homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima oara anticonceptionale-2

#20 2007-09-26 06:43:33

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

Re: prima oara anticonceptionale

buna... as avea si eu o rugaminte la voi. mi s-a recomandat de catre medicul ginecolog, ca metoda contraceptiva, anticonceptionalele. Mi-a dat mai multe variante, dar nu stiu pe care sa o aleg. Cel mai mult am auzit vorbindu-se de Novinette si Yasmin. Care e mai "eficient" si fara prea multe efecte secundare,ca sa le numesc asa? Nu as vrea sa ma ingras, sa imi apara cosuri, pilozitate excesiva sau altele... cum am mai auzit... Ce imi recomandati?

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#21 2007-09-26 08:27:02

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

cosuri si pilozitate nu vad de ce ti-ar aparea de ingrasat nu poate nimeni sa iti garanteze asta depine de cum reactioneaza corpul tau si cat mananci. eu as spune novinette

#22 2007-09-26 08:37:25

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Lili_delfi chiar daca incepi sa te ingrasi nu e nici o problema. Se schimba anticonceptionalele smile

iubesc+Camelia+Matei

#23 2007-09-26 09:06:17

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Cosurile si pilozitatea excesiva se reduc de la AC.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#24 2007-09-26 11:32:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Lili_delfi a scris:

buna... as avea si eu o rugaminte la voi. mi s-a recomandat de catre medicul ginecolog, ca metoda contraceptiva, anticonceptionalele. Mi-a dat mai multe variante, dar nu stiu pe care sa o aleg. Cel mai mult am auzit vorbindu-se de Novinette si Yasmin. Care e mai "eficient" si fara prea multe efecte secundare,ca sa le numesc asa? Nu as vrea sa ma ingras, sa imi apara cosuri, pilozitate excesiva sau altele... cum am mai auzit... Ce imi recomandati?

ia dute tu la un medic de planning si vb cu el...asta cu mai multe variante mi se pare apa de ploaie...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#25 2007-09-26 12:58:05

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

anticonceptionalul nu trebuie sa-l alegi u.trebuie sa ti-l recomande doctorul pe cel care ti se potriveste tie.toate sunt insa eficiente atata timp cat sunt luate corect.cat despre efectele secundare acestea pot sa apara in primele 3 luni de administrare,sau din contra pot sa nu apara.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#26 2007-09-28 00:48:31

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

pai tocmai asta mi s-a parut ciudat. Mi-a dat 3 anticpnceptionale: Novinette, Yasmin si Logest, parca. Si a zis k ramane alegerea mea... sa il iau pe care vreau. Cred ca ar fi mai bine sa consult un alt medic... Dar totusi, despre Logest ce imi puteti spune?

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#27 2007-09-28 09:47:28

Meddea
New member
Inregistrat: 2006-11-04

Buna,

Am si eu o mica problema: pe 24 am terminat PRIMA folie de Yasmine si au trecut deja 4 zile si nu mi-a venit ciclul. Exista motive sa ma ingrijorez? Trebuie sa specific ca pastilele le-am luat corect.

#28 2007-09-28 09:49:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

stai linisstita daca ai luat pastilele corect ,nu ai luat antibiotice,nu ai vomat dupa3-4 ore dupa ce ai luat pastila nu ai avut  mai mult de 4 acaune moi pe zi esti ok. ciclul o sa vina in oricare dintre zilele de pauza smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#29 2007-09-28 09:56:28

Meddea
New member
Inregistrat: 2006-11-04

ralucaelena a scris:

stai linisstita daca ai luat pastilele corect ,nu ai luat antibiotice,nu ai vomat dupa3-4 ore dupa ce ai luat pastila nu ai avut  mai mult de 4 acaune moi pe zi esti ok. ciclul o sa vina in oricare dintre zilele de pauza smile

Mersi mult. Oricum nu imi faceam mari griji dar nu imi place asteptarea. Si chiar daca ar fi venit bebe ar fi fost bine(cam prea repede dat tot bine era tongue)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.