|
Nu esti logat.
O vaginita exocervicita#1 2007-09-16 09:07:13
o vaginita exocervicitabuna eu abia m-am inregistrat si sunt noua pe aici,dar am o pb cu care sper k ma puteti ajuta.mai intai va spun k implinesc 17 ani si acum doua luni mi-am inceput viata sexuala desi nu prea am o educatie sexuala.sper sa gasesc aici un ajutor in acest sens si sper sa nu fiu criticata k mi-am inceput viata sexuala l o varsta asa de frageda (cum am patit cu ult medic ginecolog).dar sa va spun putin povestea mea.acum doi ani si anul trecut,prin luna mai mi s-a intamplat ca fluxul menstrual sa dureze peste o luna.l inceput am crezut k e din cauza stresului (ma mutasem d l oras l casa,in apropiere d oras,am dat capacitatea,liceul,adaptarea la toate astea).dar am consultat sh medic ginecolog,kte unu in fiekre an pt k d primul nu am fost multumita.am facut ecografii si mi-au spus k era o raceala l ovare sh mi-au prescris medicamente pt raceala si tratament cu AC timp de 3 luni.cat eram sub trat si in primele 2-3 luni dupa,aveam ciclul menstr regulat.dar p urma iar nu mai venea o luna doua si cand...cont in alt mes Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #2 2007-09-16 09:21:04
Re: o vaginita exocervicita...venea era abundent.in decembrie am avut o menstr cat d cat normala.p urma nu am mai avut menstruatie pana in iunie,cd a tinut tot asa o luna,si am folosit ob-uri pt prima data.mi-a trecut si atunci am facut sex prima data.apoi am plecat l mare.sangerarea aceea a dezvirginarii a tinut tot timpul cat am fost la mare,dar am crezut ca e din cauza apei reci.de atunci nu am mai avut menstr si am fost la ginecolog.mi-a spus ca am o rana in vagin cum n-a vazut nici la o femeie de 40 d ani si m-a certat k am facut pasul asta,ca de-aia am multa secretie si urat mirositoare.cand i-am spus k o aveam asa dinainte de actul sexual,nu m-a crezut.in fine,mi-a prescris metronidazol 1cp/12h, spalaturi cu septovag si dupa lavaj ovule.plus duphaston k sa-mi vina menstr.si am 3 zile d cand tin tratamentul si observ ca a doua zi p protejslip(folosesc asa ceva d mult de cand am secretie abundenta,care credeam ca asa trebuie sa fie) e o subst galbena care imi pateaza pana si lenj.cred k e medicamentul din ovul.e normal sa curga? Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #3 2007-09-16 10:16:46
Re: o vaginita exocervicitamultumesc.chestia e k eu sunt p net d p telefon si mesajul avea un nr limitat d caractere...si cum eu m-am intins cu discutia...sorry Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #4 2007-09-16 10:24:36
Re: o vaginita exocervicitami-a mai zis cineva k rana putea fi provocata si de ob-uri,k e d ajuns o zgarietura si ea se extinde datorita aciditatii secretiei.e adevarat? Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #5 2007-09-16 10:49:44
Re: o vaginita exocervicitasi crezi k e bn sa nu mai folosesc ob-uri d acum?sau sa folosesc mai mici? eu am folosit de-alea super Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-16 10:57:00
Re: o vaginita exocervicitaok ms.dar dak imi trece?cu ob-uri ma simt cel mai bine.cand foloseam absorbante,imi curgea p langa tampon si ma patam...si eu am oroare de asa ceva!! Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #7 2007-09-16 11:04:14
Re: o vaginita exocervicitaiti multumesc din nou Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #8 2007-11-01 21:32:59
Re: o vaginita exocervicitabuna...am revenit iar cu o problema in acest sens.eu am faqt d doua ori pana acum tratamentul cu ovule pt rana mea.doctorita mi-a zis la ultimul consult k se vindeca frumos.adevarul e k d cand am aflat nu am mai avut contact sexual.si d o luna am un nou prieten la care tin enorm si ar vrea sa o facem,dar eu l-am amanat din cauza ranei.el a incercat sa se abtina dar deja simt eu ca nu mai poate.nu stiu ce sa fac,help me! mi-e frica sa am contact,sa nu mi se agraveze rana.spuneti-mi si mie c sa fac,pls! Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #9 2007-11-01 21:34:53
Re: o vaginita exocervicitavb cu medicul tau. mai bine stii ca e ok cu rana decat dupa atata munca sa o dai iar in bara. mami de minuni Offline #10 2007-11-01 21:37:24
Re: o vaginita exocervicitapai trebuie sa te gandesti...daca vrei sa scapi prin tratament de rana...sau vrei sa ajungi la cauterizare...doctorita ta ce ti a zis? happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-11-01 21:47:38
Re: o vaginita exocervicitamie nici nu mi-a pomenit d cauterizare...kt despre doctorita,i-am promis k ma cumintesc.ea cand a aflat k nu sunt virgina,la primul consult la ea,mi-a scapat buletinul din mana,si m-a cam dojenit pt k mi-am inceput viata sexuala la varsta asta.si mi-e ca daca o intreb despre asta,sa nu ma certe iar:( Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #12 2007-11-01 21:50:04
Re: o vaginita exocervicitaparerea mea este ca ar trebui sa mai astepti. dar cati ani ai? mami de minuni Offline #13 2007-11-01 22:06:52
Re: o vaginita exocervicitaam implinit 17ani in sept.insa nu stiu ce sa fac cu el.azi chiar ne-am certat pe tema asta,si ca sa scap de el,i-am zis k inainte de a incepe un nou tratament,o facem.dar acum nu mai sunt asa sigura.nu stiu ce sa fac sa ne fie bine la amandoi.si el a mai bagat si degetul,si azi cand ne-am certat,mi-a zis ca e mai rau asa decat sexul,deci ar trebui sa o facem.nu stiu ce sa fac.cand ma spal eu parca tot mai simt rana acolo sau cel putin o urma,nu stiu.maine sau luni merg iar la doctorita,sa vad ce-mi spune. Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #14 2007-11-01 22:10:56
Re: o vaginita exocervicitamai...acum ce conteaza mai mult? sanatatea ta sau satisfactia lui? mi se pare mai normal ca el sa te inteleaga. daca pe el l-ar durea in varful penisului nu cred ca i-ar arde de sex si tu l-ai intelege. mami de minuni Offline #15 2007-11-01 22:15:34
Re: o vaginita exocervicitada,inteleg ouaff...m-am saturat de situatia asta...totusi,in cazul in care s-ar vindeca rana,s-ar mai putea redeschide in urma contactului sexual? Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #16 2007-11-01 22:18:21
Re: o vaginita exocervicitase poate, da. asta daca e proaspat vindecata. mami de minuni Offline #17 2007-11-01 22:21:08
Re: o vaginita exocervicitasi daca se vindeca,cam dupa cat timp as putea face sex? Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #18 2007-11-01 22:22:15
Re: o vaginita exocervicitaasta chiar nu mai stiu. medicul tau stie cel mai bine. mami de minuni Offline #19 2007-11-01 22:24:20
Re: o vaginita exocervicitaok,multumesc oricum pt tot Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|