|
Nu esti logat.
Ati fost tradate de cea mai buna prietena?-5#77 2007-12-30 15:02:43
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?imi amintesc acum d :prietena mea ce amia buna " din liceu...desi mi`a facut multe faze una a pus capac... #78 2008-01-29 12:56:48
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?si prietena mea cea mai buna m-a tradat...am aflat acum o sapt..mi-a spus iubitul meu....ea umbla cu el in timp ce era cu mine...cu el m-am impacat si incerc sa trec peste asta...dar pe ea nu pot s-o iert...cu ea eram prietena de 10 ani,cu el sunt de 2 luni....oare am facut bine??? Offline #79 2008-01-29 13:03:36
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?inteleg ca e ea nu poti sa o ierti dar pe el de ce???dupa doar 2 luni a avut nesimtirea sa umble cu prietena ta?? Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-01-29 13:04:36) Offline #80 2008-01-29 13:08:15
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?mama ce tzeapa mi-am luat si eu de la una.... ioi ioi... mi-a ascuns prietenul pe balcon...si am dat peste ei...in liceu Offline #81 2008-01-29 13:33:18
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da si eu am patit cu o prietena cu care am stat in chirie 5 ani.Am cunoscut pe respectic[sotul] in disco ea zicea ca nu e de mine.......bine...a doua zi vine acasa si imi zice ca e insurat are copil ,cica la vazut cand venea de la servici era cu ''nevasta si copilul care ii zicea tati'' peste o sapt mergem intr un club eu si prietena unde un tip la care ii placea de mine zice acelas lucru. Eu intretimp tot umblam cu el .......inimi nu poti porunci...........dupa o luna ajung si la el acasa si surpriza nu nevasta ,nu copil[copilul respectiv era a lui vecina si sotia sora lui ]A trecut lunile eu cu el ea nu mai vroia nici sa vorbeasca cu mine ,sa mutat singura nu ma mai sunat ,pe motiv ca sunt prea tanara sa ma marit ,aveam 23 de ani ea 29 de ani. a venit nunta l am invitat nu a venit ............invidia ..................am ramas insarcinata ........................................................iar reprosur............ca pana la urma sa mi zica ca i am luat barbatul ca ea trebuia sa fie cu el pt ea era barbatul perfect.....................dupa care a disparut nu l am vazut de 2 ani ,am inteles ca sa mutat din oras .........................daca ascultam de ea nu ajungeam unde am ajuns acum ................invidia e mare:evil: http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline Publicitateloading...
#82 2008-01-29 14:01:43
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?macar el a avut curaj sa-mi spuna...cand am intreba-o pe ea daac vroia sa-mi spuna a zis ca nu....si a zis ca nici nu imi cere iertare ca nu are rost....el ini fiecare zi mi-a cerut iertare si ca ii pare rau de ce a facut...si alta faza...acum 2 sapt si ceva era pe la "prietena" mea si m-a sunat el sa cobor pana jos sa-mi dea ceva...imi cumparare un trening si cand s-au intalnit,ea i-a spus ca de ce mi-a dat treningul cand eram cu ea ca s-a simtit prost...dar cand se intalnea cu el nu se mai simtea prost??? Offline #83 2008-01-29 14:13:52
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?inca nu...da cine stie niciodata nu e prea tarziu Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #84 2008-01-29 14:31:12
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?yo sincer nu mai cred in prietenie adevarata intre 2 fete.Este imposibil ca la un moment dat sa nu intervina ceva care sa nu rupa relatia.. mi-am luat-o si eu de cateva ori ,dar mai mult copilarii.. desi si acu m-a lasat cu gura cascata comportamentul unei bune prietene(cea mai buna intr-un timp).. tot invidia zic eu.. rautatea nu stiu.. si nici nu ma intereseaza.. noi fetele avem nevoie sa ne confesam una alteia, si yo duc lipsa uneori, da' mai bine e asa cu mine insami si cu bebe al meu Ultima oara a fost editat de copilu (2008-01-29 14:32:58) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #85 2008-01-29 14:51:13
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?
asa zic si eu k este cel mai indicat Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #86 2008-01-29 17:31:55
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?ma gandeam k poate nu sunt atat de multe cazuri, se pare k m-am inselat....am fost si eu foarte dezamagita de prietena mea...mai ales acum ca si-a schimbat foarte mult felul de a fi, de a gandi....a devenit penibila ......si tot de ea am fost si tradata, a stat cu prietenul meu...si totusi inca imi mai pasa uneori k isi face rau singura Offline #87 2008-01-29 17:47:25
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da...in cel mai marsav mod...nu ca mi-a furat iubitul sau alte alea...mi-a furat postul cand am terminat facultatea ca taticul ei avea banu' pe el... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #88 2008-05-08 19:26:52
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?am avut si un topic pe tema asta..[cine e de vina? ] eu cred ca sunt sortita sa iau tepe, am totusi cateva persoane in care pot avea incredere: mama si inca 2 prietene, care mi-au fost alaturi mereu, chiar daca de departe.. Offline #89 2008-05-08 19:30:04
tu ai ranit-o prima, ar trebui sa itnelegi reactia ei, probabil ai fi procedat la fel Offline #90 2008-05-08 19:39:46
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?eu evit sa am prietene asa bune "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #91 2008-05-08 19:41:07
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?nu stiu ce sa zic, poti sa ierti, dar nu sa uiti. probabil asa a facut si ea. si eu am iertat-o pe prietena mea care mi-a facut un lucru de genul asta, dar nu cred ca voi uita niciodata. mai laes ca ea dupa ce m-a "tradat", a facut pe victima si tot eu am fost cea rea.. nu pot fi deloc obiectiva la topicu' asta Offline #92 2008-05-08 19:42:29
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?ptr freecriss_69 era mesajul meu:D Offline #93 2008-05-08 20:02:43
Re: Ati fost tradate de cea mai buna prietena?da...am patit-o ji eu cu aja zis-a "cea mai buna prietena a mea"...acum nu mai am aja cv...nici nu mai sunt sigura k exista "prietena cea mai buna"...:-< 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #94 2008-05-08 20:06:58
poate sunt eu mai naiva, dar parerea mea e ca exista. eu am o prietena din copilarie, ne stim de cand eram mici si ea e cea car enu m-a lasat niciodata la greu. din pacate e in state acum, dar se-ntoarce ea. si mai am o prietena tot asa, da' ea are prieten acum si na, nu imi place sa ma bag eu mereu peste ei cu problemele lor. restu' sunt cam praf in ochi [asa-zisii prieteni] Offline #95 2008-05-08 20:17:36
eu ziceam de cazul meu. oricum chestiile astea trec toate, macar acum stii pe cine te poti baza si pe cine nu. incearca sa vezi partea pozitiva a lucrurilor:D Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|