|
Nu esti logat.
Pentru ce?....:(#1 2007-09-13 20:13:33
pentru ce?....:(ma intreb pentru ce noi femeile suntem asa sufletiste si puneam atata pasiune in ceea ce facem? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #2 2007-09-13 20:25:02
Re: pentru ce?....:(Daca lucrurile ar fi stat invers......el sa fi gresit....tu nu ai fi fost suparata? Sincer acum? Nu ca ii tin partea....k si eu mor cand tine iubitu suparare.....dar incerc sa ma pun si in locul lui. Fii draguta cu el, faceti lucruri impreuna...ca inainte....ca sa isi recapete increderea in tine You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #3 2007-09-13 20:27:10
Re: pentru ce?....:(sa stii mitzili am incercat sa fac foarte multe lucruri frumoase in putin timp...si nu au fost apreciate...adik nu am facut o asa mare crima astazi ca vezi doamne am cerut "socoteala" incat concluzia sa fie ca eu nu fac decat sa il supar...... Ultima oara a fost editat de sweet_di (2007-09-13 20:28:37) To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #4 2007-09-13 20:45:24
Re: pentru ce?....:(poate era suparat sau nervos si el.stiu ca asa faceam si eu cu fostul,si acum regret multe crize pe care i le-am facut mai mult degeaba... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #5 2007-09-13 20:46:18
Re: pentru ce?....:(poate ca doar l-ai prins intr-un moment cand era stresat si nervos I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-13 20:50:12
Re: pentru ce?....:(da probabil...numai ca pe mine m-a afectat prea tare.....nu meritam totusi sa arunce asa cu noroi in mine si macar sa ii para rau, dar eu nu cred k el considera ca a gresit k ceva...iar eu stau acum si jelesc ca o toata si ma gandesc la el... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #7 2007-09-13 20:57:13
Re: pentru ce?....:(Dar tu ce ai facut...de ai facut-o lata.....cum ai zis?Asta daca poti spune...fireste You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #8 2007-09-13 21:05:01Re: pentru ce?....:(
nush de ce-mi suna atat de cunoscut offf... viata asta El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #9 2007-09-13 23:05:41
Re: pentru ce?....:(eh...ce sa facem.... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #10 2007-09-13 23:25:46
Re: pentru ce?....:(s-ar putea sa regreti mai tarziu daca o sa te poti mai dur cu el.chiar u ai zis ca ai vazut in ochii lui ca-i pare rau.intr-o relatie trebuie sa lasi si tu dar si el.eu zic sa dai uitarii chestia ca nu te-a tratat cum ai fi vrut tu, dar poate ca e mai bine sa fii mai blanda cu el,macar pt o perioada,sa mai uite ce i-ai facut si tu. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #11 2007-09-13 23:33:09
Re: pentru ce?....:(probabil ca ai dreptate, dar nu pot sa trec peste asta....m-a durut prea tare deep down...o sa vad cum se poarta maine...multumesc mult fetelor pentru pareri... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #12 2007-09-13 23:35:50
Re: pentru ce?....:(ai rabdare si o sa fie bine,iti tin pumii ca maine sa ai o zi mai perfecte decat cele ce au trekut dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #13 2007-09-13 23:37:37
Re: pentru ce?....:(va multumesc mult fetelor...chiar ma faceti sa ma simit mai bine... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|