Ce parere aveti despre vraji si descantece?-5
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?
ii pun zgarda rosie... dar ma gandeam sa-i faca ceva mica slujba pt el...sa nu se prinda vrajile de el,dak exista asa ceva... el e mic si nevinovat,n-ar trebui sa sufere k is altii gelosi p frumusetea lui..
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- alynush
- New member
- Inregistrat: 2008-05-03
s va zic sincer si yo cred in vraji deochi farmece .. intr-o seara nepotul meu a plans in hohote .. nu mai stiam c sa-i facem s nu mai planga pana i-a descantat mami cu bete d chibrit intr-un pahar cu apa .. atunci s-a linistit a si adormit:)
- MARIA R
- New member
- Inregistrat: 2008-09-16
Am citit mesajele voastre ,si sincer le dau dreptate celor care spun ca nu cred in vrajii,si descantece... .Asa am fost si eu,radeam cand auzeam,.....dar m-am convins ca ele exista ,desi nu as fi vrut vreodata.... Am sa va povestesc ce sa intamplat,sper sa nu va prictisesc,dar asa poate imi descarc putin sufletul..... Am trecut printr-o experienta groaznica cu cativa ani in urma,cand din senin mamica mea se simtea din ce in ce mai rau,ajunsese in cateva luni la 40 si ceva de kg(nu a fost nici asa prea grasa niciodata,avea in jur de 65 kg)..se topea pe picioare pe zi ce trecea,facea crize ,se sufoca dintr-o data,nu mai dormea noptiile ,se agita,iar la fata era de un palid verzui,o culoare de om mort,nu mai manca,desi e si a fost o femeie puternica ,asta a ajutat-o enorm. Au urmat colindatul spitalelor si a medicilor...dar fara rezultat.... Toate analizele erau pefecte,dar mama mea se simtea din ce in ce mai rau ,o vedeam cum se stinge ,iar eu nu puteam sa fac nimic ca sa o ajut.Am ajuns in situatia ca tatal meu a rtebuit sa plece in strainatate ,pt ca nu mai aveam bani,sa putem merge mai departe. Multi spun ca daca ai incredere in D-zeu,nu poti crede in vraji,dar noi am avut enorma credinta,si de acea El nu ne-a lasat.Nu mi-am pierdut nici o clipa speranta,desi erau momente cand simteam ca totul in jurul meu se naruie,atunci cand mama mea ma strangea in brate foarte puternic si imi spunea ca nu vrea sa ma lase,dar ca nu mai poate lupta. A renuntat la un momendat sa mai mearga la medicii si controale inutile,nu mai vroia sa auda de asa ceva. Mama mea nu se intelegea deloc cu fratele ei,nu putea sa ne suporte deoarece era un idiot care isi parasise familia,si acum nu avea unde sa se duca,nu mai avea casa ,deoarece ramasese copiiilor si fostei sotii in casa lui.Vazandu-se in situatia asta ,a incercat sa se "bage" pe sub pielea bunicilor mei(parinti mamei mele) care locuiau cu noi in curte,pt ai intoarce inpotriva noastra,pt a ne da pe noi afara din casa,ca el si amanta lui sa se poata "instala" acolo.D-zeu nu a permis asta,desi a reusit sa isi puna planul in aplicare ,intorcandu-i pe bunici in potriva noastra, pana in momentul cand bunica mea a cazut pe pat,si el nu a mai fost deacord sa o ingrijeasca,bunica a inteles ca a gresit si si-a cerut iertate mamei mele,urmand sa se predea ei,cu tot,pt ca noi sa o ingrijim.Dupa un an bunica a murit...... Si din momentul acela a inceput calvarul pt familia mea,pt mama.Dupa inmormantarea bunici mama mea a inceput sa se simta rau,cea ce va spuneam la inceput. Dar cum spuneam D-zeu nu ne-a lasat.Dupa un an de chin,a mamei mele,El a dezvaluit adevarul. Era Ziua mortiilor,(luminatia ,se spune la noi) cand am mers la cimitir,iar mormantul bunici mele nu era de gasit.......:f?rv?nad:...........in cele sin urma am dascoperit mormantul sub un morman de gunoi,deoarece nu curatisera nimeni mormantul,si de la inmormantare au ramas multe coroane care in timp sau uscat si de la ploaie au putrezit,lumea vazand acolo mizeria aia a crezut ca e gramada de gunoi,si au mai aruncat si ei.Imi era rusine de lume,ca bojbaiam prin gunoaie ca sa ii pun i lumanare bunicii,dar imi era si frica sa nu ia foc mormanul ala,,,asa ca am plecat acasa si a doua zi am insistat la mama sa mergem sa curatim mormantul.In cele din urma mama a cazut deacord....In timp ce curateam si trageam de toate gunoaiele alea am observat ca crucea era bagata adanc in pamant.....incercand sa trag de ea sa o ridic mai sus...zaresc ceva deasupra mormantului.....dau cu sapa si scot un pulovar/bluza ,nu se intelegea ca era murdar,nu dau importanta,il arunc, si dau mai departe sa curat, .....legata de cruce(cu fite negre de lana,7,inodate) era o coroana (cea pe care o facusem din partea mea si a mamei pt bunica):f?rv?nad::f?rv?nad:,,nu imi da nimic suspect nici acum...si merg mai departe:/....tot la capul bunici era o vaza in care am pus flori si lumanarii cand am facut prohodul de 6 sapt (la noi se face),dedesuptul vazei,poze rupte:f?rv?nad:,bucatii de ciorapi lycra:f?rv?nad:,si coji de oua:f?rv?nad:....la toate astea am chemat-o pe mama sa i le arat,uitandu-ne mai atent am observat ca in poza era mama mea,ciorapii tot ai ei erau , aveau un anumit model si ea ia recunoscut,iar pulovarul la fel.Am terminat de curatat ,si am plecat acasa......cele gasite la mormant le-am aruncat nestiind ce sa facem cu ele,am crezut ca e suficient ca le luam de unde erau puse,dar nu a fost suficiient....In noaptea acea mama mea era sa moara,o vedeam cum se sufoca,parca cineva o strangea de gat,cadea jos,era rece toata....atunci am inteles ce se intampla defapt. A 2 zi am mers iarasi in cimitir am cautat,si am luat intr-o punga toate cele gasite si am mers la preot sa-i le arat si sa-i spun ce se intampla cu mama mea. Dar mia zis ca el nu poate face nimic,:f?rv?nad:pt ca cea ce sa facut cu rau ,doar cu rau se desface,a venit la noi si a citit pe mama rugaciunii,:popa:dupa care sa simtit mai bine....ne-a recomandat sa gasim o femeie care desface,si nea trimis el la una. Am mers,si intradevar mamei mele i se facute farmece cu mort(bunica),pt ca ea sa se usuce pe picioare,si sa moara. Femeia acea a fost deacord sa ne ajute ,am platit 300 euro,a urmat nenumarate vizite la ea,nenumarate slujbe la mai multe bisericii,descantece,potiuni pe care mama trebuia sa le bea,sau sa isi spele fata,noptii de rugaciune,zile in care stateam inchise in casa deoarece nu aveam voie sa vorbim sau sa vedem pe nimeni,zile de post si ajun,....dar cu cat timpul trecea cu atat mama mea se simtea mai bine,se vedeau progresele.Femeia respectiva a lucrat 6 luni ,au existat atatea ritualuri,atat pe care le facea ea ,cat si cele ce trebuia sa le facem noi acasa,citea ceva de 2 ori pe sapt pe mama,intr-o camera intunecata,cu obiecte ciudate in ea,.......si muuuuulteeeee altele pe care le-am respectat cu strictete si sfintenie intocmai cum ni se spunea.......... Dar a meritat........acum mama mea zambeste din nou,e femeia de altadata.....sanatoasa....fericita......tot raul a ramas o trista si dureroasa amintire,...... Ambii mei parinti sunt in Italia,lucreaza ,si castiga foarte bine......si sunt sanatosi ,pt ca asta conteaza.........ma doare ca nu ii am aproape,:cry:dar tot in acelas timp sunt fericita pt ca stiu ca acolo le e bine,ca nu-i poate atinge nimeni si nimic,nu le mai poate face rau. Am o familie minunata,doi parinti extraordinari,unici,din toata experienta asta am invatat sa-i iubesc la infinit:X,fac orice pt ei,doar sa fie mandri de mine,sa-i fac fericitii. In casa mea sa reinstalat binele. Cojmarul acela sa sfarsit,desi mereu imi va lasa un gust amar de cate ari imi voi aminti.........dar povestea mea a avut un HAPY END........ Feritiva de rau,:evil:el exista,:evil:indiferent ca credem sau nu,indiferent ca avem credinta sau nu.....el exista,de acea si in manastirii calugarii fac dezlegarii de farmece,maslurii,...si alte rugaciuni...cu scopul de a inlatura raul. Va multumesc pt timpul acordat.
- pink_butterfly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-08-10
- micutza088
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-14
wow eu chiar nu mai stiu ce sa cred, sper sa nu mi se intample mie sau cuiva apropiat asa ceva in ghicitoare nu cred si nu m-as duce niciodata
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
mi s-a ridicat parul pe coloana...........
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- maria_82
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-12
Hmm....mie astea mi se par povesti rupte din filme.....ceva de domeniul fantasticului. Nu pot sa cred in asa ceva. Nu exista vraji/vrajitoare/mos craciun/zana maselutza etc :-P Odata m-am dus si eu la una care zicea ca citeste in cafea.....de curiozitate....o prostie :-)) Si ma enerveaza la culme toate superstiile....
Ultima oara a fost editat de maria_82 (2008-09-17 11:48:56)
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
yo cred in deochid .. ma deochi repede ... daca sunt singura sau nu ma doare tare capu imi zic Tatal nostru, dar daca ma doare tare imi zice mami de deochi . stiu k daca dormi q deochiu ti se face si mai rau .. si mi s-a intamplat asa si nici descantecu de deochi a lu mami nu a m,ers si am chemat o vecina care mi-a zs alcolo si mi-a trecut.
si aia q aplecatu e adevarat da nu e vrajitorie .
si tin mite k eranm mai mica si intr-o dimineata am gasit ceva ff dubios al usa si nush ce a sfatuit-o mamia p mami k sunt farmece.
yo cred k ele exista ... si incerc sa ma feres cat pot de oamneni d-astia de ex cand ma duc la bunica'mea la buc... ea sta intr-un cariter d vile si p langa cartier e o vrajitore ff cunoscuta .. si fetele ei au ditamai casele p acolo si mi-e frica sa nu ma intalnesc q ele. nu am acceptat niciodata sa mi se ghiceasca si nici nu o voi face.. cred in puterea lui Dumnezeu
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- life
- Hero member
- Inregistrat: 2008-05-23
maria_82 a scris:Hmm....mie astea mi se par povesti rupte din filme.....ceva de domeniul fantasticului. Nu pot sa cred in asa ceva. Nu exista vraji/vrajitoare/mos craciun/zana maselutza etc :-P Odata m-am dus si eu la una care zicea ca citeste in cafea.....de curiozitate....o prostie :-))Si ma enerveaza la culme toate superstiile....
Pai u te'ai dus la un escroc cu siguranta ..asta cu cititul in cafea/carti e alta treaba iar treaba cu descantecele este alta. Eu cred in puterea deochiatului si in blesteme pt ca atunci cand cineva te blesteama nu ca are el nush ce puteri dar in momentul ala il cheama intr'un fel pe cel (numai prin rautatea care o simte pt cine blesteama) si el abea asteapta sa faca ceva rau cuiva de asta blestemele se prind de oameni..iar descantecele ii cer ajutorul lui D-zeu si de aceea de multe ori merg.
Sa va spun ce a patit o fata,nu e cine stie ce dar te pune putin pe gandit..Eram o data la suc la o terasa si vine un baiat la noi si ne face niste trucuri cu carti,bile,sfori etc si la un moment dat o ia pe o fata si ii face ceva cu niste carti..pune cartile intr'o anumita ordine si o pune sa aleaga un colt apoi raman 4 carti si o pune sa dea la oparte cate o carte pana ramane cu 2 si din alea 2 pastreaza una..Ia el cartea respectiva si i o arata,era o carte care avea o poza care reprezenta viata iar toate cartile celelalte reprezentau raul..va dati seama ce bine s'a simtit ca a ales acea carte A si a mai spus sa ne ferim de persoanele care poarta inele pe degetul mic pt ca acele peroane sunt f razbunatoare si rele
Ultima oara a fost editat de life (2008-09-17 13:27:02)
We Have To Be Strong !!!
- MARIA R
- New member
- Inregistrat: 2008-09-16
Da,Katalyna2311,ai dreptate,poate era o vrajitoare,desi nu era tiganca,avea aproximativ 50 ani,si era foarte de treaba.Dar credema caci nu ma inspaimantat deloc gandul ca merg la o vrajitoare...sau ce o fi fost.,as fi mers la inca 100...daca era nevoie,pt ca era viata mamei mele in joc,femeia care mi-a dat viata,pt ea as fi mers pana la capatul pamantului dak era nevoie,pt ca i-am vazut suferinta,si asta era unica sansa....... Stiu ca pare o poverte rupta din filme,cum spune cineva aici,dar este un episod REAL din viata mea,stiu ca pare de necrezut,si nici nu va doresc sa ajungeti sa credeti,asa cum am ajuns eu....... E adevarat ca religia nu acepta vrajitorie,si ca poate ar fi existat rugaciuni care ar fi putut face ceva,dar asa a fost sa fie,D-zeu sa ma ierte,:signof10:poate gresesc...dar nu o sa imi para rau niciodata pt cea ce am facut...am facut-o pt cea mai draga persoana..pt mama....
- Joy'n'Happiness
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
sincer eu nu prea cred in din astea ..nu spun k nu exista, odata c nu am dovezi nu pot sp k nu exista..p lumea asta exista si bine si rau....o cale d a combate aceste chestii oculte si dubioase este sa avem credinta si sa ne rugam..
Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.
- little_bunny
- Hero member
- De la: pamant la cer...te iubesc!
- Inregistrat: 2007-04-13
Joy'n'Happiness a scris:sincer eu nu prea cred in din astea ..nu spun k nu exista, odata c nu am dovezi nu pot sp k nu exista..p lumea asta exista si bine si rau....o cale d a combate aceste chestii oculte si dubioase este sa avem credinta si sa ne rugam..
subscriu!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
exista. si nhu tre sa calareasca nimeni matura pt a fi "vrajitoare" n-am citit tot topicul, poate a mai zis cineva... o simpla vorba rea/buna din partea cuiva cu campul energetic puternic actioneaza ca "vraja". actioneaza ca blestem/binecuvantare. pana la un punct, si rugaciunea actioneaza ca "magie alba". diferenta sta in "sursa" invocata... care, in cazul rugaciunii, e cea mai puternica.... si anuleaza orice altceva. eu una nu sunt de acord cu mersul la babe sa "dezlege"... dezlegarea se face doar in biserica, prin rugaciune. nu prin alte vraji.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
Nu pot sa cred in asa ceva.
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
ieri am constatat k de la iuby din camera a disparut poza noastra si un animal de plus pe care il luasem eu..de fapt animalul a disp mai demult..iuby zice k atunci a disparut si poza..faza e k noua nu prea ne merge bine cam exact din perioada in care a disparut catelul..si poza implicit...oare sa aiba vreo legatura intre ele dat fiind faptul k maica0sa nu ne suporta nici pe mine nici pe el..si mi-a spus verisoara lui k a mai auzit-o blestemandu-ne pe la tara..tot imi vine in cap o kestie "blestemul de mama se prinde " .. acum iuby a zis sa ii duc alta poza cu noi ..sa ii duc sau sa ma abtin?
Sa nu te astepti sa te salut!
- mcdreamy
- Full member
- De la: calculator
- Inregistrat: 2008-09-11
mykutza a scris:ieri am constatat k de la iuby din camera a disparut poza noastra si un animal de plus pe care il luasem eu..de fapt animalul a disp mai demult..iuby zice k atunci a disparut si poza..faza e k noua nu prea ne merge bine cam exact din perioada in care a disparut catelul..si poza implicit...oare sa aiba vreo legatura intre ele dat fiind faptul k maica0sa nu ne suporta nici pe mine nici pe el..si mi-a spus verisoara lui k a mai auzit-o blestemandu-ne pe la tara..tot imi vine in cap o kestie "blestemul de mama se prinde " .. acum iuby a zis sa ii duc alta poza cu noi ..sa ii duc sau sa ma abtin?
eiii prostii ,du i poza ,nu mai fi blegutza ...blestemu de mama se prinde de c**.se prinde daca crezi tu asta...s apoi incepi sa te comporti aiurea si sa fii oleaca paranoia ..las o pe ma sa sa te blesteme si pt atunci cand esti pe wc...tu ia si spune doamne doamne frumos noaptea fa o cruce si te culca..
Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk Great Song
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
nuj..poate au fost coincidente...da dup-aia am facut 2 accidente cu masina..in 2 sapt..si mereu ii zice lu iuby sa se duca dupa taica-su..si taica-su a murit in accident de masina
Sa nu te astepti sa te salut!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|