|
Nu esti logat.
Diaree...#1 2007-09-10 23:01:07
diaree...azi toata ziua am avut vreo 4 scaune moi .. si dureri de burta super aiurea... nu cred k poate fi vb de anticonceptionale .. deoarece am deja aproape 3 luni de administrare si pana acum nu am avut nici o problema de genul asta.Renunt la ideea k ar putea fi efecte adverse... si tind sa cred k e de la ceva mancare... dar spuneti ce sa fac sa nu ma mai simt simt asa.e foarte aiurea... Astept pareri! Offline #2 2007-09-10 23:09:18Re: diaree...daca nu te linistesti ia de la farmacie IMODIUM, sunt niste pastilile care nu interact cu antibebe si iti linistesc burtica! si ai grija ce mananci zilele urmatoare si protectia suplimentara.... El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #3 2007-09-10 23:12:55
Re: diaree...aa... deci sa inteleg k a scazut eficientza ac. nu? si tre protectie suplimentara 7 zile.De asta am uitat complet.Credeam k doar dak ai diaree in primele 4 ore de la administrare.. multumesc fetelor Offline #4 2007-09-11 09:58:44
Re: diaree...daca ai primul scaun in primele 4 ore de la administrarea anticonceptionalelor...si urmatoarele 3 pe parcursul zile...tu cand l ai avut pe primul? happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-09-11 11:45:05
Re: diaree...pastila am luat`o alaltaieri seara la 22:30 iar primul scaun moale l`am avut ieri dimineatza pe la 10... a scazut eficientza anticonceptionalelor? trebuie protectie suplimentara? Ultima oara a fost editat de DeathRose (2007-09-11 11:46:31) Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-11 11:46:56
Re: diaree...atunci stai linistita...nu e nevoie de protectie suplimentara...pastila aia se absorbise deja...dar ai grija de acum incolo... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-09-11 11:48:13
Re: diaree...aha.. am inteles! Multumesc mult !! Offline #8 2007-09-11 11:50:31
Re: diaree...cu placere happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-09-11 12:04:38
Re: diaree...si ultimul sper ca inainte de pastila de ieri seara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-09-11 19:29:12
Re: diaree...asa e.. ultimul a fost inainte de pastila de aseara ... doar k nu shtiu ce sa fac tot asa ma simt .. in timpul zile am diaree dupa orice mancare .. si dureri de burta oribile... am baut vreo doua cani de ceai si mi`a luat mama de la farmacie Furazolidon.Sper k e ok.Ea zice k imi va trece de la el.Sa vedem acu... Offline #11 2007-09-11 22:09:01
Re: diaree...si furazolidonul e bun...dar imodiumul e mai bun... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-09-11 22:13:18
Re: diaree...acum ma tot gandesc la ceva .. ii ziceam Doctressei k ultimul scaun moale aseara a fost inainte de pastile de ac. insa stau pe ganduri si cred k chiar dupa ce am luat pastila .. imediat atunci am avut un scaun moale dar foarte foarte putin .. si ma tot gandesc ce s`a intamplat cu pastila... Offline #13 2007-09-13 14:57:18
Re: diaree...DeathRose, ia protejeaza-te tu suplimentar pina termini cu povestea asta cu diareea...e mult mai sigur asa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-09-23 10:44:31
Re: diaree...am si eu o intrebare ca am ametit citind de scaune moi... daca ai un singur scaun moale in cele 4 ore dupa pastila e sau nu pb?si daca da,iei alta pilula sau protectie 7 zile? sa zicem ca e singurul scaun moale.am citit ce zice crystyna mai sus ca daca ai unul in cele 4 ore si 3 dupa,dar daca alea 3 nu le mai ai,nu inseamna totusi ca pastila nu s-a absorbit?sunt foarte derutata. iubind dincolo de moarte Offline #15 2007-09-23 11:09:48
Re: diaree...stiu ca nu ati spus...dar ma gindeam care e chestia,pe mine ma intereseaza si cauzele de regula si explicatiile nu doar informatia in sine si nu inteleg de ce daca ai scaun moale in cele 4 ore si dupa nu, se absoarbe totusi pastila? nu se elimina prin acel scaun? asta nu inteleg...cauza,explicatia,asa sunt eu mai scormonitoare :)scuze pt stresul care sunt. iubind dincolo de moarte Offline #16 2007-09-23 11:57:33
Re: diaree...acum inteleg.multumesc! iubind dincolo de moarte Offline #17 2007-09-24 11:54:04
Re: diaree...deci sa vedem dak am inteles bine: dak ai un scaun moale(diaree) la mai mult de 4 ore nu este necesara o medota de contraceptie suplimentara.io am luat pastila la orele 21 si a doua zi la 11 am avut unul singur.deci nu este necesara alta metoda de contraceptie?!scuze k insist da io vreau sa fiu linistita!e prima data cand mi se intampla de cand iau anticanceptionalele si de asta. Offline #18 2007-09-24 12:35:29
Re: diaree...poti fi linistita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-10-03 09:55:58
Re: diaree...si eu am o problema cu diarea asta. vineri seara am avut un scaun moale la 3 ore dupa ce am luat pastila. sambata seara am avut un scaun si mai moale la jumatate de ora dupa ce am luat pastila. alte scaune intre nu au mai fost. s-au absorbit sau nu pastilele? daca nu s-au absorbit, problema ar fi ca joi iau ultima pastila din folie, deci vor fi doar 5 pastile, nu 7 de cate ar fi nevoie. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|