|
Nu esti logat.
Pauza...cat timp?#1 2007-09-11 23:50:45
pauza...cat timp?se apropie anu de kand iau anticonceptionale.kand mi le-a dat medicu,tin minte k mi-a zis k dupa un an,trebuie sa fac o pauza de 3luni...da nu sunt sigura k 3luni a spus...si e nasol...fix de sarbatori...si normal ar fi sa fiu cea mai fertila in perioada fara antibb.si nu ne place prezeul.... Offline #2 2007-09-11 23:52:05
Re: pauza...cat timp?nu cred ca trebuie pauza dupa un an, dar doc hotaraste asta dar cred ca poti sa nu faci pauza sau sa faci intro perioada cand vrei u dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2007-09-11 23:56:53
Re: pauza...cat timp?am si eu o intrebare...iau de 3 luni anticonceptionale novynette...de obicei dupa ce terminam o tableta,ziua inceperii alte tablete,in urma pauzei de 7 zile,era miercuri...luna asta insa am inceput tableta cu prima pilula dar marti...am facut pauza de 6 zile...fara sa-mi dau seama...intrebarea mea este ca dpa ce termin tableta actuala,cand incep alta???dupa pauza de 7 zile de marti???sau miercurea,insemnand sa fac pauza de 8 zile,k sa ajung la ziua normala de la care am inceput primele pilule???? Offline #4 2007-09-11 23:57:04
Re: pauza...cat timp?dar e necesara? Offline #5 2007-09-11 23:57:42
Re: pauza...cat timp?depinde de ce anti iei si de ce iti recomanda doc dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-12 00:01:09
Re: pauza...cat timp?eu zik sa revi la miercuri,si sa consideri o pastila pierduta,si 7zile protectie suplimentara.si nu te mai complici.si eu tot nivynette iau,tot miercuri e ziua Offline #7 2007-09-12 00:14:51
Re: pauza...cat timp?deci sa revin miercuri cu a doua pilula din tableta???...is derutata...mc de raspuns:* Offline #8 2007-09-12 00:21:01
Re: pauza...cat timp?aaa ...imi cer skuze k am postat subiectu,n-am mai fost de mult pe aici si ma grabeam.am vazut akum raspunsu ka sticky. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|