|
Nu esti logat.
Ce parere aveti despre vraji si descantece?-3#39 2007-12-06 19:17:25
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?am patit o chestie cu vrajile astea ca am bocit o luna. am fost la o maicuta care cica dezleaga si desface.moderna maicutza. vila era vila, avea sofer la scara, ultimul model de jeep. cercei de aur, pantofi cu botul ascutit mi-a deschis cartea si a inceput sa imi spuna ca trebuie sa dau vreo 10 miliaone ca sa desfaca blestemul facut de catre bunica-mea cica. bineinteles ca nu am fost de acord sa ii dau bani. si asa ii dadusem 1 milion si ceva. dupa ce am plecat mia-m amintit ca am uitat ceva la ea si m-am intors sa iau acel lucru. i-am cerut si banii inapoi. a inceput sa tipe la mine ca nu mi-i da ca cica vorbise ea cu maica sfanta ca nu sunt de treaba si ca ea a bagat banii in carte si nu ii mai poate scoate . cand am plecat a inceput sa ma blesteme si sa imi zica ca daca nu ridic blestemul despre care era vorba o sa ajung alcoolica. multumesc lui dumnezeu, au trecut 3 ani de atunci si alcoolica nu am ajuns. alta data nu ma mai duc. si mai ales ca era maicuta, sau asa se dadea ea. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #40 2007-12-06 19:29:10
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?ti a deschis cartea?eu stiu ca e pacat asta si ca numai un preot poate sa faca asta(asa am auzit) take me as i am or watch me as i go! Offline #41 2007-12-07 02:03:31
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?da e pacat sa ti se deschida. nu i-am cerut eu. mi-a deschis-o fara sa ma intrebe. oricum e prima si ultima data cand se intampla. si eu ma intreb. pentru acel preot (persoana) care deschide cartea nu e pacat? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #42 2007-12-09 09:21:29
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?de deochiat ma deochi si acum ca un bebe; si ma simt rau si ma doare capul; Offline #43 2007-12-09 14:10:53
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?eu nu cred in asa ceva singura putere suprema in care cred este cea a lui dumnezeu, de fiecare data cand am avut cate o problema si m-am rugat nu numai ca m-am simtit mai linistita dar mi-a mers mult mai bine... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-08 22:32:50
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?eu zic sa stai linistita....poate s-o fi laudat ca face farmece bunica ei...oricum e bine sa porti mereu o iconitza mica la tine, in portofel undeva, matanie ceva la mana...si un bob de tamaie undeva. #45 2008-05-08 22:36:03
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?nu m-as fi temut niciodata de asa ceva, insa intr-o zi colega de care vorbesc a luat un 2 la fizica si a blestemat-o pe profa...a doua zi nu a mai venit ca avea copilul in spital operat de apendicita..mi-e frica Offline #46 2008-05-08 22:37:24
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?o fi fost o coincidenta....si oricum toate blestemele astea tot asupra ei se intorc...dar eu nu cred in asa ceva. #47 2008-05-08 22:42:11
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?nici eu nu cred in astfel delucruri !!!!!!!!!! Nu vreau s ajignesc pe nimeni,dar mi se par lucruri din epoca primitivilor....S-apoi e usor sa zici de fiecare data cand ti se intampla ceva rau ca te-a blestemat cine stie cine cand de fapt vina poate e chiar a ta....de ex:am luat 2 la fizica ca m-a blestemat colega,nu pt ca in loc sa invat eu m-am dus prin cluburi Offline #48 2008-05-08 22:43:50
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?eu sunt de o parere, te rogi la D-zeu sa te apere, mi-am luat din biserica o carticica dezlegare de farmece parca se numeste, cand ai o indoiala citesti de acolo, nu prea ma duc eu la biserica asa cum ar trbui, dar ma rog, acasa, eu zic ca ajuta. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #49 2008-05-08 22:47:06
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?Tinutza eu zic sa te linistesti.... pai si daca baba face vraji, intoarce-i-le, roaga-te sa i le intoarca daca a facut vraji, aprinde si tu o lumanare si roaga-te, ..... da eu zic sa te linistesti Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #50 2008-05-08 22:54:11
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?daca ma rog sa i se intoarca nu e ca si cum as face vraji? Offline #51 2008-05-08 22:59:08
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?
Offline #52 2008-05-08 23:02:10
mi-a placut explicatia ta cu deochiul. se spune ca in general pers cu ochii verzi sau albastrii pot deochia. babele au eficienta sporita Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #53 2008-05-08 23:09:31
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?terminati mai cu intorsul vrajilor si alte porcarii....tinutza nu face asa.stai calma zii o rugaciune si gata. #54 2008-05-08 23:29:09
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?nu se va intampla nimic. multumesc si noapte buna Offline #55 2008-05-09 08:42:53
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?ce zic eu si ce se intelege..... cum sa faci vraji daca te rogi... il rogi pe D-zeu sa te apere, ti se pare o vrajitorie asta ? si am zis sa aprinzi o lumanare nu ca sa faci vraji... eu cand ma rog aprind si o lumanare.. pt ca se zice ca rugaciunea ta ajunge la Domnul prin lumanarea aia, mult mai repede.... Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-05-09 08:43:15) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #56 2008-05-09 08:51:37
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?tinutza,sa nu mananci sau sa bei nimic de la fata aia si incearca s`o eviti cat poti de mult..si nu te face dusman cu oameni d`astia.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #57 2008-05-09 08:57:42
mai eu nu stiu ce sa zic, si ce sa mai cred.. am vazut si eu o faza acu cativa ani cu 2 vecine de alea mele, dusmance nevoie mare... una fff bisericoasa, si cealalta care nu stiu in ce credea da ma rog..... faza e ca aia bisericoasa statea in fata geamului asteilalte la parter statea femeia si arunca cu nu stiu ce praf, culmea e ca se uita sa nu o vada nimeni, s-a uitat in toate partile numa la mine nu, eu stau la 3, dupa ce a aruncat cu chestia aia si-a facut cruce si a plecat... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|