homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De cate ori si cat de des trebuie sa mergem la doctor??

#1 2007-09-11 10:56:50

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

de cate ori si cat de des trebuie sa mergem la doctor??

stiu ca orice problema ai avea e bine sa afli de ea din timp.
eu am auzit asa ca analizele de sange se fac 1 data pe an ,mersul la ginecolog tot la fel la dentist din 6 in 6 luni pt ecografie abdominala tot la 1 an ,papul la 1 an ,radiografii 1data pe an.
eu una fetelor uneori imi fac analizele  si la cateva luni distanta ...mama ma trimite iar la ginecolog cu toate ca am fost acum 4- 5 luni ,eu una ma duc ca am barzauni la cap si chiar daca stiu ca n-am nimic tot tremur pe la usile alora gandindu-ma ca daca am ceva  , de cand am fost eu ultima data si nu s-a vazut acum poate se vede:D
voi fetelor cat de des va faceti analizele???

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#2 2007-09-11 11:14:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: de cate ori si cat de des trebuie sa mergem la doctor??

pai pt analize de sange aprox la un an...la dentist cand ma cheama varumeu pt control (ca el e dentistul meu) sau daca ma doare ceva...iar la ginecolog mi a zis doamna doctor ca daca nu am probleme si nu schimb partenerul sa fac tot la un an...si mi se apropie sorocul tongue iar eco fac cand merg la analizele de sange...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.