|
Nu esti logat.
Din nou utrogestan#1 2007-09-11 11:39:20din nou utrogestanasa cum v-am mai zis, luna asta am luat utrogestan (dupa 3 luni de duphaston) pentru reglarea ciclului. brief: primele 2 luni de duphaston ciclu venit la 31 de zile, 1 luna de duphaston si luna asta ciclu venit la 37 de zile. 20 de pastile de utrogestan (10 zile, 2 pe zi) luate cu chiut cu vai, cu ameteli urate. numai ca acum, surpriza, ciclul, desi a venit, este foarte putin. eu am de obicei un ciclu abundent, care dureaza 7 zile; azi ar fi a treia zi, si tot abia curge. sunt foarte balonata, am avut si probleme cu stomacul, constipatii... de la utrogestan e sau de la ce? multumesc anticipat fetelor care vor sti sa imi dea si mie un raspuns! Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #2 2007-09-11 12:17:09
Re: din nou utrogestansa fi ramas gravida in timpul asta e vreun risc? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-11 12:20:46Re: din nou utrogestannu, nici un risc... problemele cu stomacul le aveam si inainte, de la niste giardia plus Helicobacter Pylori. cred ca o sa ma duc la ginecolog, ca prea e ciudat ce se intampla cu mine. deci de la utrogestan n-are cum sa fie mai putin? Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #4 2007-09-11 12:22:59
Re: din nou utrogestanba da, are cum sa fie mai putin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-09-11 12:27:10Re: din nou utrogestaniti multumesc mult de tot pentru raspuns! ai extrem de multa rabdare cu noi, esti de admirat si... asa cum ziceau si fetele pe alte topicuri, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, tie si alor tai ... Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-11 12:28:41
Re: din nou utrogestanla intrebarile astea, numai D-zeu stie raspunsul din pacate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-09-11 12:32:56Re: din nou utrogestanmultumesc mult din nou... m-am mai linistit acum ca am aflat ca e posibil ca volumul mai redus sa se datoreze utrogestanului - e rau de tot sa stai in nesiguranta. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|