|
Nu esti logat.
Ingrijorare#1 2007-09-15 21:13:17
ingrijorarebuna fetelor...nici nu stiu cu ce sa incep. am atatea nelamuriri ...acum 2 luni am inceput sa iau din nou anticonceptionale(marvelon21) dupa o pauza de cateva luni. dupa ce am luat prima folie nu am facut pauza de o saptamana ci am continuat cu o alta folie ptr ca vroiam sa aman venirea menstruatiei in luna respectiva...problema mea e ca nu am luat pastilele la aceeasi ora...adica le-am luat in ore diferite, insa nu cu o diferenta prea mare (inconstienta). Acun 2 saptamani am facut dragoste cu prietenul meu dar fara sa ne protejam...a fost coit intrerupt, nu a ejaculat in mine. acum sunt ingrijorata din cauza ca nu stiu cand ar trebui sa-mi vina menstruatia. dupa ce am terminat a doua folie, cea luata fara pauza de o saptamana ptr a intrerupe menstruatia pe luna asta, am luat pauza de o saptamana. pauza am inceput-o de martea aceasta si azi e sambata...cand ar trebui sa-mi vina...imi este frica sa nu se fi intamplat ceva ce nu-mi doresc...nu inca. astept parerile voastre... Offline #2 2007-09-15 21:15:01
Re: ingrijoraredaca le-ai luat corect stai linistita,nu rtebuia sa depasesti 12 ore,sa iei antibiotic,sa ai diaree sau sa vomiti.daca nu s-a intimplat asa,esti ok.si poate sa iti vina chiar si luni. iubind dincolo de moarte Offline #3 2007-09-15 21:17:39
Re: ingrijoraresi coitul intrerupt este o metoda contraceptiva,deci te-ai protejat.atata timp cat ai luat pastilele corect, adica n-ai depasit mai mult de 12 ore sau n-ai luat antibiotice,nu ai motive sa fii ingrijorata.menstra poate veni intr-una din cele 7 zile de pauza. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #4 2007-09-15 21:23:23
Re: ingrijorarenu, n-am depasit 12 ore...diferenta era de o ora, maxim 3...sper sa fie bine...va multumesc ptr raspunsuri Offline #5 2007-09-15 21:26:21
Re: ingrijorareapropo...paracetamolul sinus nu e antibiotic, nu? Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-15 21:36:38
Re: ingrijorarenu iubind dincolo de moarte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|