eu sunt din bucuresti

#7 2007-09-27 09:43:17

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

didi_88 a scris:

buna seara! sincera sa fiu si eu sunt curioasa cum arata pt k mi s-a spus k as avea si eu, iar intr-adevar dupa un anume tratament mi-au disparut insa,dorind sa aflu  info cat mai multe am cautat p net...si m-am speriat de ceea ce am vazut(parca erau niste negi imensi  in jurul vaginului)....la mine nu era nici p departe asa....ci mai degraba niste, nici nush cum sa le numesc....practic niste puncte de culoarea pielii , asemanatoare cu cele de p limba (f micutze)....e posibil sa fi fs altceva?.....mi-e groaza sa mai merg la medic(acusica merg la controlul periodic) ca cine stie ce vesti imi mai da!!! sad

descrierea clasica e "creasta de cocos" - asa arata.

mami de minuni hjarta

#8 2007-09-27 12:38:34

didi_88
New member
Inregistrat: 2007-09-23

observ ca esti din iasi....stii vreun loc in care se face testul pt HPV?(mc anticipat pt rasp) smile

#9 2007-09-28 19:39:23

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ca si laborator sau ca si medic?

mami de minuni hjarta

#10 2007-09-29 14:13:10

anelisagreen
New member

Buna fetelor,
Revin cu ceva vesti partiale. Am fost la dna. Niculescu...este o doamna extraordinara si se vede ca stie ce face. S-a uitat pest rezultatul PAP-ului si a zis ca nu poate fi interpretat ca o infectie cu HPV cum imi zisese celalat medic. Mi-a gasit chiste naboth.....m-am speriat iar....dar mi-a zis sa stau potolita...nu am inteles eu prea bine ce sunt acelea....cert este ca m-a trimis la colposcopie in maternitate, mi-a dat sa refac PAP si sa-mi fac analiza secretiei. Miercuri sunt programata acolo. Sper sa iasa bine. Am uitat sa  o intreb despre cosurile acelea de langa clitoris care seamana cu niste puncte de grasime. Aseara am apasat pe cele mai mari si a iesit din ele materie exact ca la cosuri numai ca era ceva mai consistenta si mirosea urat...Voi ati avut ceva similar? Sper sa fie totusi niste acumulari de grasime pana la urma si nu altceva mai grav. Va pup si va mai tin la curent.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.