|
Nu esti logat.
Injectia sau yasmin#1 2007-09-14 22:48:16
injectia sau yasmintimp de 14 luni am facut injectie ca si metoda de contraceptie si mi s-a spus,datorita faptului ca nu am mai avut menstruatie de loc,ca ar trebui oprita.urmatoarea injectie ar trebui sa o fac pe data de 3 octombrie,dar am fost la medicul de famile si mi-a prescris yasmin.problema mea este ca nu vreau sa cresc in greutate si am citit pe prospect ca yasmin "ajuta" in aceasta problema.va rog,daca se poate sa-mi sugerati un contraceptiv care sa nu ingrase deloc(daca acesta exista:)) Offline #2 2007-09-14 23:28:47
Re: injectia sau yasminimi poate raspunde si mie cineva la intrebarea adresata?va rog... Offline #3 2007-09-14 23:31:32
Re: injectia sau yasminNu exista un contraceptiv din cauza caruia se ingrasa toata lumea...depinde de organism.Unele fete chiar au slabit cu anticonceptionale,altele s-au mentinut. Offline #4 2007-09-14 23:33:25
Re: injectia sau yasminjulia_julie imi poti spune si mie te rog cat costa acea injectie...si cat de sigura e? 6 ani de dragoste Offline #5 2007-09-14 23:41:12
Re: injectia sau yasmineu sunt in londra.nu stiu cat costa injectia,dar trebuie sa stii ca atunci cand faci injectia nu o sa ai menstruatii deloc,ceea ce o sa aiba o anumita repercursiune asupra organismului tau.vei retine apa.eu m-am ingrasat cam 10-12kg si de aceea vreau sa trec la contraceptive.iti spun sincer ca daca vb cu medicul tau,acesta nu iti acorda timpul necesar de dicutie si te va trimite la farmacie,cu o reteta in mana,bucuros ca a mai scapat de un pacient.cel mai bine este sa te consulti cu cineva care este in aceeasi situatie ca si tine si vei intelege mai multe decat speri Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-14 23:42:44
Re: injectia sau yasmineste foarte sigura pt ca organismul tau nu mai produce ovule.eu am facut injectia o data la 12 saptamni,dar sunt injectii care se fac o data la 24 de saptamani. Offline #7 2007-09-14 23:54:57
Re: injectia sau yasminin primul rand jolie_jolie ai warn. citeste regulile. mami de minuni Offline #8 2007-09-14 23:57:19
Re: injectia sau yasminbine..bine...doar imi trecuse ideea prin cap.Revin la the old friend...(coit intrerupt) 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|