homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatiile cu fostii iubiti-3

#39 2008-06-16 12:00:27

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Relatiile cu fostii iubiti

eu... n-am avut decat o relatie inaintea lui iubi... ne-am despartit pur si simplu, sec, tacit si de comun acord... e din alt oras, nu l-am mai vazut de mult.... dar tind sa cred ca nu ne-am uita urat unul la altul daca ne-am vedea... mai degraba cred ca ar iesi panarama.

in schimb am frant o gramada de inimi... sad nush de ce. am cel putin vreo 3-4 baieti care m-ar fi vrut si eu nimic... si nici n-am fost mereu diplomata, ba chiar ma faceam ca ploua... nush, tare as vrea s-o fi luat de la capat... le-as fi zis negru pe alb si de la inceput ca nu-i cazul, nu le-as fi dat sperante degeaba si.... n-ar fi fost diverse "jene" cand ne vedem sad de ce s-a intamplat asa nu stiu... chiar n-am vrut sa fac pe nimeni sa sufere, dar s-a petrecut contariul

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#40 2009-06-10 13:58:44

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu in liceu nu am avut decat tangente nesemnificative, la inceput cand am intrat la facultate cateva aventurici pe acolo tongue si nu mai stiu nimic de respectivii...prima aventura adevarata (asa imi place sa zic de la un timp :chicot) a fost in primul an de facultate si a durat un an jumate....nu mai pastrez legatura, pt ca a fost prima dragoste si m-a cam durut despartirea...apoi a mai fost o aventurica care are ignore pe mess big_smile, iar cu fostul prieten chiar am ramas in relatii bune, vorbim aproape zilnic pe mess si chiar ziceam ca poate iesim odata la un suc...momentan sunt intr-o noua aventurea, sa vedem cat m-o tine si asta chicot

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#41 2009-06-10 17:54:50

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu nu-s de acord cu chestia asta " ramanem prieteni "
Nu as putea sa raman prietena cu un fost. Daca am terminat relatia, am incheiat orice contact si nu ma mai intereseaza de persoana respectiva.
Mi s-ar parea f ciudat sa ies cu un ex la un suc sau sa mai vb asa din cand in cand.
Nu vad rostul unei astfel de "prietenii"  smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#42 2009-06-10 18:10:46

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

love_t a scris:

Eu nu-s de acord cu chestia asta " ramanem prieteni "
Nu as putea sa raman prietena cu un fost. Daca am terminat relatia, am incheiat orice contact si nu ma mai intereseaza de persoana respectiva.
Mi s-ar parea f ciudat sa ies cu un ex la un suc sau sa mai vb asa din cand in cand.
Nu vad rostul unei astfel de "prietenii"  smile

Subscriu. Cu mentiunea ca inaintea lui iubi am avut o singura relatie, cu un gunoi de om.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#43 2009-06-10 20:08:20

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu am avut o singura relatie inainte de actuala, a durat 3 ani cica,dar ne vedeam numai in vacanta de vara unde aveam bunici amandoi
curios e ca eram dina acelasi oras, la 10min distanta unul de celalalt, dar ne intalneam f rar, cica il punea mama lui sa invete si nu avea timp de mine
ne vedeam vara, ne tineam de mana, ne pupam si cam atat...pana cand m-am plictisit eu de el si l-am intalnit pe bogdan cu care m-am cuplat fara sa-l anunt.
de fapt a fost o razbuare pt ca eram constienta ca el mai umbla si cu altele, pt ca avea pretentii nebanuite, vroai sa facem sex, chiar daca ne vedeam numai vara si eu nu vroaim ca nu-mi inspira incredere si nici nu eram pregatita.
suntem amici acum,eu in iasi, el la bucuresti. ar fi fost culmea sa rupem de tot relatia, pt ca stim de la 4 ani, am crescut impreuna, dar vb destul de rar, pe mess mai deloc si face to face el se simte stingherit de prezenta lui bogdan...asta e, nu poti obliga omul sa suporte pe cineva
cert ca atat timp cat am fost cu el am plans tare mult, eram si mai mica si mai naiva...vb rar, eu ma consumam mult, l-am iubit cumva cumva parca, dar daca nu a fost sa fie...
acum e f bine, multumesc lui dumnezeu, ca mereu m-am temut de faptul ca am sa intaknesc un baiat, am sa ma culc cu el si apoi o sa ma lase rotfl rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de ionela (2009-06-10 20:15:31)

Publicitate

loading...

#44 2009-06-10 20:24:44

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

sm  asa i-as face lu'fostu'  sm  sm  sm  sm  box  box  box
butter

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#45 2009-06-10 20:26:02

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

d-aia i zice "fost". big_smile bine,nici sa ne avem la cutite cu ei,dar si prea multa prietenie strica big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#46 2009-06-10 22:03:02

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

eu cu tipul cu care am facut-o prima data(o singura data am fkt sex) ne-am desp dupa vreo o sapt,eram curioasa si mam lasat dusa de val iar el era un gunoi de om kre m-a inselat,nu tinem legatura,nu ne saluttam
cu baiatul cu care am fost recent(implineam 2 ani si 8 luni vinerea trecuta...noi ne-am desp lunea trecuta) am ramas prieteni...nu am reusit inca sa ne vedem face to face de cand ne-am despartit dar planuim,sunt curioasa cum vom reactiona...ca prieten=amic stiu ca ma pot baza pe el orice ar fi ca ma va ajuta,si eu la fel il ajut pe el in orice pot si in orice e nevoie...sper sa ramanem prieteni f buni...

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#47 2009-06-10 22:51:03

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

am aflat ca fostu a luat niste examenete pt armata si as vrea sa i dau sms sa il felicit dar nus.... ce sa fac.........

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#48 2009-06-10 23:24:40

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

skumpi a scris:

raluca 17 a scris:

am avut o singura relatie serioasa care a durat 5 luni si ceva.A fost frumos pt ca a fost si primul cu el mi-am inceput viata sexuala dar s-a terminat acum o saptamana....Asta e!Oricum ne intelegem bine am ramas buni prieteni!

brrr..deja v`ati despartit ? sad si a fost shi prim u`..uhh..cred k ii trageam o mama d bataie big_smile

lasand la o parte aventurile ...
primul ..3 ani juma..ne`am despartit acu un an aproape dar d atunci  ne`am mai intalnit d vreo 2 ori ...dar s`a lasat cu cearta...insa chiar acu 2 zile m`a cautat sa iesim..tot zice k m`a uitat k nu ma mai iubeste da ma cauta o data pe luna sa ne vdm lol bineinteles k il refuz...
al doilea...nu vb aproape deloc dar dak ne vdm ne salutam...
al treilea ...a fost un porc..si a fost primu care m`a inselat...mai vb din cand in cand pe net dar acum are ignore...oricum toti 3 au...
cu restu..cei mai bun i prieteni big_smile

Acum un an te-ai despartit de primul tau iubit?sau n-am inteles eu bine?

Eu am ramas in relatii f bune cu ambii,ne salutam,ne vorbim daca e cazul.Cu cel de care m-am desp acum un an mai si vorbesc pe net...dar cica e caracteristic zodiei mele sa raman prietena cu fostii;wink

#49 2009-06-11 00:47:03

Elie
Full member
Inregistrat: 2009-03-07

"Prima mea iubire".. am stat impreuna cam 1 an si jumatate, eram copii in cls a 8-9a ,dar pot sa spun ca a fost o iubire puternica, astfel ca dupa ce ne-am despartit nu am putut sa ne mai vbim, cu toate ca invatam la acelasi liceu si stateam in aceeasi zona. Si abia dupa vreo 3 ani am mai avut curajul sa ne adresam unul altuia,(asta cu ajutorul actualului deoarece ei sunt buni prieteni) iar acum suntem fff buni prieteni.
Asa.. al 2-lea.. am fost impreuna 2 ani de zile fara 1 luna lol ..primul baiat serios din viata mea,iubore multa la inceput  .. dar parca era totul prea frumos, prea linistit .. poate ca vi se pare ciudat, dar cand totul este PREEA BINE intervine monotonia.. asa a fost si la noi .. ma plictisisem sincer.. in fine .. dar baiatul respectiv tinea inca fff mult la mine, si eu l-am ranit, parasindu-l pentru altul. Deci relatia noastra nu exista. Nu mai stim nimic unul de celalalt.
Actualul( al 3-lea) care sincera sa fiu m-a atras din prima clipa cand l-am vaz. A fost dragoste la prima vedere din partea amandurora,nu mi-a mai dat pace pana nu m-a vazut langa el , stiind ca eram cu altcineva smile Suntem in mom de fata impreuna de 3 ani, au fost si bune si rele... si f bune si f rele.. si cred ca de asta ne merge bine intr-un final big_smile

Ultima oara a fost editat de Elie (2009-06-11 00:48:22)

#50 2009-06-11 00:53:38

skumpi
Vizitator

Chick a scris:

skumpi a scris:

raluca 17 a scris:

am avut o singura relatie serioasa care a durat 5 luni si ceva.A fost frumos pt ca a fost si primul cu el mi-am inceput viata sexuala dar s-a terminat acum o saptamana....Asta e!Oricum ne intelegem bine am ramas buni prieteni!

brrr..deja v`ati despartit ? sad si a fost shi prim u`..uhh..cred k ii trageam o mama d bataie big_smile

lasand la o parte aventurile ...
primul ..3 ani juma..ne`am despartit acu un an aproape dar d atunci  ne`am mai intalnit d vreo 2 ori ...dar s`a lasat cu cearta...insa chiar acu 2 zile m`a cautat sa iesim..tot zice k m`a uitat k nu ma mai iubeste da ma cauta o data pe luna sa ne vdm lol bineinteles k il refuz...
al doilea...nu vb aproape deloc dar dak ne vdm ne salutam...
al treilea ...a fost un porc..si a fost primu care m`a inselat...mai vb din cand in cand pe net dar acum are ignore...oricum toti 3 au...
cu restu..cei mai bun i prieteni big_smile

Acum un an te-ai despartit de primul tau iubit?sau n-am inteles eu bine?

Eu am ramas in relatii f bune cu ambii,ne salutam,ne vorbim daca e cazul.Cu cel de care m-am desp acum un an mai si vorbesc pe net...dar cica e caracteristic zodiei mele sa raman prietena cu fostii;wink

postu era din 2007 lol si atunci era un an ... acu sunt 3 probabil

sunt cu iubi de 2 ani si 3 luni smile

#51 2009-06-11 02:47:48

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

annna a scris:

hmmm... cam asta e viata mea; se imparte acum in cea de dinainte de iubi si cea de dupa smile

rectific: viata mea de acum nu se mai imparte la nimic smile M-am despartit de cel care s-a numit iubi 2 ani si vreo 10 luni.... maine se faceau 3 ani de cand eram impreuna " party ". Viata merge mai departe... o relatie de prietenie cu el este putin probabila si posibila... l-am iubit muuult prea muult ca sa vad in el un prieten; n-as stii cum sa ma port, cum sa reactionez... n-as stii sa-i fiu prietena si confidenta intr-o relatie in care personajele s-au schimbat: eu am ramas in spatele scenei iar in locul meu "joaca" altcineva... si el, la randu lui a fost inlocuit de alt personaj, mai "talentat"... intr-ale vietii retas poate ca e prea devreme sa vorbesc despre asta, timpul vindeva ranile... poate ca vom ajunge candva, peste ani.... amici; insa prieteni: niciodata! kapitulation

Ultima oara a fost editat de annna (2009-06-11 02:50:22)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#52 2009-06-12 14:31:07

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

hmmm, updates in relatiile cu fosti prieteni smile
pentru ca nu mai am un "actual" cum aveam in postul de mai sus, tre sa zic in ce relatii am ramas si cu el smile
a fost o faza urata din partea lui, dar in nici un caz nu cred ca nu ne-am saluta daca ne-am intalni pe strada( bine...eu sper ca nu ma ia la bataie lol )...desi eu ar trebuii sa fiu aia suparata smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#53 2009-06-12 14:42:08

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

am o singura relatie serioasa, de ani de zile. chiar daca ne-am desparti, nu cred ca as putea sa intorc capul pe strada cand ne-am intalni. mi s-ar parea absurd. de fapt, nu stiu ce ar trebui sa-mi faca sa ajung sa nu-l salut pe strada.
cu ceilalti (au fost relatii trecatoare de la cateva zile la maxim 2 saptamani) cu care abia ma tineam de mana, deci nu pot sa zic ca pastrez legatura cu ei. imi sunt indiferenti, salut daca sunt salutata si, in rest, toate bune.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.