|
Nu esti logat.
Sunt frumoasa pentru ca :)-2#21 2007-09-14 11:08:57
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)imi place parul meu roscat-ruginiu (si des)si imi pare bine ca n-am atentat la el cu vreo vopsea pt ca mi-l strikam , imi plac ochii mei care isi schimba culoarea din verde in albatsru apoi turcoize, imi place tenul meu alb chiar daca unora li se pare aiurea pe mine nu ma intereseaza,buzele subtiri.chiar daca sanii mei nu-s asa mai mie imi par atragatori si sexy,picioarele drepte si alunita din palma imi mai place . mai sunt zile cdn nu-mi place d mine si ma consider najpa. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #22 2007-09-14 11:10:49
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)eu sunt frumusica, cu parul blond, nu chiar scurt si ochii albastrii, sexi, inaltuta si sunt mandra de mine pentru ca oriunde ma aflu ma fac placuta si sunt in centrul atentiei. Foarte rar sunt nemultumita de aspectul meu fizic. Totul numai lapte si miere. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #23 2007-09-14 11:12:22
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)mie imi plac ochii mei caprui care iarna se fac negri negri de tot, sanii fermi si cu sfarcuri sexy :">, alunita de pe propriu-zis , unghiile lungi , gatul ( toata lumea imi spune ca imi sta super bine cu parul prins in coc ca sa mi se vada gatul) Offline #24 2007-09-14 11:17:47
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)imi place sa ma privesc in oglinda....fara modestie imi place ceea ce vad ochi frumosi si expresivi,buze sexy,ten curat perfect ,sanii mari si tari iar acum de cand cu bebeii din burtica mai mari si mai tari;) insa ceea ce nu mi a placut niciodata a fost fundul ....lipsit de orice forma dupa parerea mea sotul meu zice ca sunt obsedata dar eu imi sustin parerea .....trebuie lucrat poate dupa ce bebeii se vor naste acum nu are rost. Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-14 12:03:06
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)imi place expresia ochilor mei...la prima intalnire sotul meu de ei s-a indragostit , imi plac buzele mele ca sunt mai carnoase, si nasul e ok sanii, parul ca e lung, sprancenele au o forma frumoasa, imi mai plac gambele + picioarele...ce sa mai...sunt prea tare mami de minuni Offline #26 2007-09-14 12:07:43Re: Sunt frumoasa pentru ca :)hmm... imi plac ochishorii "de vulpitza" , de sprancene sunt f mandra (nu sunt ele identice, dar sunt frumoase, asa cum mi le-am dorit... doar sunt opera mea) imi place parul meu des si sanatos care iarna se inchide la culare... se face negru negru ... altceva... imi plac sanii mei (mai mult lui iubi, dar sunt dragutzi desi nu sunt prea mari ) Ultima oara a fost editat de annna (2007-09-14 12:09:13) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #27 2007-09-14 12:09:53
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)Pai oricine e mai frumos cand e multumit sufleteste.....eu cred ca frumusetea vine si din interior #28 2007-09-14 12:26:18
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)
si eu am in dreapta si acu mi-a aparut si in stanga una mai micuta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #29 2007-09-14 13:24:30
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)...pentru ca fac gropite in obraji cind zimbesc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-09-14 13:26:29
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)si eu mi-as dori sa fac gropite ... Mamica de 2 pui scumpi Offline #31 2007-09-14 13:32:19
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)...pentru ca am un par roscat si des tare frumos,pe care nu l-as vopsi niciodata.imi plac ochii mei verzi,funduletul meu si alunita de sus de la piciorul stang:) e tare sexy Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #32 2007-09-14 13:58:00
si eu la fel.... Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-09-14 13:58:57) expect the worst , hope for the best! Offline #33 2007-09-14 14:40:32
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)sunt multumita de mine in ansamblu ... in mod deosebit imi plac ochii, genele, fundul si parul. imi plac sanii mei desi sunt mici, pt ca au forma frumoasa si sunt fermi. mi se spune ca sunt senzuala si provocatoare (nu ma kinui sa fiu asa, pur si sp sunt Ultima oara a fost editat de adina84 (2007-09-14 22:54:09) Offline #34 2007-09-14 14:48:14
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)mie in momentul asta parca nu mai imi place nimic la mine!am nervi!!! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #35 2007-09-14 16:06:16
dak as cadea si eu acum si m-as lovi as face gropita ? Offline #36 2007-09-14 16:08:09
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)A.W. ce zapacita esti. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #37 2007-09-14 16:10:10
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)pai da' intotdeauna mi-am dorit gropite... Offline #38 2007-09-14 16:12:24
Re: Sunt frumoasa pentru ca :)Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|