|
Nu esti logat.
Fetelor ... daca ..#1 2007-09-12 17:42:32
Fetelor ... daca ..Sunt intr`un loc unde nu am de unde sa imi cumpar Loette (anticoncept. pe care le folosesc) ... mai am de luat ultima pastilutza roz si am uitat blisterul acasa. Daca nu o iau e vreo problema ? relatii sexuale nu intretin orikum k prietenul meu e plecat iar eu sunt la tzara ... in the middle of nowere .. deci am luat 20 pastilutze si azi trebuia sa o iau pe ultima pana sa le incep pe cele albe . daca nu o iau imi vine ciclul ca de obicei nu ? ... pls raspundeti`mi ... chiar nu am de unde sa imi cumpar si mi`e imposibil sa ma duc in cel mai apropiat oras sa fac rost de ele .. Mersi Offline #2 2007-09-12 17:46:54
Re: Fetelor ... daca ..din cate stiu eu iti vine ciclu normal sau poate cu o zi sau 2 mai devreme..........eu cand mai uitam cate o pastila imi venea cu cateva zile mai devreme sau aveam spotting dar la tine este ulima deci nu cred ca ar fi o problema grava Offline #3 2007-09-12 17:56:29
Re: Fetelor ... daca ..Ok .. deci n`are nici o treaba .. atata timp cat nu intretin rel sexuale .. nu ? Ultima oara a fost editat de justanothersadheart (2007-09-12 18:13:09) Offline #4 2007-09-12 18:10:49
Re: Fetelor ... daca ..nu e problema...iti va venii mai repede cu o zi probabil...si nu vei mai fi protejata...incepe atunci pauza mai repede...si dupa 7 zile incepe o folie noua...protejata vei din nou dupa a 7 pastiluta din folia noua... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|