|
Nu esti logat.
Ati fost tradate de cea mai buna prietena?-10#172 2011-02-03 17:32:47
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Eu pot sa zic ca am crescut intre baieti. Deci tradata de cea mai buna prietena nu, dar de cel mai bun prieten nu am degete la mana...La un moment dat aveam un prieten cu care ma inteleegeam foaarte bine. Pana cand s`a imprietenit cu o tipa care nu ma suporta nici in ziua de azi. Asa ca s`a "descotorosit " de mine ca sa iasa cu ea.. Iubirea-n general e ca un joc de carti Vezi cum le imparti ca o sa primesti dragoste din parti . Offline #173 2011-02-03 18:34:38
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?eu am patit-o cu aceeasi persoana de 2 ori... si a 2a oara a reusit sa faca atat de bine pe victima, ca a racolat 2 alte "prietene" de ale mele si le-a intors impotriva bestiei de mine. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #174 2011-02-03 21:04:35
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Eu am reusit sa ma cert sau sa am divergente cam cu toate prietenele, dar pana la urma am revenit la sentimente mai pasnice cu toate. N-am nicio prietena cu care sa nu mai vorbesc pentru ca ne-am fi certat sau mi-ar fi facut faze nasoale. Dar nici nu am asa multe, le-as putea numara pe degetele de la o mana. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #175 2011-02-03 21:23:54
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?N-am fost tradata de cea mai buna prietena pt ca nu am una. Am prietene, amice cu care ies, ma distrez, dar nu am incredere sa spun nimanui chestiile care ma apasa si cred ca e mai bine asa. Adica, simt ca daca as spune cuiva din exterior ceea ce mi se intampla ar fi ca si cum as lasa garda jos si as fi vulnerabila, numa` buna de atacat la un moment dat. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #176 2011-02-04 00:01:50
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?una dintre cele mai bune prietene n-a vrut sa mai aiba de a face cu mn pt ca avea impresia ca nu ii mai acord atentie...ca imi pasa mai mult de iubitul meu decat de ea.mi se pare logic sa imi pese mai mult de el desi mama m-a invatat sa fac invers si ea are mereu dreptate sper ca instinctul meu feminin sa ma fi indrumat bine Offline Publicitateloading...
#177 2011-02-16 21:50:22
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?eu din copilarie am avut 2 prietene foarte bune... dupa un timp ne.am certat ... acum una e in spania si numai am cum sa dau de ea..... pe celalta o mai vad odata la 1-2 dar... iubitul e singurul meu bun prieten! iubi meu e cel mai tare! Offline #178 2011-08-29 22:08:20
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?aici si eu prezenta "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #179 2011-08-29 22:10:54
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?si eu le-am dat jet astora care nu au mai stiut sa dea semn de viata cand s-au combinat Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-08-29 22:19:04) Offline #180 2011-08-29 22:23:22
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Aş putea să ?nşir aici c?teva păţenii cu aşa zisele prietene. O parte, cum spunea şi sleeping beauty, le-am lăsat ?n trecut; se pare că au cam uitat cu cine se jucau "cu puţa-n ţărnă", după cum se zice, şi gata dom'le, cum a venit făt frumos, cum numai ochi pentru el au. Sau alea de umblă numai cu fete care au ?n cap numai cum să fie mai populare, dar at the end of the day, tot pe umărul meu vin să se pl?ngă. Apoi mai sunt profitoarele, b?rfitoarele... uit vreo categorie? Ultima oara a fost editat de Diananaid (2011-08-29 22:25:55) Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #181 2011-08-29 22:26:38
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?
same here Offline #182 2011-08-29 22:27:32
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Kath.. idem. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #183 2011-08-29 22:28:51
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Femeile sunt foarte ale dracu'. Am avut si eu cateva prietene pe care le consideram a fi foarte bune, dar am terminat-o pe rand cu aproape toate: una devenise geloasa ca ieseam si cu alte prietene, o cam luasese razna saraca si normal ca am incheiat cu prietenia, alta am descoperit ca era o nebuna si o prefacuta, a zis lucruri foarte urate despre mine si desi am iertat-o o data, a doua oara am pus punct. Eu niciodata n-am avut incredere oarba in femei, n-am spus nimanui cele mai "murdare" secrete fiindca mi-am dat seama cat de usor poti fi tradat... Nu prea cred in prietenii adevarate, din alea pana la moarte. Am si acum o prietena la care tin si pe care o consider foarte apropiata, dar si de ea ma feresc cu anumite chestii. Unele lucruri e mai bine sa le tii numai pentru tine. Sincer, prefer sa am mai mult cunostinte sau prieteni de distractie si atat. Offline #184 2011-08-29 22:32:33
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Nu mi-am lasat niciodata prietenele la greu, in schimb ele m-au lasat pe mine la bine. E ciudat, dar oricat de bine crezi ca cunosti pe cineva, tot mai incape loc sa te uimeasca. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #185 2011-08-29 23:17:21
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?mi se pare prostie curata sa faci confesiuni totale fie si mamei daramite unui strain la urma urmei, sunt lucruri in viata mea pe care nu le-am spus nimanui - nici celei mai bune prietene nici iubitului ... daca voi considera ca pot face diferenta cu ceva spunandu-i copilului meu care deja va fi maricel poate ii voi spune insa lumea in general cauta sa te judece si sa-ti mai traga si un sut in burta cand esti in patru labe si te tarasti cautand exit-ul ca sa te termine de tot Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-08-29 23:40:42) Offline #186 2011-08-29 23:21:23
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Eu m-am lecuti de prietene bune si asta chiar de curand... Adica,eram lecuita de ceva timp,da` am zis eu intr-un moment de slabiciune:why not?! Si mi s-a demonstrat pentru a nu stiu cata oara,ca nu exista persoana careia sa ii poti incredinta secretele tale...pentru ca suntem oameni si avem slabiciuni. Nici eu nu stiu daca am fost o prietena perfecta,nici chiar eu nu am putut pastra secrete si confesiuni,de ce sa mai am pretentii la altii? Offline #187 2011-08-29 23:30:51
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?ooo ce secrete are sleep Offline #188 2011-08-29 23:32:43
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?cine citeste cine stie la ce crime se gandeste Offline #189 2011-08-30 00:04:17
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?sleep,spune drept:ai facut ceva pisoiului de la avatar? L-ai tras de coada? Offline #190 2011-08-30 00:15:26
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?Va vine sa credeti sau nu am avut o amica (greu am considerat-o prietena pt ca mereu mi s-a parut profitoare si genul de om care sa ma comande, ceea ce nu putea pt ca am o personalitate cat de cat puternica) care nu mai vorbeste cu mine pt ca dupa o cearta urata pe care am avut-o cu iubitul m-am impacat cu el si ca i-am facut (ii fac) oral Deci nu inteleg ce poate avea ea cu iubitul meu, pana la urma eu sunt prietena ei. In fine, toata vara am fost amandoua in oras, nu ne-am vazut deloc. Chiar a fost in Tm sa o ajute pe o alta sa se inscrie la facultate si nu a dat nici un semn, dar clar ca o sa fiu indiferenta fata de ea. Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-08-30 00:19:31) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|