homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre vraji si descantece?-2

#20 2007-09-12 16:54:32

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?

se spune ca daca iti doresti ceva foarte mult, emiti energie pozitiva/negativa si chestia respectiva se va intampla. Si in cartile despre magie spune ca trebuie sa te concentrezi pe chestia respectiva si sa iti imaginezi implinindu-se. Ex: daca faci o magie de dragoste trebuie sa te imaginezi in bratele lui, intr-o relatie perfecta... Asta o fi principiul?

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#21 2007-09-12 16:55:58

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

eu nu cred asa ceva dak crezi in dumnezeu este pacat sa crreezi in asa ceva asa spune preotul

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#22 2007-09-12 16:57:06

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

in fine, la acelasi lucru se refera...la puteri supranaturale, care ne ghideaza viata...

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#23 2007-09-23 18:31:02

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

decand sunt mica,mama mea ma pune mereu sa ii zic tatal nostru cand o doare capul,sau cand e deochiat cineva...imi zice ca am leac.la toti care le-am zis tatal nostru in maxim 20 de minute le-a trecut orice durere.poate e si din cauza ca zic din suflet,gandind orice cuvant care il rostesc,dar eu parca nu pot sa cred in asta....mi se pare aiurea.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#24 2007-09-23 18:36:18

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

ela_is_sweet da -ne site-ul ..........

Publicitate

loading...

#25 2007-09-23 18:38:05

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu cred ca e pura autosugestie...nu cred ca o durere se poate lua prin simpla putere a unor cuvinte, parerea mea. Nu sunt o persoana credincioasa insa nu cred in vraji si alte chestii

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#26 2007-09-23 18:44:45

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

subscriu la  ce a zis wildhoney.cred ca autosugestia isi spune cuvantul...mult....

take me as i am or watch me as i go!

#27 2007-09-23 19:47:55

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

eu cred in deochi ca ma deochi fff rede si mi-a fost demonstrata faza ca de multe ori unele persoane cand ma vedeau ca mi-era rau imi ziceau ca m-au deochiat,ca s-au uitat la nush ce...imi trece cand imi zice mama Tatal Nostru sau beau aghiazma.
daca e mai rau nu e doar o durere ci ma ia cu ameteli,stari de voma

#28 2007-12-03 08:54:32

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

fetelor am si eu o mare dilema acum...

fratele meu (20 ani) o tine in garsoniera pe prietena lui, care e de-o varsta cu el... ea vine dintr-un satuc de pe langa bacau, nu-i chiar frumoasa, nu sea poarta deloc frumos cu el, gaseste scuze din'alea penale ca e racita ca o "doare burtik" etc.... nu gateste deloc, il trimite pe el sa-i faca toate mofturile, si cand am mers ieri in vizita , ea nu era acolo, in schimb era o mizerie de nedescris, praf peste tot, furnici, firmituri, TOATE .. murdarie peste tot... na .. toata familia i-am facut curatenie si mama a gasit rotocoale de par lung (parul ei) invartite pe deget si lasate in locuri suspecte (sub chiuveta, sub masa, sub masutza de la calculator, la intrare, si sub perna lui, si sub patul lor)... si nush... bunica-mea a zis ca poate fi o vraja, ceva sa-l tina pe fratele meu .. ca o trateaza ca pe o regina... iar ea ca pe un sclav sad ..... si nu stiu ce vede la ea...

Ultima oara a fost editat de tres.malade (2007-12-03 08:55:38)

#29 2007-12-03 09:26:57

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

si eu cred in deochi pentru ca ma deochi foarte repede...am ochi albastri dar cel deochiat sunt eu big_smile ... si eu simt imediat ca m-am deochiat ca imediat ma si ia durerea de cap...cand era mama acasa ma descanta ea cu ceva de genul "la salcia aplecata sta o fata curata cu un ochi de apa si unul de foc cum stinge ochiul de apa pe cel de foc la fel sa stinga si deochiul din tine ...cutare..." atat am putut sa fur de la mama caci cica trebuie furat descantecul ca sa ai leac nu sa ti-l zica cineva si sa-l inveti...de cand a plecat mama in tari straine il pun pe sotul meu sa imi zica Tatal nostru de trei ori...si cica daca te incurci sau casti (ori tu ori cel care iti spune)in timp ce iti zice inseamna ca erai deochiat...

si mai cred si in nodulii la maini de la aplecate...imediat ce ma freaca cineva cu sapun imi trece...

in altceva nu stiu ce sa zic caci nu am cunoscut vraji pana acum...doar vraja indragostelii big_smile

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2007-12-03 09:27:43)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#30 2007-12-03 09:41:02

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu am inceput sa cred in porcaria asta de "nepreocupare" omeneasca... adica am trait cate ceva pe pielea mea... insa e de toata minunea ca in 2007 sa te apuci sa practici asa ceva...

#31 2007-12-03 09:54:49

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu cred ca am sensibilitate acum pt sb asta pt ca azi noapte am visat cum o tiganca imi facea vraji si ma maritam cu un baiat de-al ei, un tigan borat vai mama lui sad(bune ca m-am trezit si l-am vazut pe iubi tot langa mine smile

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#32 2007-12-03 17:37:04

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

wahaha deci scriam aici si spuneam k nu cred in fiinte supranaturale care ne controloeaza vietzile, etc.. deci nu cred in farmece si vraji... si exact atunci mi s-a inchis browser-ul asa din senin!! o fi vreun semn? lol

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#33 2007-12-03 19:53:39

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

da .... o sati pice nasu tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#34 2007-12-03 22:26:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu cred in kestii d-astea.sa ma fereask dumnezeu de asa ceva.de deokiat ma deochi fffffffff repede.dar la vraji nu as apela niciodata,kiar dak se presupune k sunt de bine,m refer la cele legate de dragoste,noroc,etc

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#35 2007-12-03 23:27:03

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

persoanele f tinere(copiii in special) stiu ca sunt usor de deochiat...

#36 2007-12-04 01:37:25

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

si eu ma "deochiam" ff repede cnd eram mica. Dar cred k erau, de fapt, stari normale date de oboseala si de prea multa agitatie. Pt k de fiecare data cnd ma deochiam era dupa ce aveam vizite sau dupa ce ne duceam in vizite, etc... De cand am inceput sa nu mai cred in entitati, nu mi s-a mai intamplat. Daca aveam starea aia ma bagam in pat si cnd ma trezeam eram ok... Deci chiar cred k e doar o chestie babeasca, din popor. Cu siguranta starea aia are explicatii stintifice...

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#37 2007-12-05 17:22:50

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

fetele....hai sa fim realiste ce naiba.....vraji lol imi amintiti de reclama la wash and go cu roua nou spintecata pe din doua lol

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#38 2007-12-06 17:01:25

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

eu cred in vraji si descantece...ganditi-va, pana la urma rugaciunile din biserica sunt tot niste vraji. numai ca nu le consideram vraji. e vorba de puterea gandului si cat de mult crezi ca se va intampla ce-ti doresti. cred si in spiritism(am rude care au practicat) si in posedari (de astea mi-e f frica). din pacate, eu mai am tot felul de vise ciudate: intr-o seara am visat ca urma sa devin posedata, in alta ca eram posedata, alta data ca eram arsa pe rug...brrrr.....prea credincioasa nu-s, dar stiu ca exista un d-zeu

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.