|
Nu esti logat.
Mesntruatie mai devreme#1 2007-09-15 18:12:19
mesntruatie mai devrememi-a venit menstruatia mai devreme cu o zi decat era normal, si de cand iau anticonceptionale (yasmin) nu mi s-a mai intamplat. poate fi o problema datorita careia sa-mi vina mai devreme sau se mai intampla? poate fi de la stres sau frig ca am fost putin expusa la acestea doua. multumesc mult Offline #2 2007-09-15 18:40:08
Re: mesntruatie mai devremepoate sa-ti vina in oricare din cele 7 zile.nu conteaza daca vine mai devreme sau mai tarziu,important e sa vina.eu stiu ca de la stres sau frig poate sa-ti intarzie.dar nu cred ca e nici o problema daca ti-a venit mai devreme,stai linistita. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #3 2007-09-15 18:54:53
Re: mesntruatie mai devremeai dreptat delya85...nu e nici o problema...mai ales lya06 daca ai luat pilulele corect... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-09-17 11:45:48
Re: mesntruatie mai devremeok multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|