|
Nu esti logat.
Vreau sa ma fac blonda :)-2#20 2007-09-14 12:50:32
Re: vreau sa ma fac blonda :)parul nu e fdf inkis la culoare.acuma bate spre un blond aramiu ca sa zic asa.....numai k nu e culoarea unfiroma Offline #21 2007-09-14 16:53:35
Re: vreau sa ma fac blonda :)ivy unde ai fugit/ ...pls cand intri sa imi spui si mie culoarea si firma [-o< Offline #22 2007-09-14 17:04:01
Re: vreau sa ma fac blonda :)amoniacul ARDE!!!! La salon te pot decolora si altfel decat cu pudra. Si daca te duci la un salon serios si te decoloreaza cu produse L`oreal sau Wella nu ai niciun fel de problema oricum nu-ti pune prostii din alea in par. Daca astepti pana diseara, o sa-ti spun sigur ce ti se poate intampla de la combinatia aia. Dar eu stiu SIGUR k amoniacul arde parul!! Dup-aia parul tau va arata ca si cum ar fi de plastic.... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #23 2007-09-14 17:04:38
Re: vreau sa ma fac blonda :)eu am fost blonda toata vara..aveam nijte suvitze blonde si vedeam io k ma prinde am zis sa ma fac, m-am si decolorat inainte ca sa fiu sigura k iese... cand am venit de la mare aveam un par de si zgriptzii arata mai bine ca mine...imi crescuse deja 2 cm adik era natural la radacini (dar se vedea oribil) - saten inchis culoarea originala - m-am vopsit din nou....un roscat ..de fapt tentativa...k nu a prins si acu sunt portocalie ...dar nici ca ii mai fac ceva k l-am nenorocit...de sarbatori! Ultima oara a fost editat de PN (2007-09-14 17:06:35) Offline #24 2007-09-14 17:08:09
Re: vreau sa ma fac blonda :)eu acum vreo 2 ani imi faceam suvitze blonde cu decolorant. Parul meu e saten inchis si suvitzele imi ieseau aproape de alb. Cu pudra decoloranta de la L'oreal... Si nu mi-a cazut parul, nu i s-a intamplat nimic... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-14 17:11:09
Re: vreau sa ma fac blonda :)eu am fost suvitata vreo 3 ani,niste suvite albe albe,le faceam la salon ca nu ma pricepeam.nu cade parul,dar in timp ,firul se subtiaza ,se rupe usor.e mult mai bine cu vopsea,si nu toate vopsele au amoniac. Mamica de 2 pui scumpi Offline #26 2007-09-14 18:23:47
Re: vreau sa ma fac blonda :)astept pana maine sa merg la salon..cer parere....ma mai gandesc...si apoi ma fac am renuntat la reteta faimoasa Offline #27 2007-09-14 18:33:00
Re: vreau sa ma fac blonda :)
mama cu asta se ocupa dar din cate stiu eu produsele L`oreal profesionale se gasesc doar in saloane. Daca dai de un asemenea salon, intreaba-le p fete. Dar o sa o intreb eu p mama cand vine, doar ca s-ar putea sa stie doar cu cat o platesc ele, nu si cu cat se vinde.... Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-14 18:33:52) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #28 2007-10-21 19:16:12
Re: vreau sa ma fac blonda :)fetelor..si mie mi a casunat sa ma fac blonda..alta culoare chiar nu ma vad..bruneta nu stiu daca mi ar sta bine,cred k m ar maturiza foarte mult..blonda am zis k dintr o data o sa fie prea mare socul si am zis ca ar merge satena.parul meu este un saten intre deschis si inchis:)) daca intelegeti ce vreau sa spun si as vrea un saten mai deschis.cam cum este romanita iovan. problema este ca toata lumea imi spune sa nu ma vopsesc ca am un par frumos, o culoare frumoasa bla bla si ca o sa l stric. si acum sunt in impas...parerea mea este ca un par vopsit si aranjat arata mult mai bine decat un par natural. sper sa nu ma vopsesc si apoi sa imi doresc sa revin la culoare mea naturala cum fac majoritatea. voi cele care v ati vopsit, sunteti multumite? as vrea o schimabre de look, mai ales k o sa fie si ziua mea si park m am plictisit de culoarea mea. voi ce ma sfatuiti? Offline #29 2007-10-21 19:25:37
Re: vreau sa ma fac blonda :)toate fetele care vor sa se faa blonde...am un sfat pentru voi si istoricul meu cu blondul........kand eram mai mik mi-am oxigentat parul pana s-a deschisssss fff mult un fel d blond am stat asha cv timp........m-am suvitat dupaia blonda...nu va explik c culoare avea in cap............acum 2 ani am fost suvitzata roskat si blond....iar acum un an....cel mai sukar mi-a stat ciocolatie cu suvitze blonde......cel mai bine m-a prins dar acum o luna.....ce credeti ma apukat si pe mn....febra blondului...da ce toata lumea e blonda eu nu???si m-am facut blonda...cu 2 plicuri d decobez...(care mi-a ars parul...e accceasi substantza care te face si la coafor)....+o vopsea.....nu va zik fetelor cum aratam....la inceput mi-a fost greu sa a adaptez....ma deschidea la fatza...ma imbatranea.....desii am doar 17 ani......mi s-a ars parul ingrozitor.........si mi-am schimbat din nou culoarea...in saten inchis.....cu reflexe.....eu zic ca imi sta bine..de fapt aceasta parere o are majoritatea.......nu stiu daca vreodata voi redevenii la culoarea mea naturala(saten deschis)....dar blonda never nu ma voi mai face!!!!!!!!si va sfatuiesc fetelor..daca nu va consultati cu un stilist si daca nu sunteti 100% sigure ca va ..va sta bine.......nu va vopsiti blonde.nu stiu ce am sa fac cu parul meu....cred ca pe la 30 d ani voi fii cheala:(((( Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #30 2007-10-21 19:27:02
Re: vreau sa ma fac blonda :)ps ps ps daca inca aveti culoarea voastra naturala....nu vo stricati pentru nimic in lume!!!!!!!!!!acela este in sfarsit un par sanatos si frumos!!!!!si apreciat!!! Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #31 2007-10-22 10:28:45
Re: vreau sa ma fac blonda :)pai nici eu...de asta vreau sa schimb ceva ca m am saturat de culoarea mea naturala.insa cand aud in stanga si in dreapta ca iti cade parul, ca nush ce, hai sa fim seriosi,daca era asa trebuia sa fie cheala mai mult de jumatate din populatia feminina a globului. cred ca daca ai grija de el un pic mai mult decat o faceai in mod obisnuit totul e ok. desigur ca vopseaua il afecteaza, insa ce nu ne afecteaza pe lumea asta? mai ales ca mi s au pus rau de tot piticii pe creier si nu mai scap de obsesia cu vopsitu:D Offline #32 2007-10-22 13:08:33
Re: vreau sa ma fac blonda :)eu ma fac blonda de mai bine de 5 ani si chiar daca nu mai e firul de par e mai deteriorat nu arata deloc tragic Ultima oara a fost editat de cocoleta (2007-10-22 13:09:10) Offline #33 2007-10-22 13:18:17
Re: vreau sa ma fac blonda :)m-am vopsit acum o luna blonda si dunt foarte incantata .parul imi cadea si inainte sa ma vopsesc asa ca........ folosesc un balsam foarte bun si imi lasa parul matasos si moale VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2007-10-23 09:16:29
Re: vreau sa ma fac blonda :)raluca ce vopsea ai folosit? si inainte de a te vopsi cum aveai parul? Offline #35 2007-10-23 10:27:40
Re: vreau sa ma fac blonda :)saten deschis aveam parul .cu vella nr.12 sau 13 VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2007-10-23 10:29:41
Re: vreau sa ma fac blonda :)pai cam asa il am si eu. si nu ai avut un soc la inceput? cum iti place mai mult?blonda sau satena? Offline #37 2007-10-23 10:32:10
Re: vreau sa ma fac blonda :)nu am avut nici un soc.mie mi-a iesit o culoare foarte frumosa.in catalog era nunta spre alb si eu cum stiu ca la mine o vopsea de genul asta trebuie sa folosesc ca sa iasa un blond cum vreau eu .culoarea mea zici ca e un blond caramel dar putin mai deschis VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #38 2007-10-23 10:34:51
Re: vreau sa ma fac blonda :)si eu tot blonda sunt. ma vopseam inainte cu wellaton. acum am vrut sa ma fac gri, cum e cocoleta. si nu prea mi-a iesit trebuie parul decolorat k sa imi iasa. si nu ma risc pt k daca il decolorez, chelesc. si asa imi cade mie parul.. dar totusi...vreau blondul ala gri Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|