|
Nu esti logat.
Ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?-2#20 2007-09-14 22:32:17
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?si iti bagi ceva in toti,te superi...dar dupa aia o iei d la capat..sau cel putin asa fac eu... Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #21 2007-09-14 23:48:39
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?oau, ma bucur ca macar nu-s singura, intr-o specie evident pe cale de disparitie... :-D va multumesc la toate pentru ca mi-ati povestit din experientele voastre! :-* "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #22 2007-09-15 01:42:51
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?
Daca esti bun si ii ajuti pe ceilalti nu inseamna k te lasi calcat in picioare! Eu d obicei sunt destul de a dracu` si la faze dinalea gen fitze le dau la toti peste bot. Dar cand cineva are nevoie, nu pot sa refuz. Asta nu inseamna k daca imi spune sa ma arunc in cap, ma arunc. Pur si simplu ajut pe cineva care mi-a cerut ajutorul, sau care stiu eu k are nevoie de ajutor. Fac asta pentru ca acea persoana chiar ARE NEVOIE. Si eu am nevoie sa fac bine. Ma simt implinita... Si cred ca e bine asa. Si eu ma enervez cand ajut pe cineva si dup-aia persona respectiva e nesimtita la culme si nu numai ca nu arata pic de recunostinta, ci un dispret total... Dar atunci ma opresc si spun stop oricarei legaturi cu persoana respectiva. Desi cu urmatoarea persoana care are nevoie de mine, fac la fel.. Inca mai traiesc cu speranta k exista si oameni care recunosc (macar in sinea lor) ca am fost mereu acolo cand au avut nevoie de mine si ca i-am ajutat intotdeauna. Si daca nu exista astfel de persoane, macar stiu EU si ma simt impacata cu mine... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #23 2007-09-15 12:12:25
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?yo mai sunt neimtita cnd celallat e nesimtit cu mine, desi uneor ignore c a zis sau c a fct,... un fel de "hai treaca de la mine". pana acum in liceu n-am avut nicio altercatie cu nimeni desi unori mi-am cam scos coltii cnd am auzit c am auzit....de la invidioasele din cls... sa va dau un ex .. prin cls a10a cam asa sf cls a10a cred ca era, martie il cunoscusem ep babi si dupa 4 luni am facut-o cu el..iar fetel din cls barfeau desi habar nu aveau, pt k uneori ami intarziam k ma duceam la el de dim, si incepeau si vb pana intr-o zi cnd m-au apukt pandaliile si m-am rastit al ele,nushu dc es uitau in curtea vecinului pt ca ele o faceau cu 10.oicum fiecare cu trba lui dar asta nu inseamna ca tre sa vb pe cineva de rau k si-a inceput viata sexuala ei si? ce daca? asta inseamna k si eu ar trebuii s o vb pe x ca o face cu x tipi...nu ..asta tot d bun simt exista. uneori chiar tre s fii nesimtit si s-ti aperi drepturile,pe mine ma lasa rece cnd am o harjoneala cu o colega sau cva d genu..nu-mi e apropiata nu nimik.in schimb daca ma cert cu babi ma simt aiurea dupa, pt k poate si eu sunt vinovata cu cva. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #24 2007-09-15 15:18:45
soulfly, cand are nevoie da, il ajuti. si tot respectu pentru ce ai povestit cu colegul orfan, putini ar face asa, bravo http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-17 07:53:27
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?raspuns direct: cred ca te duci naibii. nu e nici locul si nici timpul sa mai fim foarte simtiti. Offline #26 2007-09-17 15:54:00
subscriu cu nesimtire Offline #27 2007-09-17 15:56:26
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?nesimtitelor it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #28 2007-09-17 15:57:51
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?) Offline #29 2007-09-17 16:12:06
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?uite ce te faci cind ai prea mult bun simt:ajungi sa imbatrinesti(ca mine) stiind ca oamenii sunt rai dar refuzind categoric sa crezi asta, iti asumi spatele intors si atitudinea deranjata a unora(de parca le-ai fi cerut, nu le-ai fi dat) nu astepti nici macar acel multumesc pentru ca sa te poti bucura de el atinci cind totusi vine si, fireste stii sigur ca nu te vei imbogatii niciodata si accepti asta...uneori risti sa nu iti cistigi nici traiul zilnic....fie pentru ca muncesti mult pro bono fie ca din banii cistigati ajuti pe altii mai amariti... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-09-17 16:19:43
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?doctoressa, mi-ati luat vorba din gura, ca sa spun asa...la asta ma gandeam acum, ca daca nu ai constructia necesara, a deveni nesimtit o sa para ceva fals venind de la tine...si pana la urma, cand suntem singuri, ramanem cu constiinta noastra si-atat...cine poate ignora propria constiinta si sa fie multumit cu ce a facut, foarte bine, insa pentru cine se chinuie sa fie nesimtit - si nu e - poate deveni o tortura... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #31 2007-09-17 16:21:49
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?Ei bine, de mine depinde un copil...as fi vrut sa pot fi altfel, gindindu-ma la viitorul ei...m-am straduit si ma straduiesc zic eu...nu imi prea iese insa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2007-09-17 16:22:11
eu am bun simt sau nu ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #33 2007-09-17 16:25:54
Depinde acum cat de "fara simt" vreti sa fiti, pentru ca, imi dau seama ca pentru fetita dvs. ati luptat deja o gramada si ati luat atitudine in multe situatii...deci sunt sigura ca au existat multe situatii in care "v-ati tinut tare" pe pozitii ... Eu cred sincer ca, daca nu ati fi fost asa cum sunteti, acest forum nu ar fi existat. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #34 2007-09-17 16:40:35
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?asa este...si fiindca insist sa cred ca e o treaba buna, ca ajuta...ei bine, ma bucur ca sunt asa cum sunt Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-09-17 16:42:07
sincer sa va zic, si eu! ca sunteti asa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #36 2007-09-17 17:14:04
a avea bun simt nu inseama neaparat de a lasa de la tine, inseamna k tu k fire esti mai moale, ori iti e mila intr-un fel, ori iti place ce faci (ziceai ceva mai sus de servici) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #37 2007-09-18 07:48:05
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?Am ajuns la concluzia ca e bine sa mai fi si egoist. Dupa vreo 10 ani de tepe mici sau mari... sunt foarte "intepata" ).. Ma rog...ca sa mai destindem atmosfera... Offline #38 2007-09-18 23:27:59
Re: ce (te) faci cand ai prea mult bun simt?hehe... prea mult bun simt se pare k in ziua de azi e un cutit cu 2 taisuri... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|