homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati fost tradate de cea mai buna prietena?-5

#77 2007-12-30 15:02:43

skumpi
Vizitator

Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?

imi amintesc acum d :prietena mea ce amia buna " din liceu...desi mi`a facut multe faze una a pus capac...
primisem un lip gloss d la o prietena din America si era super tare si nah la scoala..normal k i`l dadeam si ei..adika...noi eram ca o familie imparteam mancarea...farduri..bani etc ...si dupa o vreme nu` mi`l mai gasesc...nah zic asta e l`am pierdut..am rugat`o sa se uite dak nu l`am uitat la ea...ea zicea k nu...si dupa vreo luna eram la laborator si mi`am fost uitata halatu alb acasa....si am luat geaca ei k era alba sa nu observe profa k n`am alb pe mine...si imi bag din instinct mana in buzunar si ce gasesc ? glossu meu ! in momentu ala nici n`am stiu cum sa reactionez...sa`i zic...sa` nu zic nik...si apare ea...k fusese in pauza...si ff stresata..vai ce faci cu geaca mea pe tine da`o jos ...ii zic dc am luat`o si imi da ea halatu ei numa sa`i dau geaca lol normal k le`am zis si fetelor si nu puteau sa creada....faza era k ii dadeam orice...si , si ea doar avea bani sa`si cumpere ...Doamne....
apoi am mers sus in sala noastra si eu am iesit cica cu ea in pauza..in tp ce fetele ii cautau prin geanta lol l`au gasit acolo ascuns intr`un buzunarel...l`au luat si cand am venit din pauza mi l`au dat...
ele tot ziceau sa`i zic...sau macar sa zica ele...ceva asa ..insa nu am vrut ...mi`era mie rushine pt ce facuse neutral si nu vroiam sa iasa scandal...
apoi m`am gandit unde se afla si rimelul meu d la L`oreal lol

#78 2008-01-29 12:56:48

danutzza
New member
Inregistrat: 2007-07-23

si prietena mea cea mai buna m-a tradat...am aflat acum o sapt..mi-a spus iubitul meu....ea umbla cu el in timp ce era cu mine...cu el m-am impacat si incerc sa trec peste asta...dar pe ea nu pot s-o iert...cu ea eram prietena de 10 ani,cu el sunt de 2 luni....oare am facut bine???
o cunosc bine ..stiu ca ar face aproape orice numai sa-i fie ei bine si nu prea-i pasa de cei din jur....nu e prima data cand aflu ca ar fi vrut sa ma desparta de cineva...

#79 2008-01-29 13:03:36

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

inteleg ca e ea nu poti sa o ierti dar pe el de ce???dupa doar 2 luni a avut nesimtirea sa umble cu prietena ta??

poate ar tb iertata prietena ta pentru ca el putea umbla cu oricare alta punish

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-01-29 13:04:36)

#80 2008-01-29 13:08:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mama ce tzeapa mi-am luat si eu de la una.... ioi ioi... mi-a ascuns prietenul pe balcon...si am dat peste ei...in liceu
rotfl mi se pare super funny acum. si era o abureala de relatie cu respectivul..asa ca am trecut peste...dar faza cea mai cea a fost cu my ex cu care eram de 4 ani si deja era fff serioasa treaba. hai sa va povestesc ca m-am ambitionat:
asaaa...
aveam 19 ani...ea- cea mai buna prietena din clasa 1...am stat in aceeasi banca 16 ani pana la urma (incluzand facultatea)...el- un tip dragutzel dar cam prostovan..oricum marea mea iubire de pe atunci.
mergem la munte...eu, el, ea si prietenul (iubitul ei). la munte ma enervez pt ca m-am certat cu el si plec acasa. aveam masina, deh...
ajung acasa (25 km), fac un dush, mananc, bla bla.... si zic eu : hai sa il sun pe el sa vad ce face....ca mie imi trecusera nervii. sun...si raspunde fratele lui care-mi zice ca nu e acasa. ok... plec la TV, ma uit la MTV si vreau sa sun din nou, de data asta pe ea..ca sa iesim in oras.  (de pe fix, ca nu aveam mobile...de pe fix fiind si primul tel).
Si... SURPRIZAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cand ridic receptorul, la capatul celalalt al liniei era el si ea care ma faceau "feliutze" pe mine. Ea ii povestea cat de nepotrivita sunt, ca nu-l iubesc ...ca de fapt el merita pe cineva mai bun...
Nu va mai zic ce fatza am facut. Am inchis receptorul, m-am culcat...si dimineatza la scoala si-au luat-o amandoi de nici acum nu m-au uitat.
Dupa ne-am despartit....chiar daca ei nu au fost impreuna... pt simplu fapt ca m-au stresat.
Daca imi mai aduc aminte ceva va scriu puss

#81 2008-01-29 13:33:18

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

da si eu am patit cu o prietena cu care am stat in chirie 5 ani.Am cunoscut pe respectic[sotul] in disco ea zicea ca nu e de mine.......bine...a doua zi vine acasa si imi zice ca e insurat are copil ,cica la vazut cand venea de la servici era cu ''nevasta si copilul care ii zicea tati''tongue                             peste o sapt mergem intr un club eu si prietena unde un tip la care ii placea de mine zice acelas lucru.drink                                                                                                                                                  Eu intretimp tot     umblam cu el .......inimi nu poti porunci...........dupa o luna ajung si la el acasa si surpriza nu nevasta ,nu copil[copilul respectiv era a lui vecina si sotia sora lui ]A trecut lunile eu cu el ea nu mai vroia nici sa vorbeasca cu mine ,sa mutat singura nu ma mai sunat ,pe motiv ca sunt prea tanara sa ma marit ,aveam 23 de ani ea 29 de ani.tongue                                                       a venit nunta l am invitat nu a venit ............invidia                    ..................am ramas insarcinata  ............................bebe............................iar reprosur............ca pana la urma sa mi zica ca i am luat barbatul ca ea trebuia sa fie cu el  pt ea era barbatul perfect......box...............dupa care a disparut nu l am vazut de 2 ani ,am inteles ca sa mutat din oras .........................daca ascultam de ea nu ajungeam unde am ajuns acum ................invidia e mare:evil:

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

Publicitate

loading...

#82 2008-01-29 14:01:43

danutzza
New member
Inregistrat: 2007-07-23

macar el a avut curaj sa-mi spuna...cand am intreba-o pe ea daac vroia sa-mi spuna a zis ca nu....si a zis ca nici nu imi cere iertare ca nu are rost....el ini fiecare zi mi-a cerut iertare si ca ii pare rau de ce a facut...si alta faza...acum 2 sapt si ceva era pe la "prietena" mea si m-a sunat el sa cobor pana jos sa-mi dea ceva...imi cumparare un trening si cand s-au intalnit,ea i-a spus ca de ce mi-a dat treningul cand eram cu ea ca s-a simtit prost...dar cand se intalnea cu el nu se mai simtea prost???

#83 2008-01-29 14:13:52

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

inca nu...da cine stie niciodata nu e prea tarziu

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#84 2008-01-29 14:31:12

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

yo sincer nu mai cred in prietenie adevarata intre 2 fete.Este imposibil ca la un moment dat sa nu intervina ceva care sa nu rupa relatia.. mi-am luat-o si eu de cateva ori box ,dar mai mult copilarii.. desi si acu m-a lasat cu gura cascata comportamentul unei bune prietene(cea mai buna intr-un timp).. tot invidia zic eu.. rautatea nu stiu.. si nici nu ma intereseaza.. noi fetele avem nevoie sa ne confesam una alteia, si yo duc lipsa uneori, da' mai bine e asa smile cu mine insami si cu bebe al meu hjarta

Ultima oara a fost editat de copilu (2008-01-29 14:32:58)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#85 2008-01-29 14:51:13

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

copilu a scris:

yo sincer nu mai cred in prietenie adevarata intre 2 fete.Este imposibil ca la un moment dat sa nu intervina ceva care sa nu rupa relatia.. mi-am luat-o si eu de cateva ori box ,dar mai mult copilarii.. desi si acu m-a lasat cu gura cascata comportamentul unei bune prietene(cea mai buna intr-un timp).. tot invidia zic eu.. rautatea nu stiu.. si nici nu ma intereseaza.. noi fetele avem nevoie sa ne confesam una alteia, si yo duc lipsa uneori, da' mai bine e asa smile cu mine insami si cu bebe al meu hjarta

asa zic si eu k este cel mai indicat

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#86 2008-01-29 17:31:55

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

ma gandeam k poate nu sunt atat de multe cazuri, se pare k m-am inselat....am fost si eu foarte dezamagita de prietena mea...mai ales acum ca si-a schimbat foarte mult felul de a fi, de a gandi....a devenit penibila sad......si tot de ea am fost si tradata, a stat cu prietenul meu...si totusi inca imi mai pasa uneori k isi face rau singura neutral

#87 2008-01-29 17:47:25

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

da...in cel mai marsav mod...nu ca mi-a furat iubitul sau alte alea...mi-a furat postul cand am terminat facultatea ca taticul ei avea banu' pe el...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#88 2008-05-08 19:26:52

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

am avut si un topic pe tema asta..[cine e de vina? lol] eu cred ca sunt sortita sa iau tepe, am totusi cateva persoane in care pot avea incredere: mama si inca 2 prietene, care mi-au fost alaturi mereu, chiar daca de departe..

#89 2008-05-08 19:30:04

leeah
Full member

freecriss_69 a scris:

anda23 a scris:

totusi, niciunna nu a calcat stramb? numai prietenele v-au ranit?...nu cred ca suntem doar victime...pe mine "m-a lucrat" o prietena pe la spate...dar si eu am calcat stramb o data. nu sunt mandra, dar am facut-o sad

eu si cea mai buna prietena din liceu... cam de un an jumate ne intelegeam super si eram cele mai bune prietene. anul trecut in vara ea s'a combinat cu un baiat si am avut si eu putin de a face su asta pentru ca ea este o fata foarte cuminte si pana atunci nu a avut niciun prieten asa ca trebuia putin impinsa de la spate... au ramas impreuna ceva vreme dupa care s'au despartit. eu in oct am fost la un maj unde era si el, acolo se dadea una de care mie personal nu prea imi place si cum eram deja sub influenta alcoolului mi'am permis sa stau cu el, bineinteles k asta s'a intamplat pentru el s'a dat primul la mine. stiu ca nu am nicio scuza dar asta a fost. nu am vrut la inceput sa'i zic prietenei mele dar pana la urma am cedet si i'am zis si mi'am cerut iertare deoarece stiam ca ce am facut nu era bine, am regretat dintr'a doua zi. normal ca ea s'a sup dar i'a trecut pana la urma si eu am crezut ca a trecut peste pana acum 2 zile cand am aflat ca ea cu inca o prietena de'a mea buna m'au mintit. am auzit de la ea ceva de genu "tu cum crezi ca m'am simtit eu atunci?" adica asa iti trebuie ca te'ai pus cu mine, mai ales ca a zis'o si pe un ton mai asa... stiu ca de cand sunt cu iubi m'am mai indepartat de ele dar de vreo doua trei saptamani incercam sa ma impart si la el si la prietene cand eram la scoala, eu le spuneam tot ce aveam pe suflet si tot ce simteam, dar nu am primit aceeasi sinceritate si din partea uneia dintre ele, mai bine zis ea avea un secret pe care toate fetele din gasca noastra il stiau numai eu nu, ii era "teama" ca o sa fac si eu un lucru numai pentru ca ea l'a facut ceea ce era de la sine inteles ca nu e asa... in fine se pare ca prietena mea cea mai buna s'a "razbunat" si eu mi'am dat seama ca nu exista prieteni adevarati, decat prieteni si atat.

tu ai ranit-o prima, ar trebui sa itnelegi reactia ei, probabil ai fi procedat la fel smile

#90 2008-05-08 19:39:46

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

eu evit sa am prietene asa bune smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#91 2008-05-08 19:41:07

leeah
Full member

nu stiu ce sa zic, poti sa ierti, dar nu sa uiti. probabil asa a facut si ea. si eu am iertat-o pe prietena mea care mi-a facut un lucru de genul asta, dar nu cred ca voi uita niciodata. mai laes ca ea dupa ce m-a "tradat", a facut pe victima si tot eu am fost cea rea.. nu pot fi deloc obiectiva la topicu' asta

#92 2008-05-08 19:42:29

leeah
Full member

ptr freecriss_69 era mesajul meu:D

#93 2008-05-08 20:02:43

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

da...am patit-o ji eu cu aja zis-a "cea mai buna prietena a mea"...acum nu mai am aja cv...nici nu mai sunt sigura k exista "prietena cea mai buna"...:-<

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#94 2008-05-08 20:06:58

leeah
Full member

cinderela a scris:

da...am patit-o ji eu cu aja zis-a "cea mai buna prietena a mea"...acum nu mai am aja cv...nici nu mai sunt sigura k exista "prietena cea mai buna"...:-<

poate sunt eu mai naiva, dar parerea mea e ca exista. eu am o prietena din copilarie, ne stim de cand eram mici si ea e cea car enu m-a lasat niciodata la greu. din pacate e in state acum, dar se-ntoarce ea. si mai am o prietena tot asa, da' ea are prieten acum si na, nu imi place sa ma bag eu mereu peste ei cu problemele lor. restu' sunt cam praf in ochi [asa-zisii prieteni]

#95 2008-05-08 20:17:36

leeah
Full member

freecriss_69 a scris:

leeah eu nu am facut pe victima... am recunoscut ca am gresit si mi'am cerut iertare...sad

eu ziceam de cazul meu. oricum chestiile astea trec toate, macar acum stii pe cine te poti baza si pe cine nu. incearca sa vezi partea pozitiva a lucrurilor:D

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.