|
Nu esti logat.
Dupa cat timp?-3#39 2007-09-13 13:11:25
Re: Dupa cat timp?
ups No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #40 2007-09-13 13:16:00
Re: Dupa cat timp?dupa 3 zile http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #41 2007-09-13 13:18:57
Re: Dupa cat timp?3 saptamani...no regret Offline #42 2007-09-13 14:05:40
Re: Dupa cat timp?dupa 4 luni jumate,a fost si e primul expect the worst , hope for the best! Offline #43 2007-09-13 14:09:26Re: Dupa cat timp?
dupa o luna si cateva zile... eram atat de curiosi amandoi incat n-am mai rezistat El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#44 2007-09-13 14:29:12
Re: Dupa cat timp?am uitat sa zic de mine.. dupa 8 luni cu primul. si cu actualul sunt de 3 saptamani si inca n-am vrut sa se intample I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #45 2007-09-13 14:31:35
Re: Dupa cat timp?cred ca eu l-am facut sa astepte cel mai mult...1 an jumate,amandoi eram virgini. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #46 2007-09-13 14:40:29
stai linistita, noi ne apropiem de punctul ala! Offline #47 2007-09-13 14:42:50
Re: Dupa cat timp?da?si eu care credeam ca sunt singura.chiar ma simt prost cand ma gandesc cat l-am facut sa astepte. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #48 2007-09-13 14:43:36
Re: Dupa cat timp?8 luni. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #49 2007-09-13 20:55:00
Re: Dupa cat timp?dupa un an aproape am reusit si noi s-o facem ca lumea,deoarece pe mine ma durea foarte tare...l-am chinuit rau de tot,saracu'! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #50 2007-09-13 20:58:14
Re: Dupa cat timp?Eu acum am o chestie impregnata in minte....daca o sa-mi fac un prieten si ma apuca poftele ce fac? sa zicem ca ma pun cu el si simt dorinta s-o fac...ratunea imi zice sa nu cedez rpd am eu un fix cu asta ca daca ma culc cu un baiat destul de rpd sa nu creada nu stiu ce despre mine si altele...mai ales ca am avut doar un singur baiat pana acum #51 2007-09-13 21:01:10
subscriu... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #52 2007-09-13 21:05:49
Re: Dupa cat timp?dupa 2 ani si o luna ,cu actualul si singurul...eram amandoi virgini.saracutu` de el cat a trebuit sa astepte Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #53 2007-09-13 21:08:02
Re: Dupa cat timp?2 ani si o luna Offline #54 2007-09-14 19:59:49
eu prin asta trec acum. de asta am si deschis topicul asta. am peste cateva zile o luna cu actualul meu prieten. iar fostul a fost primul pentru mine. si nu stiu ce-i cu mine, ce vreau. nu vreau sa para ca cedez prea usor sau ca-s prea speriata.. nu stiu I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #55 2007-09-14 20:06:26
Re: Dupa cat timp?Eu zic ca atunci cand va dati seama ca baiatul merita,ca tine la voi si ca isi doreste o relatie stabila este ok sa o faceti.Eu cu primul(si singurul)am facut-o dupa 3 luni.Este f putin dupa parerea mea.Inainte nu as fi crezut ca as face asta dupa asa putin timp,dar in astea 3 luni mi-am dat seama ca nu am intalnit pana atunci un baiat care sa merite mai mult decat el.Dupa inca 3 luni ne-am si casatorit Me and u... Offline #56 2007-09-14 20:08:21
Re: Dupa cat timp?Da e destul de complicat cu chestia asta....mai ales daca te gandesti ca nu ai vrea sa-i cedezi imediat. Dar la un moment dat tot o sa ajungi aici, mai ales ca baietii cam insista cu treaba asta #57 2007-09-14 20:20:18
Re: Dupa cat timp?Andrutza,daca te iubeste intelege si asteapta pana vei fi pregatita.Si tu asta cauti,sa te iubeasca.Eu i-am spus frumos o singura data ca nu vreau(pana nu ma casatores)si nu a mai adus vb de asta.S-a intamplat de la sine in cele din urma.Daca vezi ca tot insista,oricum parca nici nu iti vine sa faci nimic cu el ca ti-e frica sa nu fie asta scopul lui si apoi sa te lase.Oricum tu esti o fata f dulcica(te-am vazut in poze ) si mai esti si buna pe deasupra,asa ca trebuie doar sa ai grija sa deschizi ochii si sa iti dai seama care este cel potrivit. Me and u... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|