|
Nu esti logat.
Ce parere aveti despre vraji si descantece?#1 2007-09-12 10:50:22
ce parere aveti despre vraji si descantece?ma uitam pe un site si am dat peste niste descantece din popor...pentru noroc in dragoste si treburi dintr-astea si am citit unul si spunea asa ......bla bla bla asa sa se-ncinga si sa se-aprinda x de chipul meu de trupul meu sa-l incingi sa-l aprinzi cum se-ncinge si se-aprinde vatra de foc si focul de vatra ..asa sa se-ncinga si inima-n x...bla bla bla bla bla bla deci..ce parere aveti despre treburile asteA? ati incercat vreodata sa faceti descantece....eu doar de deochi stiu sa fac Offline #2 2007-09-12 10:51:42
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?eu nu prea cred in deastea da am auzit multe povesti adevarate despre vraji si chestii de genu .. it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-09-12 10:56:07
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?nici eu nu prea cred, dar in copilarie au existat momente cand imi era rau din senin..imi ardea fatza..si bunicul ma descanta de deochi..in maxim juma' de ora imi trecea starea aia... de autosugestie nu cred k poate fi vorba, pt ca eram prea mica pt de astea . Offline #4 2007-09-12 10:56:52
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?nu cred ca oamenii nu se duc la babe sa le descante sau la cineva care stie, atunci cand sunt deocheati ,sau cel putin sa-i spuna cineva tatal nostru.daca u crezi in deochi sigur crezi si in descantece. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #5 2007-09-12 11:17:41
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?Eu cred in deochi...ma deochi f rpd eu si din cate am citit deochiul e un furt de energie mai ales atunci cand u ai campul energetic mai slabit, iar cand ma doare capul sau ma simt mai rau imi zice mama Tatal nostru de 3 ori si inca un descantec pt deochi si imi trece in vraji si alte prostii nu cred. Publicitateloading...
#6 2007-09-12 12:15:08
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?asa stiam si eu de 3 ori Tatal nostru si de 3 ori ... " 3 femei te-au deocheat si una te-a lecuit" sau ceva de genu Offline #7 2007-09-12 12:22:56
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?ela da-ne si noua site`ul sa facem vraji http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #8 2007-09-12 12:25:03
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?sttiam de la cineva ca persoanele cu ochii albastrii pot deochia, si ca es prinde mai rpd.mie mai imi zice mama Tatal nostru si uneori imi trce alteori nu. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2007-09-12 12:27:19
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?am ochi albashtri ihihiihihi http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #10 2007-09-12 12:48:51
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?pai acum au devenit iar foarte populare vrajile, magia alba si neagra si wicca si toate cele. Se apropie un al doilea ev mediu? Eu cred ca exista niste reguli dupa care se desfasoara totul in univers...cunoasterea acestor secrete, innascuta sau dobandita, te poate face capabila de vraji. Dar nu cred in "varianta comerciala" gen pun cinci picaturi de ceara rosie pe poza barbatului dorit, spun o vraja, ingrop poza in cimitir si in 3 zile el va divorta de sotia lui sa fuga in bratele mele" I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #11 2007-09-12 14:41:13
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?si eu cred in dedeokii si in nodurile alea de pe mana knd ti se apleaca ...functioneaza nu de alta Offline #12 2007-09-12 14:48:07
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?si eu cred..si in vraji pt k i s`a intamplat matusei mele..a indurat multe Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2007-09-12 15:04:24
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?logica si ratiunea ar spune ca nu exista asa ceva ...dar totusi se intampla uneori lucruri pe care nici logica si nici ratiunea nu le pot explica... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #14 2007-09-12 15:20:00
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?exista vrajile si descantecele si chiar pot face rau, preotii admit ca exista pentru ca sunt pacate si vin din partea necuratului...mi-a s-a spus si mie si scrie in indreptarele de spovedanie...si ghicitul e pacat din acelas motiv...si am auzit multe cazuri in care oamenii au avut probleme mari in urma unor vraji The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds Offline #15 2007-09-12 15:37:12
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?Adica li s-au facut vraji fara sa stie sau cum? #16 2007-09-12 15:43:13
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?da,exact..depinde si cat de credincios esti..in fine..mai mult pe la tara se intampla toate astea Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #17 2007-09-12 16:10:17
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?nu cred!!!an auzit ca daca crzi in asta se prinde:D eu pana nu am dovezi nu cred:)( take me as i am or watch me as i go! Offline #18 2007-09-12 16:19:17
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?eu cred in chestia asta cu deochetele pt ca ma deochi foarte repede,dar imi descanta bunica si in 10-20 min imi trece.dar nu ma deochi tot timpul,poate e vorba de autosugestie sau ceva de genul asta. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #19 2007-09-12 16:24:25
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?eu nu prea cred, dar o sa incerc.. daca au efect o sa incep sa cred, dar sunt sigura k nu vor avea ... oricum va fi funny sa stam mai multi pe intuneric si sa ne facem poze cu lumanari aprinse in fatza si faze d-astea... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|