|
Nu esti logat.
Cat timp ati fost la distanta unul de altul ?#1 2007-09-13 19:47:25
cat timp ati fost la distanta unul de altul ?cat ati stat cel mai mult separat/e de iubit/a (fara sa va vedeti)? lucrul asta a schimbat ceva in relatia voastra ? in bine sau in rau ? e necesara o astfel de pauza (unii spun ca e bine din cand in cand...) ? Offline #2 2007-09-13 19:48:48
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?7 8 zile, cand m-au luat ai mei cu ei in grecia http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-09-13 20:03:55
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?noi avem o relatie la distanta asa ca cel mai mult a fost 2 luni:(nu la noi nu a schimbay cu nimic distanta si niki timpul,pt ca ne iubim si vrem un viitor alaturi unu de altu,, take me as i am or watch me as i go! Offline #4 2007-09-13 20:05:39
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?o luna cel mai mult,suntem din orase diferite dar amandoi la facultate in acelasi oras,unde ne-am cunoscut acum 3 ani si jumatate.au mai fost dati cd ne-am vazut la 2 sapt,foarte nashpa dar nu depindea de noi.ce dulce e regasirea.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #5 2007-09-13 20:06:30
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?8 zile a fost el plecat la bucuresti. ne-a apropiat mai mult pauza asta de 1 saptamana :"> Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-13 20:13:02Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?cel mai mult...3 saptamani cred...dar acum ca e plecat o sa atingem alt record Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2007-09-13 20:14:57
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?nu mai mult de o zi... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #8 2007-09-13 20:15:53
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?noi suntem la distanta constant...sa ne vedem e exceptia :-(..e cam naspa, ne certam des (de dor...) ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #9 2007-09-13 20:18:57
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?
norocosilor Offline #10 2007-09-13 20:24:49
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?al meu face rugby de performanta si pleaca in cantonamente...da o sapt cel mult...si vb in fiecare zi la tel cate 2-3 ore:D Offline #11 2007-09-13 20:47:22
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?cred ca vreo 2 sau 3 saptamani http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #12 2007-09-13 20:53:42Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?5-6 zile... maxiiim e perioada cea mai mare in care nu ne-am vazut dar... abia acum incepe partea urata iubi va pleca la facultate peste 2 sapt... eu raman aici ca mai am un an de liceu deci o sa ne vedem o data la o saptamana, 2 chiar pe de-o parte mi-e groaza sa ma gandesc cat de greu va fi, pe de alta sunt convinsa ca zilele pe care le vom petrece amandoi vor fi superbe desi nu suficiente, macar sa luam foc iar ca in primele luni si tot are un aspect pozitiv! acum... ramane de vazut ce va fi... Ultima oara a fost editat de annna (2007-09-13 20:56:13) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #13 2007-09-13 21:13:19
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?cat de norocoase sunteti toate...nici nu va dati seama... Offline #14 2007-09-13 21:13:28
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?6 luni jumate.suntem de 3 ani impreuna iar in ultimul an a fost numai plecat.a venit doar de craciun si acum in vara.acum e iar plecat.nu stiu daca schimba relatia intr-un fel.amandoi ne-am maturizat,mai mult eu.cand era in tara imi permiteam sa fac multe copilarii sa ma port copilareste si sa ma supar din orice pe cand acum....eu ma supar eu ma impac si nu are sens sa ma supar din orice.atunci cand ne vedem....vorba annei luam foc .nu stiu cat va mai merge asa dar noi speram sa merga si sa reusim sa facem ceva impreuna in viitor. expect the worst , hope for the best! Offline #15 2007-09-13 21:15:27Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?si eu sper ca perioada asta petrecuta la distanta sa ma maturizeze... sa nu mai fiu asa "cicalitoare si sufocanta cateodata" cum spune iuvi... sa nu-mi mai permit atatea copilarii si atatea ifose aiurea El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #16 2007-09-13 21:16:17
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?pai cam o saptamana...si a fost destul d greu...nu-mi imaginez cum ar fi daca ar fi plekt cateva luni sau makr o luna. Offline #17 2007-09-13 21:22:57
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?
e foarte rau. la inceput te simti aproape pierdut, e tare greu. timpul trece ffff greu daca nu ai ocupatie (cum nu aveam eu, simteam ca innebunesc !) si ... nu stiu cum resimte fiecare dar pentru mine e un chin ! nu mai vreau !!!!!!!!!!!! Offline #18 2007-09-13 21:25:04
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?maine sunt 2 sapt de cand a plecat iubi meu si mi se pare ca a trecut foarte greu,de acum o sa treaca mai repede ca incepe scoala.primele zile cand am ramas singura am plans super mult.de fapt de fiecare data cand pleaca plang cateva zile,pana ma obisnuiesc cu ideea. expect the worst , hope for the best! Offline #19 2007-09-13 21:35:03
Re: cat timp ati fost la distanta unul de altul ?cel mai mult a fost vreo 8 sau 9 zile si mi se pare ca a schimbat in rau relatia si acu se simte... nimic nu e bine eu cu bibi meu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|