|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2007-09-15 16:30:41
anticonceptionalece se intampla daca am luat 3 capsule d anticonceptionale in aceeasi zi?desolette..astept raspuns..multumesc anticipat! Offline #2 2007-09-15 16:52:20
Re: anticonceptionalenimic...dar dc ai luat atatea? oricum acum va trebui sa le inlocuiesti in folie pe cele 2 lute in plus...de pe alta folie de rezerva...ca sa iei fix 21 de zile pastilute si sa nu ti pierzi protectia... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-09-15 18:44:21
Re: anticonceptionaleba s-ar putea sa-i apara spotting...nu e neaparat insa am facut si eu cam la fel cand eram mai mica si m-am trezit cu spotting... Nothing happens without a reason... Offline #4 2007-09-15 22:50:03
Re: anticonceptionaleAjutor!dupa Doua Luni De Jasmine,doctorul Mi-a Recomandat Jeanine.le-am Luat Dupa O Pauza De 7 Zile.intrebarea Mea Este De Ce Nu-mi Vine Menstruatia.sunt In Ultima Zi De Pauza Si Totusi Nu A Aparut.e Normal?pot Incepe Noul Blister In A 8-a Zi? Offline #5 2007-09-15 22:59:16
Re: anticonceptionaledaca esti sigura ca le-ai luat corect si nu esti insarcinata, incepe urmatorul blister si daca situatia se repeta si luna viitoare, mergi la doctor sa ti le schimbe. Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-15 23:09:07
Re: anticonceptionale...este adevarat ca nu am respectat ordinea de pe blister,dar am inteles ca asta nu este o problema... multumesc pt.raspuns. Offline #7 2007-09-16 11:52:21
Re: anticonceptionaledaca toate pastilutele au aceeasi culoare nu e o problema...insa nu trebuia sa iei antibiotice, sa nu vomiti in 4 ore de la inghtirea pastilei, sau sa ai mai mult de 4 scaune moi pe zi..esti sigura ca ai respectat toate astea? Nothing happens without a reason... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|