|
Nu esti logat.
Rh consecinte-2#20 2007-09-13 15:01:28
Re: rh consecintecryss...e grozav...iti spun din experienta, e minunat sa ai un frate geaman...ai vazut ca a merit asteptarea? vei avea 2 copii minunati, sunt convinsa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-09-13 15:10:23
Re: rh consecintefelicitari dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #23 2007-09-14 08:47:25
Re: rh consecintedap si medicul a zis ca e o sansa la un miliard ca eu care sunt din gemeni sa am la randul meu gemeni....am inteles ca e mai dificil de sustinut o sarcina gemelara dar eu am incredere in dumnezeu si stiu ca dupa cat am asteptat nu mi i ar lua .......sunt fericita mereu mi am dorit 2 fete gemene poate cine stie le voi avea dar si baietii nu ma deranjeaza sanatosi sa fie... Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-14 10:39:07#26 2007-09-14 11:13:50
Re: rh consecintecriss26buc...stai linistita si cumnata mia are rh negativ si sotul ei pozitiv,si are o fetita de 6 ani sanatoasa, la primul copil nu sant probleme numa la al doilea,din cate stiu eu ,multa sanatate!!! Offline #27 2007-09-14 14:51:48
Re: rh consecintefelicitari http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #28 2007-09-14 15:44:17
Re: rh consecintefelicitari, mi s-a zburlit pielea pe mine de emotie... esti prima persoana pe care o aud ca va avea gemeni... si mi se pare extraordinar, si eu mi-ass dori, dar nu cred ca am cum, ca n-am antecedente in familie... bravo, sa fie intr-un ceas bun!!!! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #29 2007-09-16 13:28:35
Re: rh consecintenu conteza ce antecedente ai eu am avut un geaman si iata ma insarcinata cu gemeni.....conteaza ce vrea dumnezeu .. Offline #30 2008-05-17 14:00:17
Re: rh consecintevad ca au trecut vreo 8 luni de cand nu s-a mai vb de topicul asta ..dar m-am gandit mai bine scriu aici decat sa deschid altul Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-05-17 14:01:38) Offline #31 2008-05-17 16:10:27
Re: rh consecintedin cate stiu eu vaccinul se face pt urmatoarea sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #32 2008-05-17 16:16:11
Re: rh consecintetocmai datorita proastei informari sau mai bine zis dezinformari din acea perioada toata lumea e agitata in legatura cu rh-ul. vaccinul se poate face si la urmatoarea sarcina dar nu obligatoriu. se fac dozari de anticorpi in anumite saptamani ale sarcinii si functie de rezultat se face si vaccinul. mami de minuni Offline #33 2008-05-17 16:19:31
Re: rh consecinteahammmm mersi ana ca ne-ai luminat happy with him...inlove with him... Offline #34 2008-05-17 18:15:54
Re: rh consecintept putin mami de minuni Offline #35 2008-05-17 18:37:52
Re: rh consecintehappy with him...inlove with him... Offline #36 2014-06-24 21:56:04
Re: rh consecinteBuna ziua, am si eu o intrebare pt doctoressa, daca ar fi atat de amabila sa ma scoata din starea asta de tensiune. Offline #37 2014-06-24 22:12:02
Re: rh consecinteDed, in privinta la Rh si eu sunt in situatia ta, parintii pozitivi si eu negativ. ce pot sa-ti spun este ca nu am anticorpi antiRh in organism si nici nu mi-au aparut in timpul sarcinii si nici dupa cezariana desi bebe a avut pozitiv. am facut o injectie cu imunoglobulina dupa cezariana. ca sa te linistesti in privinta asta poti merge la un laborator si faci analiza. se numeste anticorpi antiRh. acolo vei primi un rezultat negativ sau un raport in cazul in care exista in organism un titru de anticorpi. polipul stiu ca se poate indeparta si chiar ar fi bine daca zice medicul ca trebuie scos, atunci asa este, ca uneori impiedica fixarea sarcinii. pentru progesteron stiu ca se poate lua supliment dupa schema data de ginecolog. succes si sanatate Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #38 2014-06-25 00:22:34
Re: rh consecinteMultumesc tare mult pt raspuns....poate ca vad eu totul.in negru in ultima vreme....fac tratament cu duphaston pt reglarea progesteronului...dna doctor spune ca progesteronul ar trebui sa subtieze endometrul si odata cu el sa se elimine si polipul....poate ca in ciuda a tot voi reusi pana la urma sa am un copil sanatos....inca o data multumesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|